Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι για το lg g3 η το xiaomi mi4 αλλα φοβαμε απειρα να παρω κατι απο ξενη χωρα ποσο μαλλον και απο κινα πειτε μου προτασεις το κινητο θελω να μου κρατησει τουλαχιστον 2-3 χρονια χωρις να εχω κολληματα η να μην τρεχουν εφαρμογες οπως ειχα παθει με iphone 3 χρονων

Δημοσ.

λεει να παρω το note 3 ενω βγηκε το 4? εκτος και αν πεσει εξεφτελιστικα η τιμη του?

Λεει και παραλεει.

Η τιμη του το πολυ να πεσει ενα 50ευρω ακομα.

Εκτος αν παρεις απο Κινα στα 330 το oneplus one.Να ξεπερασεις και τους φοβους σου με τα κινητα απο εξωτερικο.

Δε γινεται τιποτα αρκει να εχεις paypal

Δημοσ.

Αν θες να πάρεις κινητό που θα σου κρατήσει 2-3 πάρε το nexus.

Έχει φοβερά χαρακτηριστικά και είναι googloτηλεφωνο, που σημαίνει οτι σε κάθε αναβάθμιση λογισμικού δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Γενικά η samsung έχει καθυστερημένες ή ανύπαρκτες ενημερώσεις στην τελευταία έκδοση του android.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες να πάρεις κινητό που θα σου κρατήσει 2-3 πάρε το nexus.

Έχει φοβερά χαρακτηριστικά και είναι googloτηλεφωνο, που σημαίνει οτι σε κάθε αναβάθμιση λογισμικού δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Γενικά η samsung έχει καθυστερημένες ή ανύπαρκτες ενημερώσεις στην τελευταία έκδοση του android.

Kαι χωρις αναβαθμισεις κρατιεται το κινητο 2-3 χρονια.

Απο τη στιγμη που δινει μεχρι 400 ευρω ας παρει το καλυτερο τουλαχιστον το οποιο ειναι το Νοτε 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραθέτω μερικές φωτό από συγκριτικό τεστ της Futuremark για κινητά Android, μία εταιρεία που τ' ονομά της είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και όλοι όσοι ασχολούνται με συγκριτικά test και overclocking είναι αδύνατον να μην την ξέρουνε. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να συγκρίνετε το κινητό σας με άλλα γνωστά κινητά ή και με το δικό μου Xiaomi Mi3 (περιμένω μάλιστα νούμε ή φωτό και σε καινούργιο θέμα εδώ στο φόρουμ)

Αυτό για να δείτε τι αξίζει και τι είναι καλό συγκριτικά ;)

PS. Θέμα σχετικό έχω ανοίξει στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας MIUI εδώ, εάν θέλει να διαβάσει περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα.

-> Google playstore

post-64788-0-82203600-1414524911_thumb.jpg

post-64788-0-53507500-1414524926_thumb.jpg

post-64788-0-12841100-1414524942_thumb.jpg

post-64788-0-05781900-1414524959_thumb.jpg

Επεξ/σία από maddoctor
Δημοσ.

εμπιστη σελιδα για mi4 64 gb?

reportspam και Vickmall είναι αξιόπιστα μαγαζιά. Εγώ προσωπικά αγοράζω από το reportspam, ποτέ δεν είχα πρόβλημα και θεωρείτε αξιόπιστο μαγαζί. Εσύ διαλέγεις, αλλά κάνει στα 400€ περίπου βλέπω....

Δημοσ.

Παραθέτω μερικές φωτό από συγκριτικό τεστ της Futuremark για κινητά Android, μία εταιρεία που τ' ονομά της είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και όλοι όσοι ασχολούνται με συγκριτικά test και overclocking είναι αδύνατον να μην την ξέρουνε. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να συγκρίνετε το κινητό σας με άλλα γνωστά κινητά ή και με το δικό μου Xiaomi Mi3 (περιμένω μάλιστα νούμε ή φωτό και σε καινούργιο θέμα εδώ στο φόρουμ)

Αυτό για να δείτε τι αξίζει και τι είναι καλό συγκριτικά ;)

PS. Θέμα σχετικό έχω ανοίξει στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας MIUI εδώ, εάν θέλει να διαβάσει περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα.

-> Google playstore

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

attachicon.gif3.jpg

attachicon.gif4.jpg

λιγο απιθανο μου φαινεται παντως το mi3 να νικαει τοσο δυνατα κινητα απτην αλλη μακαρι μπας και ανεβει ο ανταγωνισμος και πεσουν οι τιμες :P

Δημοσ.

λιγο απιθανο μου φαινεται παντως το mi3 να νικαει τοσο δυνατα κινητα απτην αλλη μακαρι μπας και ανεβει ο ανταγωνισμος και πεσουν οι τιμες :P

Οι φωτό δεν λένε ψέμματα. Για τον λόγο αυτό και τις έβαλα. Η Futuremark έχει βγάλει τα 3DMark, PCMark, προγράμματα σοβαρά, οπότε ότι λέει ισχύει ;)

Δημοσ.

Ειναι λιγο κουλο να δωσει 3 και 4 κατοσταρικα στους κινεζους και 1% να βγαλει προβλημα

να κλαιει με μαυρο δακρυ.

Παρε εκει περα ενα Note 3 η ενα G3/S5 και θα εισαι κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

λεει να παρω το note 3 ενω βγηκε το 4? εκτος και αν πεσει εξεφτελιστικα η τιμη του?

Αν θες μεγάλη οθόνη πας note 3 αν θες πιο μικρή οθόνη πας σε Ζ3 compact που έχει δυνατή μπαταρία 

Δημοσ.

Προσωπικα θα κοιτουσα κατι απο Ελλαδα σε αυτο το κοστολογιο γιατι σε αυτην την κατηγορια τιμης παιρνεις πραγματικα κατι καλο. Μεχρι και τα 300 ευρω εισαι εξαιρετικα περιορισμενος απο την Ελληνικη/Ευρωπαικη αγορα στις επιλογες σου. Ειτε LG G2, ειτε Nexus 5, ειτε Moto G θα παρεις απο android. Οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτα. Γι αυτο και κοιταμε για Κινα για 300 και κατω. 

Στο θεμα μας τωρα εγω θα προτεινα σιγουρα Xperia Z2 ή note 3 για phablet με προσωπικη προτιμηση στο Ζ2 απο την Ελληνικη αγορα. Το θεωρω ως την ποιο τιμια λυση. Εχει ισχυροτατο εσωτερικο hardware, κορυφαια android φωτογραφικη, ειναι αδιαβροχο και νομιζω πως το σχεδιο ειναι παρα πολυ προσεγμενο. Δυστυχως δεν γνωριζω τα του software ομως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...