geotrian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, εδω και 2-3 μερες στο macbook pro μου μετα απο λιγη ώρα χρήσης σταματάει να ανταποκρίνεται ο finder. τον κανω relaunch αλλα δεν ξανα φορτωνει ή φορτωνει μονο το dock χωρις τα αρχεια στο desktop ή και το αντιθετο. μετα αν το κανω ρεσταρτ ολα καλα... αλλα αυτο το κάνει καθε ενα μισαωρο με μια ωρα.... Τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αρχικά ας δούμε αν το θέμα περιορίζεται στο user account σου ή αν είναι συστημικό. Login λοιπόν σε ένα διαφορετικό account. Επιμένει ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 επειδη μεχρι στιγμης εχω μονο εναν user. Μου λες να φτιαξω εναν δευτερο και να μπω απο εκει για να δω αν θα μου κρασαρει και εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις Guest User μπες σ' αυτόν. Διαφορετικά δες εδώ, ενώ δημιουργείς έτσι κι αλλιώς τον λογαριασμό, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος στην δύσκολη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 πριν προλαβω να κανω το νεο λογαριασμος admin μου εμφανισε το παρακάτω μήνυμα: "Unapproved Caller" SecurityAgent may only be invoked by Apple Software. εχεις μηπως καμια ιδεα τι μπορει να πηγαινει στραβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Σίγουρα κάτι πηγαίνει στραβά, από θέμα software μέχρις θέμα σον δίσκο. Με restart έχεις πλέον πρόσβαση στο σύστημα, ή το μηχάνημα κολλάει στην γκρίζα οθόνη ;. Έχεις Time Machine backup ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 σημερα το πρωι δεν ανοιγει για κανεναν λογο ο υπολογιστης... με το που εμφανιζει την γκρι οθονη με το μηλο βγάζει το ίδιο μήνυμα με χθες.... δεν νομίζω να είναι θέμα δίσκου γιατί πέρσι εβαλα ssd... time machine για κακη μου τυχη εχω να κανω απο τον απρίλιο-μαιο αν θυμαμαι καλα.... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δες εδώ, πιστεύω ότι θέμα σου θα επιλυθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 το sata cable απο τι μπορει να χαλασε??? αν ειναι τελικως αυτο..... ειναι λογικο να μου εμφανισει προβλημα μετα απο 8-9 μηνες που αλλαξα τον σκληρο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Στην περίπτωση σου δεν πρέπει να προκαλεί τοι θέμα το sata cable. Τρέξε λοιπόν τις ρουτίνες του Single-User mode και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ετρεξα τις ρουτινες το μεσημερακι... και ξανα κουμπωσα το καλωδιο στον σκληρο και ολα καλα.. και πριν απο λιγο μου ξανα πεταξε το ιδιο μηνυμα... τι κανω απο εδω και περα? ψαχνω για καλωδιο ή ξανα τρεχω ρουτινες? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Για δοκίμασε και αυτό. - Start on single user mode: Hit the Command and S keys at start-up Wait until the writing stops completely -At the line, type (after root): /sbin/fsck -fy (space after the k) Hit the ENTER key wait until it finishes and says "... appears to be OK" next, type: /sbin/mount -uw / (space after the t and after the w) Hit the ENTER key then type: rm -Rf /var/folders/* (space after the m and the f) Hit the ENTER key Run FSCK again: /sbin/fsck -fy Finally, type REBOOT, hit ENTER and wait until computer starts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 τα δοκιμασα και το πρωι αυτα... προς στιγμην ολα καλα ηταν... για καμια 4-5 ωρες δουλευα κανονικα.. αλλα μετα μου ξανα εμφανιστηκαν τα ιδια.... το ξανα δοκιμασα και τωρα και ξανα ανοιξε ο υπολογιστης.... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καπου πηρε το ματι μου σε συζητήσεις στο φόρουμ της αππλ, ότι είχε να κάνει με σοφτγουεαρ bug, και κάτι για ντραιβερς του cloud με την επερχόμενη αναβάθμιση του Yosemite, και συγχρονισμό με δεύτερο Μακ!! Δυστυχώς δεν κράτησα το λινκ, αλλα αν ξαναπέσω πάνω, θα σου το κάνω κοπι. Ίσως βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 δηλαδη θες να μου πεις οτι αν βαλω το νεο λειτουργικο θα ειναι ολα οκ??<br><br> αυτο με τον συγχρονισμο δεν το καταλαβα....?????<br><br> αν δεν κανω λαθος αυριο θα βγει στην ελλαδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα