nick0lis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ωραίο το MacBook Pro Retina late 2013 !!! Αλλά εγώ θέλω να σκαλίζω το Μακ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 H Appel διατίθεται από ότι φαίνεται να ελευθερώσει το Trim και για 3hrd party SSD. link link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Πρέπει να επιτρέπεται η αναβάθμιση αλλιώς τα βλέπω δύσκολα. Ο λόγος που πήρα το 12 iMac του 11 ήταν αυτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πλέον δεν ισχύει ο περιορισμός για μη apple ssd παιδιά. Αρκεί να κάνετε update στην Mac OS Yosemite 10.10.4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πλέον δεν ισχύει ο περιορισμός για μη apple ssd παιδιά. Αρκεί να κάνετε update στην Mac OS Yosemite 10.10.4 Σωστά. Μετά το update σε 10.10.4 για να ενεργοποιήσεις το Trim, σε οποιονδήποτε ssd αρκεί να ανοίξεις το Terminal και να δώσεις: sudo trimforce enable (Έχει ήδη αναφερθεί στο topic του OS X Yosemite, αλλά το γράφω κι εδώ for reference) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μια χαρά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω έναν SSD Samsung 850 evo 250GB. Τον έχω βάλει σε ένα case το οποίο είναι με σύνδεση USB 3.0. Θέλω να τρέχω από αυτόν το OS X λοιπόν από external ssd. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με το Trim enable? Σε external SSD λειτουργεί ή μόνο σε internal? Εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες. Οι απαντήσεις και οι λύσεις βρέθηκαν. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2015 από Dredd81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Γιατί το μήνυμα είναι αποθαρρυντικό όταν πάμε να ενεργοποιήσουμε το trim enabler λέγοντας μεταξύ άλλων ότι should not be used in a commercial operating environment or with important data...κλπ...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Γιατί η Apple δεν έχει ελέγξει όοοoooλους τους SSD για συμβατότητα με το Trim στο OS X. Έτσι, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, γράφουν όλες αυτές τις προειδοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οπότε εάν μιλάμε για τον εγκατεστημένο SSD σε Mac Book Pro φετινό δεν τίθεται θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αν μιλάς για τον εργοστασιακό SSD (αυτόν που έχει βάλει η ίδια η Apple) του MacBook, έχει ήδη ενεργοποιημένο το Trim. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ναι γι'αυτόν μιλάω, ωραίος, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αν εχεις 2 δισκους , 1 ssd και 1 μηχανικο (βλ hackintosh ,o 1 με windows) , ενεργοποιοντας το trim (trimforce enable) ,τι γινεται με τον μηχανικο ? θα ενεργοποιηθει ΚΑΙ γιααυτον ? γιατι τοτε θα υπαρχει προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Το Trim δεν υφίσταται στους μηχανικούς δίσκους, οπότε, κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Το Trim δεν υφίσταται στους μηχανικούς δίσκους, οπότε, κανένα πρόβλημα. ok ευχαριστω , ενεργοποιησα το trim κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα