Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας παιδια :)
προσφατα μπηκα στην εποχη vdsl απο τον οτε και μου δωσανε το εξης ρουτερακι speedport w 724v...
με το παλιο zte που ειχα παλι της ιδιας εταιρειας δεν ειχα κανενα προβλημα!
μολις χτες παρατηρησα πως ο συνδεμενος ασυρματα εκτυπωτης (canon mx 515) μου δεν μπορουσε να εκτυπωσει εγγραφα απο το pc αλλα ουτε και να σκαναρει και να τα στειλει σε αυτα!
επειδη βαριομουν να το ψαξω πολυ και επειδη υπεθεσα οτι θα φταιει το πολυμηχανημα μιλησα χτες με την canon και μετα απο πολλες προσπαθειες του τεχνικου σε συννενοηση μαζι αλλα και με χρηση του team viewer δεν καταφεραμε τιποτα :( !
μιλησα και με τον οτε για να δω αν οντως ειναι ολες οι συσκευες που εχω συνδεμενες στο ρουτερ και φανηκαν ολα νορμαλ και ολα να ειναι συνδεμενα κανονικα βλεποντας το απο την σελιδα του ρουτερ!
αφου επιβαιβεωσα αυτο το πραγμα  μιλησα ξανα με τον τεχνικο και ψαχνοντας βρηκαμε πως δεν μπορουσαμε να κανουμε ping τις αλλες συσκευες του δικτυου δεν απανταγε καμια παραμονο  η ip του ιδιου του υπολογιστη που ειμουν μπροστα...
δεν ξερω τι φταιει και αν απο τα λογια μου καταλαβατε το προβλημα...
φαινεται πως οι συσκευες δεν επικοινωνουν μεταξυ τους...
ελπιζω να μου πρωτεινει καμια λυση κανενας ειδικος γιατι εχω νευριασει πολυ με τα σαπια ρουτερ του οτε και να αγορασω αλλο καλυτερο αυτην την στιγμη δεν ειναι λυση....
το λειτουργικο συστημα ειναι windows 7 home premium 64bit και δοκιμασαμε να κλεισουμε το firewall και τπτ! 
οτι αλλο θελετε καποιο screenshot h οτιδηποτε αλλο μετα χαρας να σας το δωσω!

• Λύση
Δημοσ.

firmware update http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1995

γιατι ο οτε εχει πιο παλιο 032.

να υποθεσω οτι τον εκτυπωτη τον συνδεσες πανω στο καινουριιο ρουτερ με το νεο ssid κτλ.δες και για Firewall στο ρουτερ οπως σιγουρεψου οτι στο ρουτερ δεν υπαρχει ενεργοποιημενη καμια επιλογη για ap isolation που κοβει την κινηση σε ολους τους Lan client στο ασυρματο.αλλα ρουτερ το εχουν στο Firewall σαν Lan to lan ενω αλλα στο wireless σαν ap isolation.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.απο την αλλη μην περιμενεις πολλα απο αυτο το ρουτερ αλλα οκ ξεκινα με τo firmware γιατι σιγουρα θα εχει πανω κανα παλιο firmware και οχι το 037

δες και αυτο που λενε εδω.σελιδα 41.λενε για το προβλημα σου (ποστ 609)

http://www.adslgr.com/forum/threads/776659-Speedport-W-724V/page41

Δημοσ.

firmware update http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1995

γιατι ο οτε εχει πιο παλιο 032.

να υποθεσω οτι τον εκτυπωτη τον συνδεσες πανω στο καινουριιο ρουτερ με το νεο ssid κτλ.δες και για Firewall στο ρουτερ οπως σιγουρεψου οτι στο ρουτερ δεν υπαρχει ενεργοποιημενη καμια επιλογη για ap isolation που κοβει την κινηση σε ολους τους Lan client στο ασυρματο.αλλα ρουτερ το εχουν στο Firewall σαν Lan to lan ενω αλλα στο wireless σαν ap isolation.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.απο την αλλη μην περιμενεις πολλα απο αυτο το ρουτερ αλλα οκ ξεκινα με τo firmware γιατι σιγουρα θα εχει πανω κανα παλιο firmware και οχι το 037

δες και αυτο που λενε εδω.σελιδα 41.λενε για το προβλημα σου (ποστ 609)

http://www.adslgr.com/forum/threads/776659-Speedport-W-724V/page41

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!! απο τι ειδα εχω το τελευταιο firmware εκτως και αν κανω λαθος

Capture.png

θα δοκιμασω να κλεισω το fon αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως το κανω απο αυτην την σελιδα My.otenet.gr??  :wacko: 

ναι στο καινουργιο router με καινουργιο ssid απενεργοποιησα και το firewall αλλα δεν αλλαξα κατι! θα κοιταξω αυτα που λες και θα ξαναποσταρω :)

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!! απο τι ειδα εχω το τελευταιο firmware εκτως και αν κανω λαθος

Capture.png

θα δοκιμασω να κλεισω το fon αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως το κανω απο αυτην την σελιδα My.otenet.gr??  :wacko: 

ναι στο καινουργιο router με καινουργιο ssid απενεργοποιησα και το firewall αλλα δεν αλλαξα κατι! θα κοιταξω αυτα που λες και θα ξαναποσταρω :)

ναι το τελευταιο εχεις πραγματι.οποτε απο Firmware μια χαρα εισαι.λογικα αν μπεις στην σελιδα my.otenet.gr απο εκει κλεινεις την υπηρεσια.η μαλλον να υποθεσω εσυ διαλεγεις να την κλεισεις απο εκει  και ισως το συστημα μετα να μπαινει remotely στον

router και να κλεινει το εξτρα ssid .να το κανεις εσυ απο το ρουτερ απευθειας δεν ξερω αν γινεται.για αυτο και σου εκανα copy paste ολο τo link που αναφερουν αναλυτικα καποια πραγματα.αν κολλησεις καπου μιλας και με την otenet να στο κλεισουν αυτοι αμα ειναι απο το site (my.otenet.gr)

Δημοσ.

ναι το τελευταιο εχεις πραγματι.οποτε απο Firmware μια χαρα εισαι.λογικα αν μπεις στην σελιδα my.otenet.gr απο εκει κλεινεις την υπηρεσια.η μαλλον να υποθεσω εσυ διαλεγεις να την κλεισεις απο εκει  και ισως το συστημα μετα να μπαινει remotely στον

router και να κλεινει το εξτρα ssid .να το κανεις εσυ απο το ρουτερ απευθειας δεν ξερω αν γινεται.για αυτο και σου εκανα copy paste ολο τo link που αναφερουν αναλυτικα καποια πραγματα.αν κολλησεις καπου μιλας και με την otenet να στο κλεισουν αυτοι αμα ειναι απο το site (my.otenet.gr)

ενταξει τους πηρα τηλεφωνο και το εκλεισα το wifi fon :)

απλα θελει ενα 24ωρο για να μην φαινεται στα ασυρματα δικτυα οποτε αυριο θα ξερω σιγουρα τι παιζει και θα ποσταρω :)

Δημοσ.

ενταξει τους πηρα τηλεφωνο και το εκλεισα το wifi fon :)

απλα θελει ενα 24ωρο για να μην φαινεται στα ασυρματα δικτυα οποτε αυριο θα ξερω σιγουρα τι παιζει και θα ποσταρω :)

ναι το ειδα που λενε για 24ωρο.δεν ξερω το γιατι αλλα υπομονη να περιμενεις.εκτος αν μπαινουν αυτοι και το κλεινουν οποτε σου λενε σε 24 ωρες θα εχει γινει.ελπιζω να λυθει το θεμα.

Δημοσ.

τελικα αυτο εφταιγε και εμποδιζε την επικοινωνια :)

η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη :)

ελπιζω να το δουν και αλλοι φιλοι που εχουν προβλημα!  ;)

μια χαρα/τελος καλα ολα καλα.λογικα αυτα εχουν γινει επειδη πρεπει να υπαρχει ap isolation στο fon network>τωρα για ποιο λογο αυτο γινεται και στο αλλο σου δικτυο δεν καταλαβαινω.κανονικα θα πρεπε το ενα δικτυο να ειναι ξεχωριστο απο το αλλο .μεταξυ τους να υπαρχει isolation αλλα μεταξυ clients να υπαρχει μονο στο fon

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...