Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα απο το Megastore Αεροδρομίου (ικεα θεσ/νικης) για να δώ τα TDK που είχε ανεβάσει συμφορουμίτης και μιάς και δεν με ενθουσιασαν είπα να ρίξω μιά ματια και στα υπόλοιπα.

έπεσε το μάτι μου στα crystal audio, απο τα οποία είχε καμιά 15αριά κομμάτια σε ειδική προβολή με τιμή προσφοράς.

c10175071-1l.jpg

Τα ακουστικά είναι αυτά

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/handsfree/137494-crystal%20audio-ovear-bl

και η τιμή που αναφέρω υπήρχε σαν προώθηση στο κατάστημα.

στο amazon.uk

http://www.amazon.co.uk/Crystal-Acoustics-OVEAR-B-EN-performance-headphones/dp/B00F3ZHDMK

Tο ίδιο μοντέλο απο την crystal audio με άλλο όνομα (λόγω αποκλειστικότητας πώλησης των over-30 & ovear-b απο τον Κώτσο)

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Stylish-over-ear-high-performance-headphones.aspx

Χαρακτηριστικά

• Αποσπώμενο πλατύ καλώδιο και μηχανισμός αναδίπλωσης για εύκολη φύλαξη και μεταφορά

• Ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρο ελέγχου για σύνδεση με smartphone και συσκευές αναπαραγωγής μουσικής

• Μαλακά ηχομονωτικά καλύμματα για άνετη εφαρμογή και αποτελεσματική απομόνωση των εξωτερικών θορύβων

• Μονάδες πλήρους φάσματος με μαγνήτες νεοδυμίου για ήχο υψηλής καθαρότητας

Τεχνικα Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία (dB@1KHz, 1W): 110

Απόκριση Συχνότητας (Ηz-KHz): 20Ηz -20KHz

Εμπέδηση (Ohm): 32

Μέγιστη Ισχύς Εισόδου (mW): 100

Μεγάφωνο (mm): 40

Μαγνήτης Νεοδυμίου: Ναι

Τύπος Ακροδέκτη: 3.5mm mini Jack

Επίχρυσος ακροδέκτης: Ναι

Μήκος Καλωδίου (μ): 1,5

Βάρος (γρ.): 180

Υλικό κατασκευής: ABS polymer, environmentally friendly

Δημοσ.

Με ενδιαφέρουν κυρίως γιατί έχουν αποσπώμενο καλώδιο. Αν κοπεί το συγκεκριμένο, βρίσκουμε εύκολα ανταλλακτικό; Μπορείτε να μου δείξετε;

Edit: Έκανα το ψάξιμό μου και βρήκα διάφορα καλώδια με την ονομασία "3.5mm cable extension". Μας κάνει αυτό ως αντικατάσταση, αν κοπεί το μανίσιο;

Δημοσ.

Επίσης, αφού μιλάμε για ακουστικά, το θέμα είναι τι κάνουν από ποιότητα ήχου. Βλέπετε, μας κακόμαθαν τα πάμφθηνα αλλά εξαιρετικά Xiaomi Pistons και Sony Ericsson MH1.

Δημοσ.

Επίσης, αφού μιλάμε για ακουστικά, το θέμα είναι τι κάνουν από ποιότητα ήχου. Βλέπετε, μας κακόμαθαν τα πάμφθηνα αλλά εξαιρετικά Xiaomi Pistons και Sony Ericsson MH1.

Έχουν πολύ καλό ήχο (για την τιμή τους πάντα, μην τα συγκρίνουμε με αυτά των 80+ ευρώ) αλλά μέτρια ποιότητα κατασκευής. Στα συν τους το ότι λειτουργούν και σαν handsfree. Vfm κατά την γνώμη μου. Έχω τα και τα δύο που προανέφερες και αυτά. Έπεσε πολύ VFM!!      :-D  :-D

Δημοσ.

Τα αγόρασα τελικά.Αρκετά όμορφος σχεδιασμός, πλαστικά μέτριας ποιότητας, μάλλον ευτελής ποιότητα κατασκευής.Επίσης στο δικό μου κεφάλι δεν κάθονται όπως θα ήθελα, αλλά ίσως και να είναι θέμα συνήθειας.

Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με τα ΜΗ1, άλλη κατηγορία και άλλος σχεδιασμός το κάθε ζευγάρι.Ο ήχος τους είναι ελαφρά "μπουκωμένος", όχι κάτι το τραγικό, αλλά σίγουρα αισθητό. Θεωρώ ότι είναι χειρότερα και από τα Sony MDR-CD280, ακουστικά 7 χρόνων αγορασμένα €40 από σούπερ μάρκετ.

Για τα χρήματα τους και για το αποσπώμενο καλώδιο τους σίγουρα αξίζουν, αλλά δεν κλέβουμε και εκκλησία αγοράζοντας τα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...