Προς το περιεχόμενο

Halo 5: Guardians [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, το multiplayer σπέρνει.Στο Warzone γίνεται μακελειό.

Βασικα δες καλυτερα μηπως πετυχεις τιποτα glitch/bugs ή Frame drops οταν γινεται χαμος. Αν παραμενει το 60ρι κολλημενο(ή να υπαρχουν frame drops αλλα να μην ειναι πολυ αισθητα/χαλανε το παιχνιδι)τοτε πρεπει να ειναι κολαση :D

Ειρωνια βεβαια που βγηκε παραλληλα με το Overwatch της Blizzard γιαυτο και εχει τοσο λιγο κοσμο στα stream.

• Like 1
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο επαιξα δεν παρατήρησα frame drops και σε κάποιες φάσεις γινόταν της κακομοίρας. Εν τω μεταξύ οι dedicated servers είναι για φίλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από μένα πάντως.

Αν και δεν πρόλαβα να παίξω πολύ χθες, δεν είδα κάτι που να με χάλασε ιδιαίτερα. Βασικά με αυτά που διάβασα στο DF, το περίμενα πολύ χειρότερο.

Το μόνο που μου φάνηκε κάπως, ήταν το half refresh rate των npc's. Αν δεν υπήρχε αυτό, θα ήμουν 100% ευχαριστημένος με τον τεχνικό τομέα.

Καλό και το eye candy για μερικούς τίτλους δε λέω, αλλά επίσης καλό να βλέπεις και παιχνίδια σαν αυτό με σταθερά 60fps σε κονσόλα καμιά φορά.

Αυτό που με ανυσηχεί ιδιαίτερα πάντως είναι η διάρκεια του campaign μιας και multi δεν παίζω καθόλου...

Δημοσ.

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από μένα πάντως.

Αν και δεν πρόλαβα να παίξω πολύ χθες, δεν είδα κάτι που να με χάλασε ιδιαίτερα. Βασικά με αυτά που διάβασα στο DF, το περίμενα πολύ χειρότερο.

Το μόνο που μου φάνηκε κάπως, ήταν το half refresh rate των npc's. Αν δεν υπήρχε αυτό, θα ήμουν 100% ευχαριστημένος με τον τεχνικό τομέα.

Καλό και το eye candy για μερικούς τίτλους δε λέω, αλλά επίσης καλό να βλέπεις και παιχνίδια σαν αυτό με σταθερά 60fps σε κονσόλα καμιά φορά.

Αυτό που με ανυσηχεί ιδιαίτερα πάντως είναι η διάρκεια του campaign μιας και multi δεν παίζω καθόλου...

Αν οντως δεν παιζεις Multiplayer,τοτε ή θα αναγκαστεις(παρολο που διαβαζω τα καλυτερα)ή θα το δωσεις το παιχνιδι. Ειναι εμφανες σε οτι review εχω δει κυριως στα πολυ καλα που ενω εκθιαζουν το Multiplayer(καλο εν μερη αυτο γιατι εκει περνανε τον περισσοτερο χρονο τους οι περισσοτεροι)αλλα λενε οτι το story του ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και απλα μετριο. 

Δημοσ.

Αν οντως δεν παιζεις Multiplayer,τοτε ή θα αναγκαστεις(παρολο που διαβαζω τα καλυτερα)ή θα το δωσεις το παιχνιδι. Ειναι εμφανες σε οτι review εχω δει κυριως στα πολυ καλα που ενω εκθιαζουν το Multiplayer(καλο εν μερη αυτο γιατι εκει περνανε τον περισσοτερο χρονο τους οι περισσοτεροι)αλλα λενε οτι το story του ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και απλα μετριο. 

Χμμ. Θα το κρατήσω έτσι για την συλλογή και επειδή μου αρέσει η μυθολογία πίσω από το Halo. Κρίμα πάντως να μην φτιάξουν ένα μεγάλο και καλό campaign ενώ έχει πέσει τόση δουλειά πάνω σε αυτήν. 

Δημοσ.

gkalas, D. Luffy τερματίστε στο Legendary Solo να μου πείτε πόσες ώρες το κάνατε; Αν είναι μέσα στο 8κτάωρο και παραμένει διασκεδαστικό είμαι ικανοποιημένος.

Όσο για τα γραφικά προτιμώ να παίξω KotOR 2 (που το κάνω ήδη στο Xbox) παρά Dragon Age Inquisition. Μετράνε πολλοί διαφορετικοί παράγοντες σε ένα game πόσο μάλλον σε χρήστες που έχουν φάει το gaming με το κουτάλι (από εποχές Amstrad, Amiga κι έτσι).

• Like 1
Δημοσ.

Στο legendary το παίζω και είμαι 9η αποστολή τώρα και έχω παίξει σίγουρα κάνα 8ωρο.Το παιχνίδι μετά την 5η αποστολη πραγματικά απογειώνεται. Λόγω των φτωχών αγγλικών μου δε παρακολουθώ ευλαβικά την ιστορία αλλά σα gameplay είναι το γνωστό καλό halo που ειδικά σε co op δεν υπάρχει first person shooter να το ανταγωνίζεται. Σε γραφικά δε λες ουαου αλλά το 60αρι δείχνει πως πρέπει να φτιάχνονται όλα τα παιχνίδια.Αν σε ενδιαφέρει και το multi να σου πω οτι δουλεύει αψογα και πιο εθιστικο δεν πάει. Έχουμε να κάνουμε με τίτλο διαμάντι.

Δημοσ.

Ρεκόρ πωλήσεων για το Halo 5: Guardians

Εχει ξεπεράσει τα $400 εκατομμύρια τζίρο σε πωλήσεις σε όλες τις αγορές του πλανήτη, αριθμός που αναφέρεται στα φυσικά και ψηφιακά αντίτυπα, αλλά και στις κόπιες που συνόδεψαν τα Xbox One bundles.

• Like 2
Δημοσ.

Ρεκόρ πωλήσεων για το Halo 5: Guardians

Εχει ξεπεράσει τα $400 εκατομμύρια τζίρο σε πωλήσεις σε όλες τις αγορές του πλανήτη, αριθμός που αναφέρεται στα φυσικά και ψηφιακά αντίτυπα, αλλά και στις κόπιες που συνόδεψαν τα Xbox One bundles.

Εμ τα λεγα εγω. Ευτυχως στο εξωτερικο ξερουν να τιμουν τα exclusives πολυ περισσοτερο απο οτι στο Ελλαδισταν.

Βεβαια να μου πεις τι αναρωτιεμαι και εγω που δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον στο Insomnia για το Halo 5,στην Ελλαδα ειμαστε και οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους,αλλα και οι προτιμησεις

http://www.gameslife.gr/top-10-september-26277

Δημοσ.

Μα αν δεν υπάρχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση από One, πως περιμένεις να πουλήσει το Halo;

Την έχουμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση, οπότε μην λέμε πάλι τα ίδια...

ΥΓ: Αν έσπαγε το One, θα ξεστοκάρανε τα μαγαζιά σε χρόνο dt. Δείτε τι γίνεται με 360 και Rise of the Tomb Raider.

Δημοσ.

Μα αν δεν υπάρχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση από One, πως περιμένεις να πουλήσει το Halo;

Την έχουμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση, οπότε μην λέμε πάλι τα ίδια...

ΥΓ: Αν έσπαγε το One, θα ξεστοκάρανε τα μαγαζιά σε χρόνο dt. Δείτε τι γίνεται με 360 και Rise of the Tomb Raider.

Μια χαρα πωλησεις εχει κανει το One ακομα και στην Ελλαδα,και εχουν παιχτει αρκετες εκπτωσεις αλλα τελος παντων. Πιο πολυ δεχομαι στο γεγονος οτι οι περισσοτεροι φανταζομαι δεν θελουν να σχολιαζουν στα αντιστοιχα θεματα. Γιατι και με το Wii U οταν μπηκε προσφορα στα 199ευρω ποσα ατομα ηταν που το πηρανε αλλα στο αντιστοιχο topic 1-2 ηταν που γραψανε μετα και αυτοι απλα ρωτησανε τι παιχνιδια να παρουν και τιποτα αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα ad για τα requisition points απλά τραγικά όντως, δεν τα είχα δει. Επίσης θα ήταν πολύ πιο απλό να πουν ότι για να χτυπήσουν τα 60 fps έπρεπε να κόψουν το 2-4 player split screen.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

Αυτά τα ad για τα requisition points απλά τραγικά όντως, δεν τα είχα δει. Επίσης θα ήταν πολύ πιο απλό να πουν ότι για να χτυπήσουν τα 60 fps έπρεπε να κόψουν το 2-4 player split screen.

Εγω παντως μετα το παραπανω review αναθεωρησα αρκετα οσον αφορα το παιχνιδι δυστηχως καθως επιβεβαιωνονται ορισμενα αρνητικα που αναφεροντουσαν και πιο πριν και περι campaign αλλα και περι Multiplayer(βασικα δεν ηξερα οτι βγαλανε το Splitscreen τελειως πλακα πλακα,τα Halo 1,2 και 3 ετσι τα ειχα βγαλει τρελη βλακεια.

Ισως ετσι να εξηγειται και γιατι εχει τοσο λιγο κοσμο στο twitch παρολες τις πωλησεις που εχει κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...