Προς το περιεχόμενο

Budget βαλίτσες ταξιδίου

Razor_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα τα μεγεθη ξερεις αν ειναι με τα ροδακια μαζι; Γιατι η 22αρα ειναι οριακα εκτος.

Εχει καποιος την 22" να τη μετρησει γιατι διαβαζω σχολια οτι τα μεγεθη που αναφερονται δεν ειναι απολυτα ακριβη.

Για να ξερετε ..μολις την παραλαβετε υπαρχει μια εκπληξη

Η βαλιτσα ειναι 20" ..εχει υψος μολις 50.5 cm 34.5 πλατος..σωστο ειναι το παχος..αλλα και τα λιτρα χωρητικοτητας

Απο την αλλη ειναι πιο βαρια 3.1 kg και οχι 2.5 οπως λεει

Αφησα αυτο το σχολιο στο sportsdirect και μου το αφαιρεσαν !!!!!!

Ισως αξιζει να ρισκαρετε να πατε 1 μεγεθος παραπανω..δεν θα ειναι οσο λεει..(αλλα σιγουρα θα ξεπερναει αυτα που απαιτει η ryanair)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η βαλιτσα ειναι 20" ..εχει υψος μολις 50.5 cm 34.5 πλατος..σωστο ειναι το παχος..αλλα και τα λιτρα χωρητικοτητας

Ισως αξιζει να ρισκαρετε να πατε 1 μεγεθος παραπανω..δεν θα ειναι οσο λεει..(αλλα σιγουρα θα ξεπερναει αυτα που απαιτει η ryanair)

Μηπως σου εστειλαν την 19 αντι της 22αρας; Γιατι αυτο που λες εχει μεγαλη διαφορα απο την 22". :wacko: Η 19αρα αυτη τη στιγμη εχει 4£. Ποσο ειναι το κοστος δηλαδη; :confused:  Καλα φανταζομαι η ποιοτητα δεν θα ειναι και οτι καλυτερο.

ΥΓ. υποψιν μετρανε και ροδακια και χερουλι για το υψος.

Edit: Για να λενε ολοι οτι τα μεγεθη ειναι μικροτερα απο τα αναγραφομενα, θα σου εχουν στειλει τη σωστη. Γενικα παντως τις μικρες γυρω στα 50cm τις βγαζουν οι εταιριες. Αρα μια χαρα.

οχι...αν δεις και τα σχολια των αλλων απο κατω τα ιδια πραγματα λενε

οι βαλιτσες που λενε ειναι "πολυ" μικροτερες στην πραγματικοτητα

Παιδιά τη μία δε τη θέλω τελικά... είναι η 66 cm ή 26 inc  Αυτή εδώ... http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804292 Μαύρη είναι, έχει και κλειδαριά... αχρησιμοποίητη προφανώς...

8 λίρες την πήρα  (10,2 ευρώ)    τα μεταφορικά ήταν 6,66  ( :devil: )  λίρες 

Αν την θέλει κανένας για εδώ Αθήνα χέρι με χέρι...  12 ευρώ ( βάζω και το έξοδο του εισιτηρίου μου μέσα αν είναι να μετακινηθώ  :-) )

Αλλιώς αν κάποιος μπορεί στα Πατήσια στον Άγιο Λουκά ένα 10άρικο...  (Κάτω από το κόστος...  :-D τιμές σοκ...)

Παιδιά τη μία δε τη θέλω τελικά... είναι η 66 cm ή 26 inc  Αυτή εδώ... http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804292 Μαύρη είναι, έχει και κλειδαριά... αχρησιμοποίητη προφανώς...

8 λίρες την πήρα  (10,2 ευρώ)    τα μεταφορικά ήταν 6,66  ( :devil: )  λίρες 

Αν την θέλει κανένας για εδώ Αθήνα χέρι με χέρι...  12 ευρώ ( βάζω και το έξοδο του εισιτηρίου μου μέσα αν είναι να μετακινηθώ  :-) )

Αλλιώς αν κάποιος μπορεί στα Πατήσια στον Άγιο Λουκά ένα 10άρικο...  (Κάτω από το κόστος...  :-D τιμές σοκ...)

:-(  κριμας, αμα ητανε η 34αρα θα την επαιρνα! meanwhile, περιμενω τις χειραποσκευες που παρηγγειλα, ειναι βρυξέλλες συμφωνα με το τρακινγκ... ποσες μερες ακόμα πιστευετε;

Α να πω οτι η κλειδαρια των Dunlop μου θυμιζει την κλειδαρια λευκωματος που ειχε η αδερφη μου πριν 25 χρονια. Σπαει και με φταρνισμα. Θα επενδυσετε και σε μια αξιοπρεπη κλειδαρια

• Like 2

Παρελαβα σημερα και εγω. Οντως η βαλιτσα εχει αυτες τις διαστασεις αλλα ειναι οι εσωτερικες της για να βγαζουν και τα 34 l χωρητικοτητα. Μαλιστα για να εχει 19,5cm βαθος θα πρεπει να εχει ανοιχτει και το προσθετο που εχει καθε βαλιτσα. Διαφορετικα ειναι μικροτερη. Απο την αλλη το υψος της με τα ροδακια και με το χερουλι οντως βγαινει κοντα στα 57cm και ισως για αυτο να την λενε 22.

Στη μια απο αυτες ειχε και το παρακατω

1060g9v.jpg

Τωρα οσον αφορα την ποιοτητα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο. Για τα λεφτα της βεβαια ειναι οκ Σε σχεση με την 20" του lidl που ειχε 20€,η ποιοτητα της ειναι υποδιεστερη, και στο χερουλι (ειναι και λιγο πιο κοντο) αλλα και στην πλατη της βαλιτσα οπου δεν εχει καποιο σκληρο χαρτονι. Εχει παντως λιγο μικροτερο βαθος απο αυτη του lidl και ετσι θα περναει ως χειραποσκευη σε ολες τις αεροπορικες εταιριες. Αυτη του lidl θα κλωτσησει πχ στην ryanair γιατι φθανει τα ~25cm.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...