Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτησω αν ξερει κανεις στα σιγουρα. ο αδερφος μου θελει να το παρει απο το battlenet με 2 battlenet gift cards Heroes Of The Storm. γιατι οι αλλες εχουν εξαφανιστεί. θα μπορει να το αγορασει ετσι ?

Δεν έχει σημασία που απεικονίζει το Hots. Κι εγώ τέτοιες αγόρασα από τα Public και δούλεψαν κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο πωλητης στα public μου ειπε πως αυτες ειναι μονο για το Hots . Δεν μπορεις να αγορασεις το Overwatch με αυτες. απλα οτι μονο για ενα χρονικο διαστημα μπορεις να παρεις το game με αυτες τις καρτες. το ειχε ανακοινωσει η blizzard λεει. να σε ρωτησω, ποτε αγορασες το overwatch με τις καρτες για το Hots?

Οι πωλητες στα public δεν εχουν ιδεα και λενε και ψέμματα επίτηδες, ειχα παει να αγορασω ps4 και η πωλητρια μου ελεγε να αγορασω extra εγγύηση γιατι λεει ειναι 15-20% το failure rate, της λεω χωρις να ξερω οτι αποκλείεται με αυτο το νουμερο θα ειχε γινει χαμος, μην επιμενεις μου λεει σιγουρα τοσο εχουμε(και με υφακι και καλα ξερεις εσυ καλυτερα απο εμας..) παρε να εισαι καλυμμένος. Εκεινη τη στιγμη googlarw ps4 failure rate και τις δειχνω 0.4% το επισημο, αν ειναι λεω τα δικα σας να καιγονται να παω να το παρω απο αλλου.. :P Ε δεν μιλησε μου το εδωσε και τελος, προφανως δεν φταιει αυτη καποιος αλλος τους ειπε να τα λενε για να πουλανε extra επεκταση αλλα αν ηθελα εκανα μανουρα γιατι ειναι και δυσφήμηση για την sony αυτο αν μαθει οτι μεγαλη αλυσιδα λεει οτι η κονσολα της εχει 15-20% failure rate..

Τελος το offtopic αλλα ηθελα να το πω αυτο για το public..(πρεπει να το εχω ξαναγραψει αλλα ακουσα public και το θυμηθηκα :P)

γι αυτό λέγετε BATTLE NET GIFT CARD, και όχι hots gift card/ wow gift card etc etc. εάν θέλετε, μπουκόνετε το bnet acc σας και τα κάνετε ότι θέλετε. από παιχνίδια έως blizcon tickets και δώρα. δεν σας περιορίζει κανένας την χρήση του. μέχρι και wow game time μπορείς να πάρεις με το balance σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει σπάσει τα νευρα που δεν μπορώ να το πάρω απο το battle net shop.Πως καταφερατε να το αγοράσετε εσεις?

Κανεις login στο battlenet στον browser (στο european εφοσον εισαι εκει) και μετα μπαινεις σε αυτην την σελιδα του battlenet.

https://us.battle.net/shop/en/product/overwatch

Mονο απο το direct link με αφηνει να μεινω στο USD.

Βαζεις ΟΛΑ τα billing infos σωστα και μαλλον θελει να ειναι οπως τα εχεις δηλωσει στην τραπεζα (λατινικους χαρακτηρες) γιατι εαν δεις, δεν ζηταει το cardholder name αλλα μονο τον αριθμο της καρτας.

Kαι λογικα θα περασει.

Το game επειδη ειναι global δεν εχει σημασια απο που το αγορασες αλλα στα infos αναφερει οτι ειναι bind στο us account. Θα παιζει σε ολους τους servers απο οπου και να το αγορασεις.

Επεξ/σία από sistah

Οι πωλητες στα public δεν εχουν ιδεα και λενε και ψέμματα επίτηδες, ειχα παει να αγορασω ps4 και η πωλητρια μου ελεγε να αγορασω extra εγγύηση γιατι λεει ειναι 15-20% το failure rate, της λεω χωρις να ξερω οτι αποκλείεται με αυτο το νουμερο θα ειχε γινει χαμος, μην επιμενεις μου λεει σιγουρα τοσο εχουμε(και με υφακι και καλα ξερεις εσυ καλυτερα απο εμας..) παρε να εισαι καλυμμένος. Εκεινη τη στιγμη googlarw ps4 failure rate και τις δειχνω 0.4% το επισημο, αν ειναι λεω τα δικα σας να καιγονται να παω να το παρω απο αλλου.. :P Ε δεν μιλησε μου το εδωσε και τελος, προφανως δεν φταιει αυτη καποιος αλλος τους ειπε να τα λενε για να πουλανε extra επεκταση αλλα αν ηθελα εκανα μανουρα γιατι ειναι και δυσφήμηση για την sony αυτο αν μαθει οτι μεγαλη αλυσιδα λεει οτι η κονσολα της εχει 15-20% failure rate..

Τελος το offtopic αλλα ηθελα να το πω αυτο για το public..(πρεπει να το εχω ξαναγραψει αλλα ακουσα public και το θυμηθηκα :P)

Τουλαχιστον ηταν καθολου εμφανισημη?Γιατι σε ολα τα αλλα απλα δεν :P

Παντως για την παραπανω καρτα για Heroes of the storm εν μερη τους δικαιολογω οτι δεν ξερουν και για να μην σε παρουν στο λαιμο τους λενε οτι δεν ισχυει.Βεβαια το καλυτερο αν βλεπανε οτι πεφτει ζητηση για αυτο θα ηταν να το ψαχνανε λιγο ή εστω να λεγανε στον αλλο να το κοιταξει καλου κακου πριν αγορασει.

Που να τελειώσουν και οι εξεταστικές.

Πραγματικα ομως για μενα αυτο ισχυει 100%. Ηδη το παιχνιδι απο πλευρας χρηματων για μενα και για τους περισσοτερους απο οτι εχω δει τα εχει βγαλει τα λεφτα του, και που να σκασουν αργοτερα και τα updates/ranked(γιατι σιγουρα σε βαθος χρονου τα χρειαζεται).

οσο για τα Lootboxes(και εχει και πλακα να δουμε τι εχει κατσει ως τωρα στον καθενα) τεραστιες βλακειες για οποιους τα κραζανε παντως. Εγω προσωπικα ειμαι μολις 68lvl(το παιχνιδι παει πανω απο 1000 και καθε 100lvl γινεται reset και τα πρωτα lvl τα παιρνεις για την πλακα)και μου εχουν κατσει ως τωρα μολις 7 legendary skins και απο χρυσο συνολικα γυρω στα 2200 coins(η μια 1000ρα εφυγε για skin mercy εννοειται :P).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...