linkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδες. Η αρχαια apple display που χρησιμοποιουσα για δευτερη οθονη πεθανε οποτε επειγει αμεση αγορα φθηνης 23-24αρας. Δεν θα χρησιμοποιηθει για games ή οποιαδηποτε αλλη χρωματικα απαιτητικη εφαρμογη αλλα απο την αλλη δεν θελω να ειναι και σκουπιδι. Εχω βρει την Dell E2314H στο amazon και φαινεται καλη περιπτωση. Υπαρχει καποια καλυτερη στα ιδια χρηματα ($150)?? Eυχαριστω! http://www.amazon.com/Dell-E2314H-23-Inch-LED-Lit-Monitor/dp/B00FE8MKU6
linkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Tελικα παρηγγειλα την Asus VS239H-P η οποια θεωρειται εξαιρετικη για τα λεφτα της.
stap75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Tελικα παρηγγειλα την Asus VS239H-P η οποια θεωρειται εξαιρετικη για τα λεφτα της. Απο που την παρηγγειλες και ποσο αν επιτρεπεται;
linkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Tην πηρα απο το amazon (επειδη εχω δωρεαν μεταφορικα) και μου βγηκε 148 δολλαρια - περιπου 117 ευρω. Απο την 1 μερα που την εχω χρησιμοποιησει θα ελεγα οτι εχει αρκετα ωραια χρωματα και πολυ καλες γωνιες θεασης. Δεν ειναι καμια κορυφαια (προφανως) αλλα για τα λεφτα νομιζω πως ειναι πολυ τιμια. Α, ειναι και η φθηνοτερη IPS.
linkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γιατι ηθελες να τσονταρεις?? Αν θες προλαβαινεις παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα