evoracing Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα... Έχω περασμένα τα 8.1 και σε ένα άλλο partition τα 7. Τα 7 τα πέρασα για δοκιμή. Στα 8.1 λοιπόν είναι φορές και συγκεκριμένα όταν τρέχω βαρύ project στο cinema 4D που ο σκληρός πιάνει 100% και κολλαει βασανιστηκά ακόμα και το ποντίκι. Αυτό μετά από ώρα άμα το αφήσω ακίνητο φτιάχνει. Αυτό όμως δεν το κάνει στα 7. Κολλάει αλλά όχι τόσο έντονα και δεν θα αν πιάσει 100%. Νταή το θέμα είναι πως τα 8.1 τα χρησιμοποιω και τα 7 ήταν φρέσκα. Η ζωη και οι επιδόσεις του δίσκου είναι 100% (λεει). Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Επίσης το ίδιο κανει και όταν πατάω για να κάνει render. Μόλις πατάω κολλάει έντελος μπορεί και για 10 λεπτά και μετά ξεκολλάει πράγμα που στα 7 δεν το κάνει. Τώρα δεν ξέρω αν έχω πάρει σωστό μετρό σύγκρισης, αν θα έπρεπε δλδ να συγκρίνω με φρέσκα 8.1... Είναι τραγικό να κάνεις κάτι που θες ram και CPU και τελικά να καταληγεις αυτά να είναι στο 93-97% και ο σκληρός που στην ουσία δεν έχει καμια δουλειά να πιανει 100αρια.
evoracing Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 <p>ενας ssd θα βοηθουσε αρκετα </p> Μωρέ το ξέρω, μαζεύω λεφτά. Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε
dimitrisOP Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 υπομονη φυσιολογικο ειναι να 100αριζει ο hdd σε τετοιες εργασιες
evoracing Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που με προβληματίζει δεν είναι πως εκατοσταρίζει αλλά πως στο task manager στην καρτέλα Processes λέει πως χρησιμοποιείται το 33% από το σύστημα και στο Performance το 100%.. Άρα ο δίσκος τερματίζει για ανούσιους λόγους.
euxoulhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 για να μην ανοιγω νεο θεμα...ειχα win 7 64bit και απλα ειχε καταντησει να σκαλωνει ολο το συμπαν..υποψιαστηκα οτι κατι παιζει με τον σκληρο..διοτι δεν εβλεπα χρηση σε cpu+ram.. εβαλα win 8.1 pro 64bit και ΧΩΡΙΣ να κανω τιποτα ο δισκος μετα απο επανακκινηση ειναι στο 100% ειναι δλδ να τον βλεπεις και να τρελενεσαι -=.- τον ειχα τεσταρει με το hd sentinel πριν μερες και ηταν healthy :/
evoracing Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Άμα έκανες πρόσφατα εγκατάσταση μπορεί να κάνει κανένα update. Στο Processe πόσο σου λέει?
dimitrisOP Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το τσεκαρα και εγω σημερα που εχω τα 8.1 ο hdd παιζει στα 100% για πολυ ωρα χωρις κανεναν λογο απλα πισω στα 7αρια χωρις καμια δευτερη σκεψη
evoracing Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το τσεκαρα και εγω σημερα που εχω τα 8.1 ο hdd παιζει στα 100% για πολυ ωρα χωρις κανεναν λογο απλα πισω στα 7αρια χωρις καμια δευτερη σκεψη wtf... δεν μπορεί να μην το έχει διορθώσει αυτό η microshoft!
euxoulhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Άμα έκανες πρόσφατα εγκατάσταση μπορεί να κάνει κανένα update. Στο Processe πόσο σου λέει? εκανα ρε και αφου ολοκληρωθηκαν εκανε restart...δεν δικαιολογειται να ειναι στο 100% τωρα εχει στρωσει..αλλα βλεπω πολλες φορες απο το τπτ χτυπα 100% usage procceses εχω οτι εχει και ενα pc μετα απο format. nothing more nothing less
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα