Kostasspil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας. Αυτό που λέει ο τίτλος είναι εφικτό;; Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ με το Id μου και να μεταφέρω τις εφαρμογές που έχω, σε ένα διαφορετικό ID?
basilis5 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 αυτο που θες δεν το ξερω, αλλα σιγουρα αν οι συσκευες ειναι σε ios8+/ yosemity+ μπορεις να κανεις ενα ατυπο family sharing αναμεσα στους 2 λογαριασμους σου και να πετυχεις το επιθυμητο.
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 αυτο που θες δεν το ξερω, αλλα σιγουρα αν οι συσκευες ειναι σε ios8+/ yosemity+ μπορεις να κανεις ενα ατυπο family sharing αναμεσα στους 2 λογαριασμους σου και να πετυχεις το επιθυμητο.Σωστά, αλλά με προϋπόθεση να έχουν δηλωμένη την ίδια πιστωτική κάρτα. Ακόμα, από το family sharing εξαιρούνται οι In-App Purchases.
Kostasspil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Η κάρτα δεν είναι πρόβλημα, την δηλώνω.Οπότε γίνεται. Σας ευχαριστώ!
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δες εδώ το επίσημο guide της Apple για την ενεργοποίηση και χρήση του Family Sharing: https://www.apple.com/icloud/family-sharing/
Kostasspil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Σωστά, αλλά με προϋπόθεση να έχουν δηλωμένη την ίδια πιστωτική κάρτα. Ακόμα, από το family sharing εξαιρούνται οι In-App Purchases. Εννοείς τα 2 ID? Γίνεται αυτό; Ευχαριστώ και για τον link θα το τσεκάρω!
basilis5 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Σωστά, αλλά με προϋπόθεση να έχουν δηλωμένη την ίδια πιστωτική κάρτα. Ακόμα, από το family sharing εξαιρούνται οι In-App Purchases. νομιζω δεν ειναι προυποθεση. εβαλα εναν φιλο μου που ειχε την δικη του καρτα τοσο καιρο, και συνδεθηκε κανονικα, αλλα οταν πηγε να κανει μια αγορα, επρεπε να κανει χρηση της δικης μου καρτας (εκτος κι αν αυτο εννοεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα