Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι ξέρουμε κάποια τραγούδια που ενώ γενικά δεν ακούμε τέτοιου είδους μουσική, τα ακούμε λόγω νοσταλγίας ή μας θυμίζουν τα παιδικά-εφηβικά μας χρόνια ή απλά μας αρέσει να τα ακούμε στα κρυφά και ψιλοντρεπόμαστε να παραδεχθούμε ότι μας αρέσουν :P

Αυτά είναι κάποια δικά μου:

Ποια είναι τα δικά σας;

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 4
Δημοσ.

Aν και δεν ακούω πια goa trance, είναι μερικά κομμάτια που μου θυμίζουν ευχάριστες στιγμές της εφηβείας  και τους ρίχνω  μια επανάληψη  που  και που  .

• Like 1
Δημοσ.

Ένα κι ένα τα κομματάκια Τόμας :D (αν εξαιρέσουμε των Blue που δε μου κάνει κλικ :-Ρ)  Καλά αυτό των Βackstreet κορυφή, ούτε που θυμόμουν ότι ήταν δικό τους, το είχα για πολύ παραπάνω ! :D  (ρε μήπως το ζούλαραν από πουθενά?? :mrgreen:)  Beyonce αγαπάμε και δε νιώθουμε ένοχοι γι' αυτό. :D  Αν είναι η αγάπη αμαρτία, θα βγω να το φωνάξω με λατρεία, θα βγω να το φωνάξω να το πω, πως είμαι αμαρτωλός που την αγαπώ! :wub:

Δημοσ.

Ένα κι ένα τα κομματάκια Τόμας :D (αν εξαιρέσουμε των Blue που δε μου κάνει κλικ :-Ρ)  Καλά αυτό των Βackstreet κορυφή, ούτε που θυμόμουν ότι ήταν δικό τους, το είχα για πολύ παραπάνω ! :D  (ρε μήπως το ζούλαραν από πουθενά?? :mrgreen:)  Beyonce αγαπάμε και δε νιώθουμε ένοχοι γι' αυτό. :D  Αν είναι η αγάπη αμαρτία, θα βγω να το φωνάξω με λατρεία, θα βγω να το φωνάξω να το πω, πως είμαι αμαρτωλός που την αγαπώ! :wub:

Των Blue είναι ψιλοπαπαρίτσα απλά όταν πήγαινα γυμνάσιο το έβαζε συνέχεια στο Fox Kids της Nova και μου είχε κολλήσει. Άντε βάλε και εσύ κανένα :P

Δημοσ.

Άντε βάλε και εσύ κανένα :P

Πάνε να κλέψουν την αίγλη του θρεντ σου αυτοί στο OOT. :mad:   Γι' αυτό πάρε ένα κομματάκι..

Η φάση σήμερα είναι Britney

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...