Jimie Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αποφάσισα μετά απο καιρό να αλλάξω το case μου, το θέμα είναι οτι υπάρχουν τόσα πολλά που δεν ξέρω ποιό να πάρω Το σύστημά μου είναι : Gigabyte 990XA-UD3 Phenom II x4 960T Antec Kuhler 620 w/ Push-Pull 2 x HDD ( και δεν πρόκειτε να μπούν άλλοι ) Gigabyte 7770 OC ( με extra δικό μου OC άρα καλός αερισμός GPU παίζει μεγάλο ρόλο ) PSU : LEPA N500 Όπως το βλέπω αργότερα θα πάω σε ποιό εξειδικευμένο hardware ( FX 8 Series CPU και 240mm υδρόψυξη ) άρα κάτι με αρκετό χώρο για ψυγείο θα ειναι καλό. Budget : 75 - 95 ( ανάλογα και τους ανεμιστήρες που παρέχονται ) Fanάκια έχω : 2 χ 120 στο ψυγείο 1 χ 140 1 χ 120 ( και 2 της πλάκας που είχε μέσα το παλιό μου case αλλά κάνουν σαν τουρμπίνες απο αεροπλάνο ) Έχω δεί ως τώρα : 1 ) Aerocool XPredator X1 Black που είναι σε αρκετά χαμηλή τιμή με τους χώρους που θέλω 60€ 2 ) Coolermaster CM 690 III ( δεν νομίζω οτι χρειάζεται σχόλια ) 95€ 3 ) Phanteks Enthoo Pro ( το είχα στο μάτι απ'όταν βγήκε στην αγορά ) 95€ Ευπρόσδεκτες όλες οι εξτρα προσφορές και σχόλια. ( btw Μένω Γιάννενα άρα αν μου πείτε για αγγελίες πείτε μου κάποια να στέλνει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το έφτιαξα πρόσφατα και είναι Super κουτί. Έχει μονωτικό υλικό στα πλαϊνά,πολύ καλο airflow,παίρνει ότι θέλεις μέσα, Το μονωτικό πρέπει να εμπεριέχει μολύβι γιατί ήταν πολύ βαρύ αρα εξυπακούεται και η ποιότητα του. Έχει ρυθμιστή στροφών για 6 φουρφουρια,ένδειξη θερμοκρασίας εναλλακτικό άνω μέρος (καπάκι) για έξτρα ανάσες. το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι είναι λίγο τσιμπημένο στην Ελλάδα εγώ το έφερα από Γερμανία. http://www.skroutz.gr/s/5354176/Aerocool-DS-200-White-Edition.html http://www.aerocool.com.tw/index.php/chassis/ds/ds-200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τό έχω δεί αλλά με μετφορικά πάω overbudget :/ Τώρα τσέκαρα κα ιτο Coolermaster N500 και μου φαίνεται πάρα πολύ καλό ! Γνώμες ;; Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2014 από Jimie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αποφάσισα μετά απο καιρό να αλλάξω το case μου, το θέμα είναι οτι υπάρχουν τόσα πολλά που δεν ξέρω ποιό να πάρω Το σύστημά μου είναι : Gigabyte 990XA-UD3 Phenom II x4 960T Antec Kuhler 620 w/ Push-Pull 2 x HDD ( και δεν πρόκειτε να μπούν άλλοι ) Gigabyte 7770 OC ( με extra δικό μου OC άρα καλός αερισμός GPU παίζει μεγάλο ρόλο ) PSU : LEPA N500 Όπως το βλέπω αργότερα θα πάω σε ποιό εξειδικευμένο hardware ( FX 8 Series CPU και 240mm υδρόψυξη ) άρα κάτι με αρκετό χώρο για ψυγείο θα ειναι καλό. Budget : 75 - 95 ( ανάλογα και τους ανεμιστήρες που παρέχονται ) Fanάκια έχω : 2 χ 120 στο ψυγείο 1 χ 140 1 χ 120 ( και 2 της πλάκας που είχε μέσα το παλιό μου case αλλά κάνουν σαν τουρμπίνες απο αεροπλάνο ) Έχω δεί ως τώρα : 1 ) Aerocool XPredator X1 Black που είναι σε αρκετά χαμηλή τιμή με τους χώρους που θέλω 60€ 2 ) Coolermaster CM 690 III ( δεν νομίζω οτι χρειάζεται σχόλια ) 95€ 3 ) Phanteks Enthoo Pro ( το είχα στο μάτι απ'όταν βγήκε στην αγορά ) 95€ Ευπρόσδεκτες όλες οι εξτρα προσφορές και σχόλια. ( btw Μένω Γιάννενα άρα αν μου πείτε για αγγελίες πείτε μου κάποια να στέλνει ) Φίλε μου, εγώ σου προτίνω το Phanteks Enthoo Pro Window! Το πήρα από e-shop στα 99,90€, φοβερό κουτί και πολύ μα πάρα πολύ χώρο! Πολλές θέσεις για ότι θες και γενικά πολύ καλή κατασκευή! 100% VFM. Έχει πολύ καλή ροή αέρα στο εσωτερικό του και άπειρο χώρο για οποιαδήποτε λύση ψύξης επιλέξεις! Αν και τώρα η τιμή του από e-shop είναι στα 105 αξίζει και το τελευταίο του cent! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Παίρνω το απλό που έχει 95 αν είναι απλά δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν σε ενδιαφέρει το παράθυρο από δίπλα τότε πάρε το απλό! Εγώ ήθελα να βλέπω το εσωτερικό του! Φίλε με κλειστά τα μάτια πάρ' το! Είναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα! (Γνώμη μου πάντα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τσέκαρε και αυτό http://www.skroutz.gr/s/5207916/SilentiumPC-Aquarius-X90.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε : Coolermaster HAF 912 Plus Enthoo Pro και ίσως το Aquarius. Αν και γέρνω προς HAF 912 λόγο τιμής Και μόλις τσέκαρα και το ΝΖΧΤ Phantom 240...κι έμεινα κόκαλο ! Κουτάρα ή ιδέα μου ;;; Λίγη βοήθεια να συγκρίνω αυτά και πέρνω την τελική απόφαση !! Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από Jimie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε : Coolermaster HAF 912 Plus Enthoo Pro και ίσως το Aquarius. Αν και γέρνω προς HAF 912 λόγο τιμής Και μόλις τσέκαρα και το ΝΖΧΤ Phantom 240...κι έμεινα κόκαλο ! Κουτάρα ή ιδέα μου ;;; Λίγη βοήθεια να συγκρίνω αυτά και πέρνω την τελική απόφαση !! Ευχαριστώ ! Αν σου δείξω και αυτό? Site: H440 Edit: Ούτε ποσοστά να έπαιρνα από την Nzxt Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από kaliakman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Σε πρόλαβα Το είδα αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για ττέτοιο θηρίο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Να ενημερώσω οτι τελικά πήρα το Corsair Carbide 500R απο έναν δικό μας Insomniac σε πολύ καλή τιμή και δεν υπάρχουν λόγια !!! Το κουτί είναι θεϊκό, με 2 χ Arctic Cooling F12 PWM REV.2 και 1 χ Aerocool DS 140 + τους δικούς του το μόνο που ακούω είναι ο άνεμος !! Τίποτε άλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε : Coolermaster HAF 912 Plus Enthoo Pro και ίσως το Aquarius. Αν και γέρνω προς HAF 912 λόγο τιμής Και μόλις τσέκαρα και το ΝΖΧΤ Phantom 240...κι έμεινα κόκαλο ! Κουτάρα ή ιδέα μου ;;; Λίγη βοήθεια να συγκρίνω αυτά και πέρνω την τελική απόφαση !! Ευχαριστώ ! Έχω το Coolermaster Half 912+ αλλά για αερόψυξη μόνο και πρέπει να σου επισημάνω ότι δεν υπάρχει χώρος για να μπει το ψυγείο εσωτερικά μαζί με τους ανεμιστήρες στο πάνω μέρος!Συνεπώς αν θες κάτι μαζεμένο για διπλό ψυγείο ψάξε αλλού! Μόλις είδα την αγορά σου!Καλορίζικη!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα