redhotstef Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ακουσα χτες ενα θεμα στη Τατιανα σχετικα με αυτα, και μου εκανε εντυπωση πως τα περιστερια γυρνουν παντα στον τοπο που εκαναν να πρωτα τους φτερουγισματα ή πεταγματα, αντιλαμβανοντας το μαγνητικο πεδιο της γης. Αυτο που δεν καταλαβα απο χτες και προσπαθω να το βρω στο ιντερνετ ειναι το εξης: Αν αγορασω ενα δυο (ταξιδιωτικα)περιστερια και τα εχω στο σπιτι μου, και τα αφησω ελευθερα, αυτα θα επιστρεψουν το βραδυ στο σπιτι μου, η στο σπιτι αυτου που τα μεγαλωσε(του γειτονα ή του Pet shop)? Επιστρεφουν σπιτι μονο αυτα που γεννηθηκαν σπιτι μου? Πως μπορω να μεγαλωσω περιστερακια, που μπορω να βρω μικρα ή γονεις που εχουν μικρα, ωστε τα μικρα τους να μαθουν απ την αρχη το σπιτι μου, αν ισχυει αυτο; 1
haris_216 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αυτά που θα γεννηθούν σε σένα ασυζητητί θα επιστρέφουν εκεί. Αυτά που θα πάρεις από αλλού χρειάζεται να περάσουν κάποιο διάστημα στον χώρο σου για να τον μάθουν σαν δικό τους (ιδανικά να έχουν γεννήσει και καμιά φορά). Δεν ξέρω τι λένε οι νεότερες εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης περιστεριών (αφού έχω ν΄ ασχοληθώ αρκετά χρόνια) αλλά πιο παλιά εκείνο που κάναμε είναι τους κόβαμε τα φτερά (προσοχή, τις άκρες από τα πούπουλα, δεν φτάναμε σε "αιματηρές" καταστάσεις) κι έτσι δεν μπορούσαν να πετάξουν και να φύγουν. Όταν πια ήταν σε θέση να ξαναπετάξουν με το μεγάλωμα των φτερών είχαν συνήθως δημιουργηθεί οι "δεσμοί" με τη νέα "βάση" κι έτσι δεν έφευγαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα