Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι περίπου νέους στο φορουμ και το βρίσκω πόλη ωρεο.

Τώρα ας περασομε στο θέμα μας έχω μια motherboard Albatron PX865PE Lite Pro και θέλω να ρωτήσω γυναιτε να παρί η μητρική τον επεξεργαστή AMD FX 6350??? :blink:

Αν όχι ο πιο καλώς επεξεργαστής μέχρι 150euro, συμβατός με την Albatron PX865PE Lite Pro πιος είναι ??? :blink:

Ευχαριστώ! :-) :-)

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μητρική ειναι πάρα πολύ παλιά socket 478 και το μόνο που μπορείς να βάλεις ειναι pentium 4 που μπορείς να βρείς στο ebay φθηνά , κατα την γνώμη μου ομως δεν αξίζει ιδιαίτερα να ασχοληθείς εκτος και αν θέλεις το pc για πολύ απλά πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

-Ευχαριστώ γεια την απάντηση όμως μήπως ξερης καμία μητρική που όμως να μην χριαζετε να αλλάξω κάρτα γραφικών(η κάρτα γραφικών είναι:ATI REDEON HD 3600 SERIES) ?

Aλλά η μητρική να μπορη να παρί τον επεξεργαστή (AMD FX 6350)  η αν δεν τον περνη καπιον παρομιο.

Νομίζω αν αλλάξω επεξεργαστή θα χριαστο και καινύριο τροφοδοτικό σωστά η κάνη αυτό

(Powertech ATX Power Suply 450w)?

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών δεν εχει θέμα μπαίνει σε ολες τις μητρικές που εχουν pci express όσο για τον επεξεργαστή θα χρειαστείς μητρική με AM3+ socket , ρίξε μια ματιά στις μητρικές με αυτο το socket και μετά στην σελίδα τους αν υποστήριζουν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή , μπορείς να βρείς καινούργια αλλα και μεταχειρισμένες στις αγγελίες

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είναι agp και δεν μπαίνει πουθενά!

Όλο για πέταμα πάει, μιλάμε για συστημα πανω απο 10 έτη με κόστος όλα μαζί 40 ευρώ και αν, Που έχει δυσκολία ακόμα και σε browsing.

Πάρε το απόφαση και στεισε ενα καινούργιο να το κρατήσεις αλλά τοσα χρόνια!

Δημοσ.

Συμφωνω με τον kazama88 η καρτα γραφικων ειναι σιγουρα agp Και κατι αλλο που ηθελα να πω εαν αποφασησεις να πουλησεις των υπολογιστη εγω μπορω να σου δωσο ενα 30αρικο να τον αγορασω και συγκεκριμενα ο υπολογιστης τα εχει ξεπερασει τα 10 χρονια 

Δημοσ.

Έχω την ίδια motherboard και δουλεύει 10 χρόνια με έναν P4! Σκυλί, μεχρι και overclock της είχα κανει με νερό! :P

Δημοσ.

Γεια σας είμαι περίπου νέους στο φορουμ και το βρίσκω πόλη ωρεο.

Τώρα ας περασομε στο θέμα μας έχω μια motherboard Albatron PX865PE Lite Pro και θέλω να ρωτήσω γυναιτε να παρί η μητρική τον επεξεργαστή AMD FX 6350??? :blink:

Αν όχι ο πιο καλώς επεξεργαστής μέχρι 150euro, συμβατός με την Albatron PX865PE Lite Pro πιος είναι ??? :blink:

Ευχαριστώ! :-) :-)

Κρίνοντας από την ορθογραφία μάλλον πρέπει να τρολλάρεις  

Δημοσ.

-Ευχαριστώ γεια την απάντηση όμως μήπως ξερης καμία μητρική που όμως να μην χριαζετε να αλλάξω κάρτα γραφικών(η κάρτα γραφικών είναι:ATI REDEON HD 3600 SERIES) ?

Aλλά η μητρική να μπορη να παρί τον επεξεργαστή (AMD FX 6350)  η αν δεν τον περνη καπιον παρομιο.

Νομίζω αν αλλάξω επεξεργαστή θα χριαστο και καινύριο τροφοδοτικό σωστά η κάνη αυτό

(Powertech ATX Power Suply 450w)?

Αντί να ψάχνεις τι ποιος , ποια και που μπαίνει τι , κοίταξε ένα APU (επεξεργαστής με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) με ένα σετάκι μνήμη και μητρικής για αγορά !

Κάτι σε

AMD A8 6600K

MSI A78M E35

KINGSTON 4GB DDR3 1866Mhz

--------------------------------------------

Περίπου στο 170€ θα σου έρθει και θα έχεις καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά κατά πολύ και σύγχρονο επεξεργαστή.

Δημοσ.

οκ ένταξη παιδιά αφού δεν μπορώ να πέξω με λίγα λεφτά σύνχρονο game θα πάρω ένα Xbox 360 .

Ευχαριστώ για την βοηθια

Δημοσ.

Η πρόταση που σε έκανε ο adatkhs θα παίζεις καλύτερα από το XBOX 360  :P  . Αργότερα παίρνεις και μια κάρτα όπως η AMD R7 260X με 110€ και είσαι άρχοντας . Μην πετάξεις τα λεφτά σου σε μια κονσόλα 8 χρόνων η ενσωματωμένη κάρτα του cpu μπορεί να παίξει ακόμα σε 1080p παιχνίδια όπως το Dirt Showdown με σχεδόν 60fps .  

Δημοσ.

Άκου aetos1988 τι δηλαδή  μου προτίνης?
Xbox 360 που θα μπόρις να πεξης και grand the auto 5  50-60 fps ή να αναβαθμίσω το Pc με τα διπλάσια λεφτά όσο κάνη το Xbox.

το xbox 360 κάνη 199$
ενω αν αναβαθμίσω το pc μου θα κάνη 350-400$ για να πέξω το grand the auto 5 με 35-50 fps

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...