Red21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίδες δεν θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου απλά βρήκα αυτό: http://www.sellphone.gr/lenovo-g700.html Το θεωρώ ευκαιρία για τα σπεκς του σε αυτά τα λεφτά!!! Αντικαταβολή δέχεται το κατάστημα από οτι βλέπω, όπως και παραλαβή απο το φυσικό του χώρο (χωρίς ρίσκο επομένως). Παλιό μοντέλο βέβαια....αλλά τα χαρακτηριστικά (εκτός ποιότητα οθόνης και σασί) πάρα πολύ καλά για την τιμή!! Ελλάδα και εξωτερικό δεν το βρίσκω πουθενά αλλού (Σε λογική τιμή).....λογικά ξεστοκαρισμα!!! Για κάποιον που δε "το φυσάει" και θέλει κάτι παραπάνω απο αξιοπρεπές....νομίζω είναι η ευκαιρία του!!! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από Red21 5
xristoforos89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Στην περιγραφη καπου λεει οτι εχει 17.3'' και 1366x768, πραγμα που δεν ισχυει. Καπου μου μυριζει παπάτζα.
chrisss_20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 <p>Παίδες δεν θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου απλά βρήκα αυτό:</p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.sellphone.gr/lenovo-g700.html'>http://www.sellphone.gr/lenovo-g700.html</a></p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p>Το θεωρώ ευκαιρία για τα σπεκς του σε αυτά τα λεφτά!!!</p> <p> </p> <p>Αντικαταβολή δέχεται το κατάστημα από οτι βλέπω, όπως και παραλαβή απο το φυσικό του χώρο (χωρίς ρίσκο επομένως).</p> <p> </p> <p>Παλιό μοντέλο βέβαια....αλλά τα χαρακτηριστικά (εκτός ποιότητα οθόνης και σασί) πάρα πολύ καλά για την τιμή!!</p> <p> </p> <p>Ελλάδα και εξωτερικό δεν το βρίσκω πουθενά αλλού (Σε λογική τιμή).....λογικά ξεστοκαρισμα!!!</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p>Για κάποιον που δε "το φυσάει" και θέλει κάτι παραπάνω απο αξιοπρεπές....νομίζω είναι η ευκαιρία του!!!</p> Αξίζει τελικά;; too good to be true... Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ένα τέτοιο σέταρα πριν λίγο καιρό. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω. Είχε υβριδικό δίσκο.
evkar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 το πρόβλημα στη σειρά G700 της Leno είναι η μέτρια οθόνη τους . Σε αντίθεση με το G710 που έχει πολύ καλύτερη οθόνη. Όσο για το συγκεκριμένο μηχάνημα , καλή προσφορά κυρίως λόγω επεξεργαστή , αν και παλιό μοντέλλο , όπως ειπώθηκε , προφανώς ξεστοκάρισμα , αλλά εδώ που τα λέμε φτηνό notebook σχετικά αξιοπρεπές μόνο από stock offer μπορείς να βρεις . 1
gr234567 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μίλησα με το κατάστημα που το πουλάει και την αντιπροσωπεία της lenovo η αντιπροσωπεία δεν το έχει φέρει ποτέ αυτό το μοντέλο, άρα είναι παραεισαγωγή τα λάπτοπ παραεισαγωγής δεν καλύπτονται καθόλου από εγγύηση από την αντιπροσωπεία το μηχάνημα έχει 1 θύρα usb 3.0, qwerty λατινικό πληκτρολόγιο και μπορούν να μπούν windows 7 κανονικά σε 4-5 εργάσιμες είναι η παράδοση, 8 ευρώ τα έξοδα αποστολής
Kostas93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μήπως ρωτησες για την οθόνη? ή η αναλυση είναι λαθος ή οι ίντσες.
gr234567 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 οι ίντσες είναι σίγουρα 17, δε ρώτησα ανάλυση κάνε αν θες ένα κόπο και ρώτα
Kostas93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 οι ίντσες είναι σίγουρα 17, δε ρώτησα ανάλυση κάνε αν θες ένα κόπο και ρώτα δε με εναδιαφέρει να αγοράσω λάπτοπ οπότε απλά ρώτησα για να το σημειώσουμε στο πρώτο πόστ έτσι ώστε να ξέρουν όλοι τα χαρακτηριστικά του. Αφού είναι 17αρι η ανάλυση θα είναι κατά 99% 1600x900 (δε παίζει να ειναι fhd σε αυτα τα χρήματα). Για τα λεφτά του φαίνεται πολύ τίμιο πάντως.
gr234567 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Για τα λεφτά του φαίνεται πολύ τίμιο πάντως. συμφωνώ, αλλά δεν έχει καθόλου εγγύηση αντιπροσωπείας. αν χαλάσει, θα σε καλύψει το κατάστημα; 1
Kostas93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 γιατι όμως γραφει με μεγάλα γραμματα σε κοκκινο πλαίσιο ότι έχει εγγύηση κατασκευαστη?δηλαδή που πρέπει να το στείλω αν πάθει κατι και στο μεταξυ εχει κλείσει το καταστημα?οποιος ενδιαφερεται να το κοιταξει καλα αυτο γιατι ειναι σοβαρο.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι εντός ευρωπαϊκής ένωσης ( όπως και λογικά είναι), έχει κανονικά εγγύηση. Έχω στείλει Lenovo πίσω για service, από Πολωνία αγορασμένο, και το δέχθηκαν κανονικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα