Philippe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Στο υπνοδωμάτιο για βραδινές ταινίες με σχεδόν σβηστά τα φώτα στα ~2,5μ ποια είναι η πιο vfm επιλογή; Παραμένει η LG 32LB5610 στα 250€ (FullHD, design, IPS) που πρότεινε ο cadbik σε άλλο ποστ ή λόγω panel θα θέλει να ανοίγω και άλλα φώτα για να μην είνα θαμπά τα μαύρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι κατοχος της lg 32lb5610 εδω και τρεις μερες.Οι εντυπωσεις μου δεν ειναι και οι καλυτερες .Πριν ειχα μια toshiba l4333dg σε εικονα ηταν πολυ καλυτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Για κοίτα και αυτήν http://www.skroutz.gr/s/5069135/Samsung-UE32H5030.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 παιδια, οποια κι αν βαζετε/βαζουμε για υποψηφια, το βασικο ειναι να πατε να τη δειτε με τα ματια σας, οσοι ενδιαφερονται..! με σβηστά τα φώτα, καμια LED TV δεν έχει ΜΑΥΡΟ..... μαύρο.....! όλες γκριζάρουν. στο πόσο, διαφέρουν..! οι επιλογες δεν ειναι και πολλες σε χαμηλο μπατζετ. η LG και η samsung που προταθηκε απο πανω, απο αυτες που εχουν καλο ενσωματωμενο Media Player. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εννοείται ότι πρέπει να βλέπουμε τις οθόνες από κοντά, αν και στις συνθήκες που θα τις δεις (demo mode, neon lights, κλπ) καμιά φορά δεν είναι και το καλύτερο. Για μένα μετράει πολύ η γνώμη ενός ψαγμένου χρήστη => μέλος του forum . Από την 10ετίας Samsung 40" που έχω, ό,τι και να μου δώσεις είναι τεράστιο upgrade φίλε g13333. Σε ευχαριστώ πάντως για το feedback, θα χρειαστεί να ανεβάσω το budget μου φαίνεται. Πάντως, απ' ότι λένε τα παιδιά, αυτές οι δύο είναι οι value-for-money επιλογές στα ~250€. Όποιος έχει να δώσει 400€ πάει σε UE32H6200, I get it. Επειδή έχω ένα Zotac HTPC, αν έχεις υπόψη σου άλλη επιλογή -χωρίς καλό media player- είμαι όλος αυτιά cadbik. Τι κρίμα να μην υπάρχουν πια μικρές πλάσμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 φιλε μου, αν δεν εχω ιδιαν αποψη για καποια τηλεοραση δεν μπορω να πω..! αλλα και να εχω, μπορει το γουστο/ το ματι το δικο μου να ειναι/θελει κατι διαφορετικο απο καποιον αλλο..! γι αυτο προτρεπουμε οποια τηλεοραση και αν προταθει, να πατε να την δειτε με τα ματια σας..! αν θες καποιες αλλες προτασεις, θεωρητικα και με λιγο παραπανω μπατζετ....... http://www.skroutz.gr/s/4846399/Panasonic-TX-32AS500.html http://www.skroutz.gr/s/4384800/Hitachi-39HXC02.html ( 39") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ωραία δείχνει και η Panasonic. Να 'σαι καλά φίλε cabdik. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα