sintalkas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά την πάτησα πάλι χάλασε το παλιο-pc ,αλλά ας περιγράψω τι ακριβώς συνέβη χθες έκλεισα κανονικά το pc μου και σήμερα το πρωί με το που πάω να ανοίξω ανάβοσβήνει στο haf 922 κουτί μου το λαμπάκι που έχει το σχήμα κεραυνού και δεν πήρε μπρος ,το ανοίγω και είδα πως δεν παίρνει ρεύμα πάρα ανεπαίσθητο μερικές φόρες ,κουνιούνται τα ανεμιστηράκια της μητρικής και του κουτιού αλλά μετά σταματάνε σαν κάτι να διακόπτει το ρεύμα ,μυρίζομαι ότι από κάπου βραχυκυκλώνεται το κουτί.Τα φώτα σας παιδιά μιας και δεν ξέρω τι να κάνω τα specs είναι στο pc μου
Dev1l Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Έκανες κάποια πρόσφατη αλλαγή στο hardware η κάποιο καθαρισμό στο εσωτερικό του ?
sintalkas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 τελικά είχε βραχυκυκλώσει ένα από τα καλώδια του τροφοδοτικού τα έβγαλα τα ξανάεβαλα και όλα εντάξει αν και μου φαίνεται λίγο πιο αργό το σύστημα..
takismpatz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα φιλε σου φαινεται ποιο αργο γιτι μαλλον δεν περναει σωστο ρευμα απο την μητικη σου επεξεργαστη μνημες και καρτα...κοιτα λιγο το τροφοδοτικο σου γενικα μηπως εχει παθει καποια ζημια η οτι δηποτε ευχαριστω...
sintalkas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 άλλαξα θεση το τροφοδοτικό με το να κοιτάει το ανεμιστηράκι προς τα κάτω ,αλλά δυστυχώς η κάρτα γραφικών μας άφησε χρόνους και κάνει κάτι πολύ περίεργο που δεν έχω ξαναδεί ενώ δουλεύει κανονικά δηλαδή γυρνάνε τα ανεμιστηράκια της όπως πρέπει δεν δίνει σήμα στην οθόνη ,όλα αρχίσαν όταν κούνησα κατά λάθος μέσα στα νεύρα μου το γραφείο μου και μαζί με αυτό την οθόνη και το κουτί ,ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα η οθόνη ενώ το pc συνέχιζε να δίνει κανονικά σήμα ακόυγα ήχους δηλαδή αλλά δεν είχα καθόλου εικόνα.Υποπτεύομαι μπας και ειναι προβληματικό το καλώδιο της οθόνης που συνδέω με την κάρτα γραφικών και να φανταστείτε πιο πριν έπαιζα το trine2 με όλα στο φουλ και δεν είχα κανένα θέμα. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..
ekptotos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 <p>άλλαξα θεση το τροφοδοτικό με το να κοιτάει το ανεμιστηράκι προς τα κάτω ,αλλά δυστυχώς η κάρτα γραφικών μας άφησε χρόνους και κάνει κάτι πολύ περίεργο που δεν έχω ξαναδεί ενώ δουλεύει κανονικά δηλαδή γυρνάνε τα ανεμιστηράκια της όπως πρέπει δεν δίνει σήμα στην οθόνη ,όλα αρχίσαν όταν κούνησα κατά λάθος μέσα στα νεύρα μου το γραφείο μου και μαζί με αυτό την οθόνη και το κουτί ,ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα η οθόνη ενώ το pc συνέχιζε να δίνει κανονικά σήμα ακόυγα ήχους δηλαδή αλλά δεν είχα καθόλου εικόνα.Υποπτεύομαι μπας και ειναι προβληματικό το καλώδιο της οθόνης που συνδέω με την κάρτα γραφικών και να φανταστείτε πιο πριν έπαιζα το trine2 με όλα στο φουλ και δεν είχα κανένα θέμα.</p> <p> </p> <p>Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..</p> Βγαλε ολες τις ram και δοκιμασε τες μια μια σε περπτωση που εχεις πανω απο ενα κομματι.
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 σύνδεσα το καλώδιο vga στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και έδειξε κανονικά εικόνα ,ενώ με την εξωτερική δεν δείχνει επίσης κάποιο ανεμιστηράκι/ια ντελικιάζουν όταν είμαι με την ενσωματωμένη ,υποπτεύομαι ότι είναι της εξωτερικής κάρτας γραφικών ,ξέρετε πως μπορώ να δω αν έχει η 560 ti μου εγγύηση μιας και δεν έχω απόδειξη ?
sintalkas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 δεν μπορεί να με βοηθήσει κανένας ???
Rod@X Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να τα φτύσε και η κάρτα με το χτύπημα! 1. Δοκίμασε άλλο καλώδιο. 2. Βγάλε ξαναβάλε τη κάρτα σου (στην περίπτωση που κουνήθηκε για να κουμπώσει καλά) 3. Αν δεν δουλέψει, δοκιμή σε άλλο pc να βεβαιωθείς 100%. Γα την εγγύηση νομίζω έχουν 3 χρόνια. Ρώτα στο μαγαζί που την πήρες.
sintalkas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 από ένα τύπο εδώ στο insomnia την πηρα δεν έχω απόδειξη ...
sintalkas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί να τα φτύσε και η κάρτα με το χτύπημα! 1. Δοκίμασε άλλο καλώδιο. 2. Βγάλε ξαναβάλε τη κάρτα σου (στην περίπτωση που κουνήθηκε για να κουμπώσει καλά) 3. Αν δεν δουλέψει, δοκιμή σε άλλο pc να βεβαιωθείς 100%. Γα την εγγύηση νομίζω έχουν 3 χρόνια. Ρώτα στο μαγαζί που την πήρες. Έκανα τα εξής χωρίς αποτέλεσμα 1)Δοκίμασα με vga καλώδιο σε dvi μετατροπέα δεν έδειξε κανένα σήμα (το έβαλα εναλλάξ στις 2 θύρες dvi) 2)To έκανα και φύσηξα κιόλας τις σκονες που είχε πιασει καθώς φύσηξα και τα ανεμιστήρια της πάλι τιποτα 3)Δυστυχώς δεν έχω φίλο που να θέλει να βγάλει την κάρτα του για να δοκιμάσω ,φοβούνται μην τους χαλάσω το pc Τέλος δυστυχώς δεν έχω απόδειξη Για να επαληθεύσω ότι δουλεύει σωστά η pci express θύρα ,έβαλα στην θύρα μια παλιά geforce 7600 gs 256mb χωρίς εξωτερική τροφοδοσία και δούλεψε κανονικά για λιγο που την έβαλα με καλώδιο vga στη θύρα vga Τι ακριβώς κάνει κάπου η κάρτα έχει ένα διακοπτάκι για την ταχύτητα του ανεμιστήρα αν το βάλω τέρμα αριστερά μετά από 1 λεπτό σταματά το ανεμιστηράκι να είναι στο φουλ αλλά δυστυχώς δεν έχω εικόνα τα ανεμιστηράκια της κάρτας δουλεύουν κανονικά αλλά εικόνα γιοκ ,ενώ και το pc βγάζει κανονικά ήχο από τα ακουστικά και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δουλεύει επίσης Καμιά ιδέα γιατί να συμβαίνει αυτο και τι μπορώ να κάνω για να έχω ξανά εικόνα στην κάρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα