redhotstef Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τα ανεκδοτα δινουν και παιρνουν στο σχετικο θρεντ. Στο μετρο πλεον, κολλησαν ολοκληρες αφισες για την διαφημιση τους, με γλαστρες τον Σκαρμουτσο και εναν αλλον. Για να διαφημιζεται πολυ, πλεον, σημαινει οτι τα προιοντα του ειναι καλα. Μπορει να ειναι αγνωστες μαρκες τα προιοντα τους που δεν εχει πεσει πολυ διαφημιση στα καναλια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλα. Οπως κοροιδευατε την ΖΤΕ για τα κινητα που βγαζει στην αρχη, και τρεχατε ολοι μετα να παρετε το blade.. (που ηταν το καλυτερο φθηνο της εποχης) Εχουμε φοβια για το αγνωστο? Προτιμαμε μονο τις γνωστες μαρκες προιοντων; Το ακριβο, ειναι σιγουρα καλο; Πινουμε κοκα κολα αλλα φοβομαστε να δοκιμασουμε την ελληνικη εκδοση της πχ. Ειναι πολλες περιπτωσεις εταιριων και προιοντων, αλλα το μισος για την Lidl ηταν η αφορμη να ξεκινησω αυτο το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αρχή; Άγνωστο; Αρ γιου νατς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καιρό είχε να ανοίξει νήμα "γτ τόσο μένος". Μόδα των social media είναι, θα περάσει δεν είναι κάτι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ότι πληρώνεις παίρνεις (με μερικές εξαιρέσεις).Για μένα το LIDL δεν προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και οι τιμές τους δεν είναι και τόσο χαμηλές όσο τις παρουσιάζουν μερικοί μερικοί,επίσης δεν μου αρέσει μια αλυσίδα να σου φοράει καπέλο σαν Ελλάδα σε αρκετά προϊόντα τις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καιρό είχε να ανοίξει νήμα "γτ τόσο μένος". Και ξέρεις ε , έτσι και ανοίξει ένα ακολουθούν πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ε όσοι έχουν μισθούς 300 ευρώ δεν μπορούν να ψωνίσουν και από αλλού. Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται καν διαφήμιση. Εκεί θα πάει ο κόσμος που δεν έχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Στη περιοχη μου δεν εχει lidl, πρεπει να κανουμε ολοκληρο ταξιδι για να παμε. Εχουμε ομως σε ακτινα 5 τετραγωνων βεροπουλο, βασιλοπουλο, και μαρινοπουλο. Ολους τους πουλους δηλαδη. Δεν ξερω απο κρεατα και λαχανικα πως ειναι αλλα οσον αφορα αλλα φαγωσιμα, οι σοκολατες, τα γαριδακια και αναψυκτικα ειναι παμφθηνα. Μη μιλησω για τα παγωτα το καλοκαιρι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ότι πληρώνεις παίρνεις (με μερικές εξαιρέσεις).Για μένα το LIDL δεν προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και οι τιμές τους δεν είναι και τόσο χαμηλές όσο τις παρουσιάζουν μερικοί μερικοί,επίσης δεν μου αρέσει μια αλυσίδα να σου φοράει καπέλο σαν Ελλάδα σε αρκετά προϊόντα τις. Μου φαίνεται δε ψάχνεις καλά στο σουπερμαρκετ. Μια χαρα προιόντα έχει το Lild 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τα ανεκδοτα δινουν και παιρνουν στο σχετικο θρεντ. Στο μετρο πλεον, κολλησαν ολοκληρες αφισες για την διαφημιση τους, με γλαστρες τον Σκαρμουτσο και εναν αλλον. Για να διαφημιζεται πολυ, πλεον, σημαινει οτι τα προιοντα του ειναι καλα. Μπορει να ειναι αγνωστες μαρκες τα προιοντα τους που δεν εχει πεσει πολυ διαφημιση στα καναλια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλα. Οπως κοροιδευατε την ΖΤΕ για τα κινητα που βγαζει στην αρχη, και τρεχατε ολοι μετα να παρετε το blade.. (που ηταν το καλυτερο φθηνο της εποχης) Εχουμε φοβια για το αγνωστο? Προτιμαμε μονο τις γνωστες μαρκες προιοντων; Το ακριβο, ειναι σιγουρα καλο; Πινουμε κοκα κολα αλλα φοβομαστε να δοκιμασουμε την ελληνικη εκδοση της πχ. Ειναι πολλες περιπτωσεις εταιριων και προιοντων, αλλα το μισος για την Lidl ηταν η αφορμη να ξεκινησω αυτο το θεμα. Απο που να το πιασει κανεις... 1. Τα ανεκδοτα δινουν και παιρνουν στο σχετικο θρεντ. Αυτες οι ατακες που βλεπεις στο twitter και αλλου ειναι οπως ηδη ειπωθηκε μοδα. Αντι να στιψω το κεφαλι μου για μια πρωτοτυπη φορμα αστειου παταω σε καποιου αλλου. πχ -Οταν ο Τσακ Νορις... -Γιατι οι ξανθιες...; -Πως λεγεται στην Θεσσαλονικη το ταδε; -Μπουγατσα με δινα! Οπως και να το κανουμε το like καλυπτει καποιες αναγκες επιβεβαιωσης. Δεν εχουμε διαθεση ή προσοντα για παρουσιαση κρεατων στο instagram (βυζια, κοιλιακους, γκουρμε κλπ). Λυπηρο μα αληθες. Φυσικα εμας δεν μας ενδιαφερει η επιπλαστη αναγνωριση. Αυτα ειναι για τους αλλους. 2. "Για να διαφημιζεται πολυ, πλεον, σημαινει οτι τα προιοντα του ειναι καλα." ΛΑΘΟΣ. Εκτος αν θεωρεις το SWAN, το Axe, το συμβολαιο για AVON ή το νεο CD του Μαρτακη καλα προϊόντα, μεταξυ άλλων. Το μονο που σε επιβαιωνει ειναι οτι υπαρχει κεφαλαιο απο πισω, τιποτε περισσοτερο. 3. Φοβια για το αγνωστο; Οχι απλα οι φτηνες μαρκες εχουνε δυο βασικα αρνητικά: Α.Το γνωμικο "ο,τι πληρωνεις παιρνεις" κρυβει μεγαλη αληθεια και πολλοι καμενοι απο τον χυλο φοβουνται το γιαουρτι. Β. Δεν προσδιδουν "κυρος". Οκ υπερβολη να αποφευγεις μεν το χαρτι κουζινας του lidl αλλα ποση εμπιστοσυνη αποπνεει ενας επαγγελματιας που φοραει "καλα" μαυρα παπουτσια του carrefour; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μου φαίνεται δε ψάχνεις καλά στο σουπερμαρκετ. Μια χαρα προιόντα έχει το Lild Για το Lild [πληκτρολόγιο Lidl έχεις;(χιουμοράκι)]που λες τι να ψάξω; Πες μου εσύ ποιες μάρκες του Lidl είναι οι "καλές" να ξέρω. Επίσης αν είναι να ψωνίσω πηγαίνω στις προσφορές του εκάστοτε Μασούτη,Μαρινόπουλου,ΑΒ κλπ και βγαίνω και περισσότερο κερδισμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τα ανεκδοτα δινουν και παιρνουν στο σχετικο θρεντ. Στο μετρο πλεον, κολλησαν ολοκληρες αφισες για την διαφημιση τους, με γλαστρες τον Σκαρμουτσο και εναν αλλον. Για να διαφημιζεται πολυ, πλεον, σημαινει οτι τα προιοντα του ειναι καλα. Μπορει να ειναι αγνωστες μαρκες τα προιοντα τους που δεν εχει πεσει πολυ διαφημιση στα καναλια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλα. Οπως κοροιδευατε την ΖΤΕ για τα κινητα που βγαζει στην αρχη, και τρεχατε ολοι μετα να παρετε το blade.. (που ηταν το καλυτερο φθηνο της εποχης) Εχουμε φοβια για το αγνωστο? Προτιμαμε μονο τις γνωστες μαρκες προιοντων; Το ακριβο, ειναι σιγουρα καλο; Πινουμε κοκα κολα αλλα φοβομαστε να δοκιμασουμε την ελληνικη εκδοση της πχ. Ειναι πολλες περιπτωσεις εταιριων και προιοντων, αλλα το μισος για την Lidl ηταν η αφορμη να ξεκινησω αυτο το θεμα. Προσωπικά έχω δοκιμάσει κάποια προιόντα του lidl και συγκεκριμμένα φαγώσιμα και μου άρεσαν αρκετά. Εχω δοκιμάσει και άλλα τα οποία μου φάνηκαν αίσχος. Γενικά πάντως δεν το θεωρώ και τόσο φθηνό s/m για τα δικά μου τα γούστα. Επίσης δεν έχουν ποικιλία, συγκεκριμμένα είδη και μάρκες φθηνές και ποιοτικές βρίσκεις. Προτιμώ τα μεγαλύτερα s/m όπως σκλαβε, αβ, maimarket τα οποία κιόλας βάζουν αρκετές προσφορές σε προιόντα που προτιμάω χρόνια. Ότι πληρώνεις παίρνεις (με μερικές εξαιρέσεις).Για μένα το LIDL δεν προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και οι τιμές τους δεν είναι και τόσο χαμηλές όσο τις παρουσιάζουν μερικοί μερικοί,επίσης δεν μου αρέσει μια αλυσίδα να σου φοράει καπέλο σαν Ελλάδα σε αρκετά προϊόντα τις. Εμενα κατι που μου τη σπαει στα Lidl είναι ότι συνήθως πετυχαίνω τεράστια ουρά στα ταμεία, κυρίως απογευματινές προς βραδινές ώρες. Στα 1-2 ταμεία που δουλεύουν δλδ συνήθως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ts το ότι πέφτει διαφήμιση δεν σημαίνει ότι τα προιόντα του είναι καλά σε καμία περίπτωση... Πάντως τα ίδια επώνυμα προιόντα στο lidl τα βρίσκω φτηνότερα σχεδόν πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά προιόντα έχει το lidl αρκεί όπως παντού να ξέρεις τι παίρνεις. Και τα ΝΙΚΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ και άλλες πασίγνωστες και πανάκριβες μάρκες άλογα πιαστηκα να έχουν στα κρεατα και στα αλλαντικά τους. Αυτό ότι πληρώνω ακριβά άρα παίρνω και ποιότητα είναι μεγάλη ανοησία...ολα θέλουν ψάξιμο. Το γάλα του Lidl πχ (που είναι και ελληνικό) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα επώνυμα που κάνουν 20 λεπτά παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και σε πάρα πολλά άλλα προιόντα του. Έχει φυσικά και τις φόλες του όπως έχει το κάθε σουπερμαρκετ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ΣΚΑΤΑ στα LIDL και σε οποιαδήποτε γερμανική εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση TriLoBiTe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Kαι στη ΒΜW? 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις