Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου για να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ όλα τα games και με όλες τις ρυθμίσεις ενεργοποιήμενες Ο υπολογιστής μου είναι ο εξής: cpu: core 2 quad q6600 motherboard:asus p5n-t deluxe ram:2x2 mushkin 800 mhz pc2-6400 gpu: gigabyte 9600gt 512mb psu:chieftec 400w case:coolermaster mystique 631 hdd: western digital blue 32 mb 500gb mouse και keyboard:coolermaster devastator speakers: logitech x-210 monitor:samsung 27 t27b300w το pc το εχω απο το 2008 αγορασμενο απο το multirama μεσα σε αυτα τα χρονια το μονο π τ εχω αλλαξει ειναι τροφοδοτικο και μνημες ραμ . ραμ παραπανω δν μπορει να μπει γιατι σε οποιο ντιμ βαλω ραμ φρεεζαρει οποτε πιστευω αλλαγη γινεται σε καρτα γραφικων και οτι αλλο μου πειτε ευχαριστω. το ποσο δεν εχουμε θεμα αρκει να αξιζει βεβαια και να μην εχουμε bottleneck απο οτι εχω δει το καλυτερο που μπορω να κινηθω ειναι 270x η gtx 760? τα φωτα σας παρακαλω
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου για να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ όλα τα games και με όλες τις ρυθμίσεις ενεργοποιήμενες Ο υπολογιστής μου είναι ο εξής: cpu: core 2 quad q6600 motherboard:asus p5n-t deluxe ram:2x2 mushkin 800 mhz pc2-6400 gpu: gigabyte 9600gt 512mb psu:chieftec 400w case:coolermaster mystique 631 hdd: western digital blue 32 mb 500gb mouse και keyboard:coolermaster devastator speakers: logitech x-210 monitor:samsung 27 t27b300w το pc το εχω απο το 2008 αγορασμενο απο το multirama μεσα σε αυτα τα χρονια το μονο π τ εχω αλλαξει ειναι τροφοδοτικο και μνημες ραμ . ραμ παραπανω δν μπορει να μπει γιατι σε οποιο ντιμ βαλω ραμ φρεεζαρει οποτε πιστευω αλλαγη γινεται σε καρτα γραφικων και οτι αλλο μου πειτε ευχαριστω. το ποσο δεν εχουμε θεμα αρκει να αξιζει βεβαια και να μην εχουμε bottleneck απο οτι εχω δει το καλυτερο που μπορω να κινηθω ειναι 270x η gtx 760? τα φωτα σας παρακαλω Στα χρηματα της 760 ομως παιρνεις την R9 280 που ειναι αρκετα δυνατοτερη. Επισης καλο θα ηταν να κοιταζες και σε ενα αλλο επωνυμο τροφοδοτικο Xfx,corsair,Coolermaster 550-650W. Πες μας ομως κυριως ποια παιχνιδια παιζεις κυριως.
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 κυριως θελω να παιξω αμα γινεται στα maxed κιολας metal gear rising. castlevania lords of shadows 2.wolfenstein the new order,the evil within,middle earth shadow of mordor,ryse son of rome,sleeping dogs,watch dogs,assasins creed iv black flag, call of duty ghosts και γενικα τα καινουργια games θελω να εξαντλησω το συστημα μου μεχρι το τελος δηλαδη οσο πιο τερμα μπορω να το παω δηλαδη μεχρι την 280 δεν θα εχουμε θεμα? και καποια παραπανω αν γινεται. αν μπορεις να μου προτεινεις και με λινκς θα ημουν υπερευχαριστημενος
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα να δεις για τα πιο καινουργια παιχνιδια θα χρειαστεις και δυνατοτερη καρτα γραφικων τυπου R9 290 καθως βλεπουμε τωρα τελευταια τα παιχνιδια να ζητανε αρκετη Vram. Και με παιχνιδια οπως GTA V και Witcher 3 να ερχονται με τον νεο χρονο θα ανεβουν και αλλο οι απαιτησεις. Δυστηχως για το Pc σου το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις,με βαση τα παιχνιδια που θες να παιξεις, θα προτεινα να πουλαγες τα κομματια του Pc σου και να κοιταζες σε 1)Cpu τον φθηνοτερο i5 απο Intel ή σε Amd τον 8320 2)Μια ψυκτρα 25-35ευρω 3)Καρτα γραφικων την R9 290 στα 280-290 ευρω 4)ενα καλο τροφοδοτικο Bronze 650W. 5)ενα καλο κουτι στα 50 περιπου ευρω. 6)Τις φθηνοτερες 2x4gb ram στα 1600 που μπορεις να βρεις,συνηθως γυρω στα 75 ευρω εχουν τωρα εκτως αν βρεις καποια προσφορα.
