PavlaraS18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Χαιρετώ την όμορφη και εκλεκτή παρέα . Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο μέρος στο φορουμ για να βάλω το συγκεκριμένο τοπικ , αλλά δεν νομίζω πως έχει και τόσο πολύ σημασία .Λοιπόν για να μην κουράζω με την ιστορία μου και τρώμε τζάμπα χρόνο , φέτος έδωσα πανελλήνιες , πέρασα κάπου που δεν ήθελα (κακό μηχανογραφικό) , δεν μπήκα καν στον να ξαναδώσω γιατί φοβάμαι την αποτύχια . Έγραψα 17 χιλιάδες μόρια (αν γλιτώναμε τα αυτονόητα λαθάκια τώρα θα ημασταν 18 και δεν θα υπήρχε καν αυτό το τοπικ , αλλα ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!) , και είχα ως πρώτο στόχο ΗΜΜΥ Βόλου . Αφού δεν το έπιασα ,και αντί να βάλω την αντίστοιχη σχολή στα Χανια(ναι ξέρω ειναι ηλεκτρονική στη Κρήτη) , ακολούθησε το χάος . Λαθος μου , το ξέρω , αλλά τώρα το πληρώνω ! Τέλος πάντων !!! Του χρόνου έχω σκοπό να κάνω 10% , τμήματα και επιλογές υπάρχουν πολλές , οπότε το καθαρό ,και αυτή τη φορά, ΣΩΣΤΟ μηχανογραφικό θα γίνει το καλοκαίρι μετά απο πολύ πολύ σκέψη . Μέχρι τότε θα ήθελα να ρωτήσω και να μου απαντήσετε αν τυχόν ξέρετε στο παρακάτω ... Έχω ακούσει πως πολλοί διδάσκονται διάφορες γνώσεις μέσω του διαδικτύου και λαμβάνουν ενα χαρτί που τους το επισημοποιεί. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για οτιδήποτε θα βοηθούσε στο τομέα της τεχνολογίας που θα μπορούσα να παρακολουθήσω? Κάποια γλώσσα προγραμματισμού ή κάποιο πτυχίο σχεδίασης photoshop (ας πούμε) γενικότερα οτιδήποτε! Κάτι που αν το τελειώσω (ΟΝΛΙΝΕ ΠΑΝΤΑ) , να πάρω στα χέρια μου ένα "δίπλωμα" , το οποίο για παράδειγμα θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο βιογραφικό μου αργότερα ! Έχω ένα χρόνο μπροστά μου με τελείως ελέυθερο χρόνο και θέλω να τον εκμεταλλευτώ !
Gigenis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά στο coursera. Έχει μαθήματα σε συνεργασία με διάφορα πανεπιστήμια και σε ορισμένα μπορείς να πάρεις πιστοποίηση με μια μικρή επιβάρυνση.
nilosgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αυτα, διαλεγεις οποιο/α μαθημα[τα] θες: https://www.coursera.org/ https://www.edx.org/ https://www.udacity.com/ πτυχιο δε δινουν, παρα μονο μια απλα βεβαιωση. Αναγνωρισημο στο δημοσιο ΔΕΝ ειναι. Παρολαυτα θα μαθεις πολλα πραγματα 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ για αναγνώριση προς το παρόν δεν έχει, στείλε όμως μέϊλ για περισσότερες πληροφορίες μπορεί και να έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο μείον είναι ότι πρέπει να ξέρεις καλά Αγγλικά.
PavlaraS18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αναγνωρισημο στο δημοσιο ΔΕΝ ειναι. Σε ιδιωτικές εταιρίες έχει μια μικρή αξία έστω? Οταν λέμε μικρή επιβάρυνση περίπου για πόσα χρήματα μιλάμε? Aυτή γίνεται πριν ξεκινήσεις ή στο τέλος , μόλις τελειώσεις για να πάρεις certificate? To edX φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον .. Αααα και μην ξεχάσω , για να πάρεις την πιστοποίηση στο τέλος δίνεις εξετάσεις? Και αν αποτύχεις τα λεφτά πάνε χαμένα ?
louben Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Θα σου πω για το edx που εχω εμπειρια (3 πιστοποιησεις παω για 4η). Εχει εβδομαδιαια μαθηματα και αντιστοιχες εξετασεις. Οι εξετασεις ειναι πολλαπλης με διαβαθμισεις (απο επελεξε το σωστο ως επελεξε οσα ειναι σωστα-μπορει ολα μπορει κανενα) Εσχατως βαζουνς και peers(γραπτες εργασιες) οχι καθε εβδομαδα ομως. Μερικοι κανουν και midterm tests. Βαση απο 60% και πανω (αυτο που κανω τωρα εχει βαση 66%)/ Πρεπει να ξερεις πολυ καλα αγγλικα ιδιως για τα Peers.Εκει αφου το κανεις (γυρω στις 1000 λεξεις) σε βαθμολογουν 3-4 τυχαιοι συμφοιτητες σου(χωρις ονομα).Αρα αν δεν ξερεις καλα αγγλικα, τελος. ΚΑι δεν αναγνοριζεται απο τον ΔΟΑΤΑΠ.Μονο ως εξτρα στο βιογραφικο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα