liakos356 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο? : http://www.ebay.com/itm/131304512348 Θέλω να το συνδέσω σε monitor και δεν έχει αναλογικές εισόδους. Υπάρχει κάποιο lag? Βελτιώνει καθόλου τα γραφικά? (π.χ antialiasing κλπ). Σε σύγκριση με το dolphin, θα έχει παρόμοια βελτίωση στα υπάρχοντα παιχνίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Dolphin μόνο. Ποτέ δεν θα έχεις την ποιότητα γραφικών του Dolphin με τέτοια μαραφέτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το έχεις δοκιμάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το συγκεκριμένο όχι, έχω δοκιμάσει παρεμφερές όμως. Και έκλαιγα τα λεφτά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πάντως, το καλύτερο αποτέλεσμα που έχω δει σε 46" HDTV , είναι με 576i και component cable. Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο mode, αλλά λόγω την υψηλής ευκρίνειας στις καινούργιες τηλεοράσεις, τα jagged edges είναι υπερβολικά σε progressive scan. Τουλάχιστον σε interlaced κάπως ξεγιελέται η κατάσταση ότι είσαι σε SD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον, το πήρα και εγώ, και αφού το δοκίμασα, μπορώ να πω την άποψή μου. Σίγουρα δεν κλαίω τα λεφτά μου, άλλωστε έκανε μόνο 12 €, αλλά σίγουρα δεν είδα και καμία τρομερή αλλαγή στα γραφικά σε σχέση με το composite. Τα χρώματα ήταν περισσότερο κορεσμένα, και το μαύρο πιο έντονο, που δεν είναι απαραίτητα κακό. Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι εξαλείφει το ghosting των αναλογικών συνδέσεων και ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις hdmi σύνδεση στο wii, βασικό αν έχεις καινούργια τηλεόραση χωρίς composite in. Εκείνο που με απογοήτευσε, ήταν που δεν ανεβάζει την ανάλυση, έστω και με upsampling, δλδ να είναι μεγάλα τα pixels, αλλά πιο ευδιάκριτα. Η ανάλυση παρέμεινε στα 720 Χ 480. Αυτά για όσους σκέφτονται για αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bain789456 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 και εγω που το πηρα και το δοκιμασα δεν ειδα απλα καμια μα καμια μα καμια απλα διαφορα με το σκαρτ που ειχε το ιδιο το wii... δεν ξερω πραγματικα τι φταει... εχω το gamecube που προκειται και για πιο παλια συσκευη και με το σκαρτ που εχει η αναλυση ειναι απλα μια χαρα.. με το σκαρτ του wii τα παντα ειναι απλα .. μα απλα αθλια... καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Scart? Srsly τώρα; Τι είσαι, κανένας πρωτόγονος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bain789456 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 η ιδια η παιχνιδομηχανη ειχε το σκαρτ... δεν αλλαξα εγω κατι... τωρα πηρα εναν adaptora wii2hdmi και το συνεδεσα με hdmi Καλωδιο... αλλα και παλι τα ιδια.. καμια απολυτως μα απολυτως διαφορα. Scart? Srsly τώρα; Τι είσαι, κανένας πρωτόγονος; η ιδια η παιχνιδομηχανη ειχε το σκαρτ... δεν αλλαξα εγω κατι... τωρα πηρα εναν adaptora wii2hdmi και το συνεδεσα με hdmi Καλωδιο... αλλα και παλι τα ιδια.. καμια απολυτως μα απολυτως διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Component δεν είχε μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bain789456 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Component δεν είχε μέσα; νοπε... το θεμα μου ειναι γιατι δεν βλεπω διαφορα με τον ανταπτορα.και το hdmi καλωδιο.. η εικονα ειναι ακριβως οπως και πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Παιδιά πήρα το component και είδα το φως το αληθινό σε Sony 46" ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Παιδιά πήρα το component και είδα το φως το αληθινό σε Sony 46" ... οντως η καλυτερη λυση ειναι το component.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αυτό βγάζει 576i καλό? Εχω component αλλά όχι στη νέα τηλεόραση μου. Αρα πρέπει να αγοράσω κάτι. Αν κατάλαβα καλά πάνω κάτω το ίδιο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το component καλωδιο πωλειται εξτρα.Η διαφορα ειναι αρκετη και αξιζει τα λεφτα του το καλωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα