Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν θυμάστε εκείνο το τόπικ που ντόνατ κερνούσα αλλά φορμάτ δεν έκανα γιατί το σύστημα κρατιόταν παρά το ένα θέμα που αντιμετώπιζα εκείνο το καιρό.Αυτή τη στιγμή (σε 64bit w7 ακόμα) δεν υπάρχει το παραμικρό που να με ενοχλεί.. και σκεφτόμουν πως για πρώτη φορά καλό θα ήταν να έκανα πράξη ένα system restore point στη ζωή μου.Εν έτη 2014, ποιο είναι το πιο άμεσο και ελαφρύ σε GB system restore Software που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω, ώστε αν μετά από 5 μήνες από σήμερα π.χ. αν αρχίσουν τα περίεργα.. να επιστρέψω εδώ, που ξέρω πως έχω τα πάντα όπως θέλω και δεν θα με πάει τόσο "πίσω".Αν το κάνετε εσείς, και σας εξυπηρετεί.. λέω να μου πείτε πως να το κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Υ.Γ: Στο "εκείνο το τόπικ" με τα ντόνατ, θα δείτε πως ανέφερα και το CCleaner (ένα από τα επώνυμα Registry cleaners), κάποιος εμπειρίκος πρέπει να μου το είχε ψιθυρίσει μια μέρα πως αυτά είναι πράγματα του διαβόλου και τελικά είχε δίκιο. Καλό είναι να αφήνεις την Registry όπως είναι, και απλά να προσέχεις τι βάζεις/βγάζεις απ' το σύστημα εξ αρχής. Ούτε καν το φανταζόμουν πως πρόγραμμα της Piriform θα μπορούσε να προξενήσει προβλήματα στο λογιστικό βιβλίο.
nikomas50 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με 50 ευρώπουλα θα αγοράσεις το Acronis True Image 2015 for PC και θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου! 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Απ' τη σιγουριά σου βλέπω να το κλείδωσες το θέμα.Το κοιτάω, και επανέρχομαι μέχρι Κυριακή.
loic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να αγορασεις το Acronis True Image 2015. Θα το εγκαταστησεις ως trial και θα φτιαξεις cd/dvd για backup/restore. Η εφαρμογη δεν χρειαζεται να ειναι εγκατεστημενη για να κανεις backup/restore. Θα φτιαξεις λοιπον συμφωνα με αυτη την παρακατω οθονη, ενα bootable cd/dvd. Εχεις επιλογη για απευθειας καψιμο σε cd/dvd ή δημιουργια εικονας ISO, για να την καψεις μετεπειτα. Αν διαλεξεις την πρωτη επιλογη, θα σου φτιαξει ενα δισκακι/ISO image, βασισμενο σε Linux. Δεν χρειαζεται καμια αλλη ενεργεια απο εσενα. Αν διαλεξεις την δευτερη επιλογη, μπορεις να φτιαξεις δισκακι/ISO image βασισμενο σε Windows, αλλα θα πρεπει πρωτα να εχεις κατεβασει και εγκαταστησει το Microsoft ADK για Windows 8/8.1. Επισης θελει αλλο ενα download "πακετο" απο Acronis, για το οποιο σου δινει το link, το κατεβαζεις και το εγκαθιστας επισης... Την τριτη επιλογη ασ'την, εκει πρεπει να πληρωσεις... Στη πρωτη περιπτωση λοιπον, το μενου ειναι ετσι... ενω στη δευτερη περιπτωση το μενου ειναι ετσι... Οποτε μετα το μονο που εχεις να κανεις ειναι μια καθαρη εγκατασταση, με ολα τα παρελκομενα (drivers, εφαρμογες κλπ) και μολις ειναι σουπερ κομπλε η εγκατασταση, κανεις ενα reboot, boot απο το cd/dvd και BACKUP! Μετα μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις, να βαλεις οτι σκουπιδια θες, να κανεις οτι "ζημια" θες και γενικως να εισαι ησυχη, γιατι ανα πασα στιγμη, κανεις ενα reboot, boot απο το δισκακι και RESTORE! Αυτα. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δε μου τα έγραφες ρε αδερφέ για Full Version..; Αν είναι δυνατόν με αυτό το αστείο.. από τις επιχειρήσεις τα περιμένουν τα γκαφρά, trust me δε στεναχωριούνται και έχω ακόμα posibilities για παράδεισο.Απλά φαντάζομαι πως πάω Backup, τότε "Disks and Partitions" και κάνω ολόκληρο τον C:\ (SSD των 120GB);Έλεγα μήπως έπαιρνε τα key parts και χωρούσε σε DvD, που κάτι τέτοιο εξηγούσες παραπάνω απ' ότι κατάλαβα..
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το AOMEI Backupper. http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html Είναι δωρεάν και έχει όλες τις λειτουργίες προγραμμάτων που πρέπει να πληρώσεις. Επίσης στην ιστοσελίδα του μπορείς να βρεις αναλυτικές οδηγίες και tutorials. http://www.youtube.com/watch?v=BQZMp8H8ioo
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Norton Ghost ...και ξερο ψωμι !!! Κριμα που σταματησε τις αναβαθμίσεις από ότι διαβασα αλλα και με την εκδοση 15 με 7αρια δεν ειχα ποτε πρόβλημα. Το εχω από την εποχη που ηταν σε δισκεττα .
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Norton Ghost ...και ξερο ψωμι !!! Κριμα που σταματησε τις αναβαθμίσεις από ότι διαβασα αλλα και με την εκδοση 15 με 7αρια δεν ειχα ποτε πρόβλημα. Το εχω από την εποχη που ηταν σε δισκεττα . Εχω την εντυπωση πως αυτος ηταν ο λογος που σου μιλησα για πρωτη φορα, μερικα εκατομμυρια χρονια πριν Edit: Got it Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από Gi0 1
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Norton Ghost ...και ξερο ψωμι !!! Κριμα που σταματησε τις αναβαθμίσεις από ότι διαβασα αλλα και με την εκδοση 15 με 7αρια δεν ειχα ποτε πρόβλημα. Το εχω από την εποχη που ηταν σε δισκεττα . Και λοιπόν? Μόνο ιστορική αξία έχει και δεν λύνει το πρόβλημα του νηματοθέτη.
nikomas50 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Όλα αυτά σωστά μόνο που ούτε το ΑΟΜΕΙ ούτε το Norton Ghost υποστηρίζουν GPT Partition σε UEFI BIOS! Προσφάτως το δοκίμασε ο αδελφός μου και το AOMEI του κλωνοποίησε μόνο τρεις κατατμήσεις του δίσκου. Είχε όμως εγκατεστημένη και κάποια διανομή Linux.
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κάτι έκανε λάθος. Εγώ GPT σε UEFI έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχει την τελευταία έκδοση?
nikomas50 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ναι έχει την τελευταία έκδοση. Τελικά έκανε τη δουλειά του με το Acronis κλωνοποιώντας το δίσκο sector by sector..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ναι έχει την τελευταία έκδοση. Τελικά έκανε τη δουλειά του με το Acronis κλωνοποιώντας το δίσκο sector by sector.. Τελικά ρε παιδιά στο Acronis, κάνω.. 1. Backup PC -> 2. Disks & Partitions 3. Backup C:\ Αυτό κρατάει και Registry και Program Files και όλα in tact;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα