Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά, καλησπέρα στην παρέα του Insomnia.

Έχω μια ιστοσελίδα εδώ και ενάμιση χρόνο τώρα, η οποία πηγαίνει πάρα πολύ καλά, ωστόσο τα έσοδα της είναι μηδενικά σε σύγκριση με τα έξοδα που δίνω κάθε μήνα για τον server (dedicated server στα 130 ευρώ το μήνα). Η ερώτηση μου είναι πολύ απλή: Πως γίνεται τόσος κόσμος να κρατάει ιστοσελίδες ενώ οι servers είναι τόσο ακριβοί; Κάθισα και έψαξα όλους τους dedicated servers και όλοι είναι πανάκριβοι.

Θα άλλαζα σε κάποιον μικρότερο, αλλά μου λένε συνεχώς πως μια ιστοσελίδα η οποία έχει πάνω από 3 χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως δεν γίνεται να μπει σε μικρότερο server. Οπότε αναγκαστικά τόσο καιρό την κρατάω με τα χίλια ζόρια. Η ιστοσελίδα είναι πάνω σε WordPress και έχω δώσει ήδη πάρα πολλά χρήματα για να την κάνω έτσι όπως είναι σήμερα, καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
Θα άλλαζα σε κάποιον μικρότερο, αλλά μου λένε συνεχώς πως μια ιστοσελίδα η οποία έχει πάνω από 3 χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως δεν γίνεται να μπει σε μικρότερο server.

3.000 επισκέψεις δεν είναι τίποτα και σίγουρα δεν είναι απαραίτητος ένας dedicated server για να την τρέξεις. 

Και με έναν VPS θα κάνεις την δουλειά σου και θα μειώσεις τα έξοδα σου κατά πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορασες μεσω gr  ( reseller γερμανικου) καποιο wordpress hosting να υποθεσω?

για vps δεν θα πρεπει να το στησει μονος του?  μαλλον δεν εχει τοσες γνωμες σε συγκριση με ετοιμα panels,backup κτλ

υ.γ. ποσα gb ειναι το site,τι κινηση εχει,unique ειδα ~500? 

http://www.insomnia.gr/topic/437764-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-hosting/  

για εξωτερικο  bluehost,digitalocean και godaddy παιζουν αρκετα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον καλό VPS και σχετικά οικονομικό; Επίσης τη γνώμη έχετε για το 'Smart Managed WordPress Hosting' που παρέχει το papaki.gr;

Δημοσ.

Δες VPS από DigitalOcean ή Linode. Έχουν το φοβερό πλεονέκτημα ότι μπορείς να ξεκινήσεις με ένα μικρό πακέτο (π.χ. των 10 δολαρίων με 1GB RAM), στήνεις το LAMP ή LEMP stack σου, το βελτιστοποιείς όσο μπορείς, βάζεις επάνω την εφαρμογή σου, βλέπεις πώς τα πάει κι αν θες περισσότερα resources, απλά αναβαθμίζεις το πακέτο τραβώντας ένα slider προς τα δεξιά!

Δημοσ.

Ramnode, Netherlands, Unmanaged VPS se SSD.

Άμα έχεις τις γνώσεις στήνεις έναν vps server εκεί, k όχι 3000 views, αλλα k 50000 θα είσαι άνετος ειδικά με ένα site μονο.

Dedicated server, είναι για πολύ ιδιαιτερα projects. 

Εκτος άμα τρέχεις scripts , πληγείς που απαιτούν πολλά resources.
Δημοσ.

Θα άλλαζα σε κάποιον μικρότερο, αλλά μου λένε συνεχώς πως μια ιστοσελίδα η οποία έχει πάνω από 3 χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως δεν γίνεται να μπει σε μικρότερο server. 

ποιος στο λέει αυτό ?

με 3000 επισκέψεις τη μέρα ούτε dedicated θες ούτε vps

https://www.webfaction.com/  θα είσαι μια χαρά , με $8.50 το μήνα

Δημοσ.

Αυτό δεν εξαρτάται από το πόσοι πατάνε πάνω στις διαφημίσεις σου?

Υπάρχουν και διαφημίσεις που σε πληρώνουν με την εμφάνιση νομίζω, συν ότι μπορείς να βάλεις κάποιο μπανεράκι κάποιας τοπικής επιχείρησης ή κάποιου site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...