Προς το περιεχόμενο

[MECHANICAL KEYBOARD]CoolerMaster Quickfire Ultimate 89.90€ @e-shop_newsletter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμ με λίγο ψάξιμο και σε ξένα φορουμ καταλήγουν οτι το xt είναι αρκετά καλύτερο σε ποιότητα keyboard.

με ψιλοχαλάει που δεν έχει leds αλλά όλοι γράφουν οτι είναι top quality και σχεδόν ίδιο με τα filco.

το δε corsair έχει θέμα με τα led αν κατάλαβα καλά.

δύσκολη επιλογή, δεν ξέρω τι να πάρω, θέλω να το κρατήσω για αρκετά χρόνια

Αυτο κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθει.Το μονο που μπορεις να εχεις σιγουρο ειναι Max 3 χρονια απο εγγυηση(απο Logitech)μετα τελος...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθει.Το μονο που μπορεις να εχεις σιγουρο ειναι Max 3 χρονια απο εγγυηση(απο Logitech)μετα τελος...

σίγουρα θα κρατήσει αν σκεφτείς οτι ένα microsoft το έχω 9 χρόνια χωρίς να κάνει κιχ και δεν έχουν ξεθωριάσει τα πλήκτρα.

έχω περιοριστεί στο xt, k70 και rapid-i/trigger-z. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμένα το χέρι μου με έφαγε!

Πολύ καλή τιμή για μηχανικό!

Δεν έχω δοκιμάσει τους κόκκινους διακόπτες.

Σε σχέση με τους μαύρους που είχε τo trigger, θα υπάρξουν αισθήτες διαφορες λέτε?

Δημοσ.

Λοιπον η συγκεκριμενη τιμη παραπανω ειναι ταυτοχρονα το φθηνοτερο μηχανικο πληκτρολογιο αυτη την στιγμη στην αγορα και κυριως το φθηνοτερο μηχανικο με κοκκινους διακοπτες και φωτισμο στην αγορα,σε σχεση με τα επομενα πληκτρολογια.Οτι καλυτερο για παιχνιδια.

Εμένα το χέρι μου με έφαγε!
Πολύ καλή τιμή για μηχανικό!

Δεν έχω δοκιμάσει τους κόκκινους διακόπτες.

Σε σχέση με τους μαύρους που είχε τo trigger, θα υπάρξουν αισθήτες διαφορες λέτε?

Τι εγινε σου χαλασε το Trigger που ειχες? :P

Δημοσ.

προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από το Trigger...

Καλα ουτως ή αλλως παει το παλιο Trigger,τωρα υπαρχει το TriggerZ που ειναι σε αλλη τιμη και προφανως και δεν αξιζει.

Δημοσ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία. Θα πηγαίνει ωραία με το CM storm inferno ποντικι μου και το κοκκινο απο τα genius ηχεία :)

A ξέχασα, έχει και 3 ευρώ μεταφορικά να ξέρετε. Οπότε πάει στα 72 ευρω

Thanks!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...