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Με το συστημα που εχεις θα εβαζα μαξ μια r7 265 η για πιο σιγουρια μια 750τι για να την παρει το τροφοδοτικο (και αν). Αν παρεις δυνατοτερη ισως να αξιζει μονο αν σκοπευεις να κανεις αναβαθμιση του υπολοιπου συστηματος συντομα στο μελλον. Γιατι ουτε με αυτες τις ραμ κανεις δουλεια, ουτε και με το τροφοδοτικο. Εχεις σκεφτει να κανεις overclock στον επεξεργαστη?
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα να δεις για τα πιο καινουργια παιχνιδια θα χρειαστεις και δυνατοτερη καρτα γραφικων τυπου R9 290 καθως βλεπουμε τωρα τελευταια τα παιχνιδια να ζητανε αρκετη Vram. Και με παιχνιδια οπως GTA V και Witcher 3 να ερχονται με τον νεο χρονο θα ανεβουν και αλλο οι απαιτησεις. Δυστηχως για το Pc σου το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις,με βαση τα παιχνιδια που θες να παιξεις, θα προτεινα να πουλαγες τα κομματια του Pc σου και να κοιταζες σε 1)Cpu τον φθηνοτερο i5 απο Intel ή σε Amd τον 8320 2)Μια ψυκτρα 25-35ευρω 3)Καρτα γραφικων την R9 290 στα 280-290 ευρω 4)ενα καλο τροφοδοτικο Bronze 650W. 5)ενα καλο κουτι στα 50 περιπου ευρω. 6)Τις φθηνοτερες 2x4gb ram στα 1600 που μπορεις να βρεις,συνηθως γυρω στα 75 ευρω εχουν τωρα εκτως αν βρεις καποια προσφορα. για να φτιαξω ενα συστημα που να αντεξει για και value for money ας πουμε τι ποσο χρειαζεται? γυρω στα 1300 ευρω? θα φτιαξω και ενα καλο pc απλα σκεφτομουν να φτιαξω και αυτο για δευτερο ας πουμε χρηματα εχω μαζεψει αρκετα ας πουμε γυρω στα 1500 ευρω Με το συστημα που εχεις θα εβαζα μαξ μια r7 265 η για πιο σιγουρια μια 750τι για να την παρει το τροφοδοτικο (και αν). Αν παρεις δυνατοτερη ισως να αξιζει μονο αν σκοπευεις να κανεις αναβαθμιση του υπολοιπου συστηματος συντομα στο μελλον. Γιατι ουτε με αυτες τις ραμ κανεις δουλεια, ουτε και με το τροφοδοτικο. Εχεις σκεφτει να κανεις overclock στον επεξεργαστη? εχω σκεφτει φιλε TRILOBYTER αλλα ετσι εκαψα τις ραμ και το τροφοδοτικο μου ολες τις φορες
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 για να φτιαξω ενα συστημα που να αντεξει για και value for money ας πουμε τι ποσο χρειαζεται? γυρω στα 1300 ευρω? θα φτιαξω και ενα καλο pc απλα σκεφτομουν να φτιαξω και αυτο για δευτερο ας πουμε χρηματα εχω μαζεψει αρκετα ας πουμε γυρω στα 1500 ευρω εχω σκεφτει φιλε TRILOBYTER αλλα ετσι εκαψα τις ραμ και το τροφοδοτικο μου ολες τις φορες Ε μαλλον δεν ηξερες τι εκανες. Διαβαζεις ενα guide η ρωτας καποιον που ξερει πριν αρχισεις τις δοκιμες για overclock Παντως σκεψου αυτα που σου ειπα. Αν σκοπευεις να κανεις ολικη αναβαθμιση μελλοντικα τοτε ισως να αξιζει η αγορα δυνατης καρτας για τωρα. Αν οχι, πιστευω με μια 750τι / 265 θα εισαι κομπλε για αυτα που μπορει να σηκωσει ο επεξεργαστης σου. Αν παλι τον κλοκαρεις οσο παει τοτε και μια 280 μπορει να ανταπεξελθει.. Αναλογα με τις απαιτησεις σου, μπορεις να φτιαξεις καλο συστημα και με 1000 ευρω, και παρακατω.
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ε μαλλον δεν ηξερες τι εκανες. Διαβαζεις ενα guide η ρωτας καποιον που ξερει πριν αρχισεις τις δοκιμες για overclock Παντως σκεψου αυτα που σου ειπα. Αν σκοπευεις να κανεις ολικη αναβαθμιση μελλοντικα τοτε ισως να αξιζει η αγορα δυνατης καρτας για τωρα. Αν οχι, πιστευω με μια 750τι / 265 θα εισαι κομπλε για αυτα που μπορει να σηκωσει ο επεξεργαστης σου. Αν παλι τον κλοκαρεις οσο παει τοτε και μια 280 μπορει να ανταπεξελθει.. Αναλογα με τις απαιτησεις σου, μπορεις να φτιαξεις καλο συστημα και με 1000 ευρω, και παρακατω. παντα με guides το εκανα πετυχαινε το oc αλλα μετα απο 2 ωρες κολλαγε το pc δεν ξερω πραγματικα αλλα guide ακριβως για την μητρικη μου δεν βρηκα. γινεται oc το pc? γιατι μεχρι και η μητρικη εχει παθει θεμα στις ραμ τωρα τις διαβαζει μονο single channel στο 3 και 4 dimm μαζι αλλου μαζι φρεεζαρει αστα,,,, κοιταξε εχω απαιτησεις να αντεξει στον χρονο και επειδη εχω να φτιαξω χρονια pc ελεγα να παρω κατι π να κρατησει και να δωσω οσο οσο για να κρατησει παραπανω
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ε μαλλον δεν ηξερες τι εκανες. Διαβαζεις ενα guide η ρωτας καποιον που ξερει πριν αρχισεις τις δοκιμες για overclock Παντως σκεψου αυτα που σου ειπα. Αν σκοπευεις να κανεις ολικη αναβαθμιση μελλοντικα τοτε ισως να αξιζει η αγορα δυνατης καρτας για τωρα. Αν οχι, πιστευω με μια 750τι / 265 θα εισαι κομπλε για αυτα που μπορει να σηκωσει ο επεξεργαστης σου. Αν παλι τον κλοκαρεις οσο παει τοτε και μια 280 μπορει να ανταπεξελθει.. Αναλογα με τις απαιτησεις σου, μπορεις να φτιαξεις καλο συστημα και με 1000 ευρω, και παρακατω. +1 Εγώ θα σκεφτόμουν και αλλαγή του monitor-tv.
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Επανήλθα παιδιά και αφού το σκέφτηκα καλύτερα ένα νεο build και αυτό το pc βλέπουμε.budget έχουμε καθώς έχω κάποια χρήματα στην τράπεζα οπότε προτεινεται μου μια συνθεση με αντοχη στο χρονο και να τα παιζω ολα μαξ απο οτι βλεπω οι καρτες π ειναι για αυτον τον σκοπο ειναι η 970 και η 290x? και millenium προτεινέ μου και μια οθόνη αν θες
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Συμπλήρωσε τη φόρμα καλύτερα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα