boorbool Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Γειά σας παιδιά θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Επειδή έχω ανάγκη απο λεφτά (σοβαρή) θέλω να μου πείτε κάποια ιστεσελίδα στο ίντερνετ που να δείνει αληθινά λεφτά. Αν κάποιος γνωρίζει θα σας εκληπαρούσα να μου πείτε κι εμένα ! Σας Ευχαριστώ !
d_gkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 αν δε δουλεψεις, χρηματα δε θα αποκτησεις (με νομιμο τροπο δηλαδη) απο κει και περα ξεκινα να παιζεις στοιχημα, τζοκερ, καζινο, κλπ μια σελιδα που ξερω ειναι το neobux μη περιμενεις και πολλα ομως
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Είναι τόσο μικρά τα ποσά φίλε που ούτε το ρεύμα δεν βγάζεις...συνήθως τα παρατάς πριν βγάλεις κάποιο σοβαρό ποσό...ο τζόγος είναι άλλο πράγμα αλλά αν μιλάς για κλικ σε διαφημίσεις κλπ μην περιμένεις λεφτά και μην τα περιμένεις και σύντομα που τα θέλεις!
boorbool Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καμια άλλη ιστεσελίδα δεν γνωρίζετε ; Τα λεφτά τα έχω πραγματικά μεγάλη ανάγκη ! Δουλειά δύσκολο να βρείς στις μέρες μας ! Ευχαριστώ.
d_gkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 σε ειπα παραπανω μια σελιδα. δουλεια οποιος θελει βρισκει, ειδικα αν εχει αναγκη. οποτε ξεκινα να διαβαζεις αγγελιες και να χτυπας πορτες
newtech Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καμια άλλη ιστεσελίδα δεν γνωρίζετε ; Τα λεφτά τα έχω πραγματικά μεγάλη ανάγκη ! Δουλειά δύσκολο να βρείς στις μέρες μας ! Ευχαριστώ. Φιλε δεν ξερω ποσα λεφτα χρειάζεσαι να βγάλεις. Απο το ιντερνετ υπολόγισε όταν μιλάμε ως δουλειά περίπου 30$ τον μήνα το πολύ (με πολλά clicks) Αυτο ειναι ουσιατικα 8~10 ωρες μοίρασμα φιλαδιον που σε μια εφημερίδα τουλάχιστο 20 τέτοιες εχει την μερα
panos2171 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καμια άλλη ιστεσελίδα δεν γνωρίζετε ; Τα λεφτά τα έχω πραγματικά μεγάλη ανάγκη ! Δουλειά δύσκολο να βρείς στις μέρες μας ! Ευχαριστώ. Όπως οι περισσότεροι και σίγουρα αν υπήρχε τέτοια σελίδα δε θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Αλλά να σου χαρίζουν λεφτά μέσω ιντερνετ είναι κομματάκι δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα