Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να 'σαι καλά ρε αστέρι.
Αλλά τι να φλασάρω; Αν το MIUI έχει το καλύτερο δυνατό Kernel (ο τύπος ξέρει τι θέλουμε), γιατί να φορτώνω άλλο ROM..
Το θέμα είναι να το κάνω Customize μέχρι το κόκαλο.

Παλεύω να φτιάξω ένα Handcent που να του ταιριάζει, ένα exDialer επίσης, και μια μια ότι εφαρμογή θα χρησιμοποιήσω.

Εν τω μεταξύ από το 4.4.2 στο 4.4.4 που μου παρέθεσε ο Mad doc, μόνο χειρότερα έγινε το πράγμα.. δε μου αρέσουν καθόλου οι διαφορές του, κυρίως όμως η Lockscreen που τώρα πια είναι ανύπαρκτη.
Είναι δυνατόν να είχε τέτοιο νόστιμο Lockscreen με τόσα Abbreviations και στο 4.4.4 να έχει απλά ένα "swipe up to unlock"; WTF.

Και παλεύω επίσης να modάρω το Nova Launcher που φημίζεται πως είναι το καλύτερο.. αλλά και πάλι.. δε μου κάνει τόσο κλικ. Κάτι πιο μουράτο θέλω να σηκώσει το MI3..

Δημοσ.
Επειδή μου παρουσιάστηκες σαν δυνατός παίχτης τώρα, δοκίμασε αυτό -> http://en.miui.com/thread-44424-1-1.html

Δεν σου γράφω τι είναι, αλλά λογικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή. Επίσης πιστεύω μία βόλτα από το xda, εφόσον δεν θέλεις να ασχοληθείς με Miui, να μπορεί να σου δώσει περαιτέρω βοήθεια.

Όσο για την lockscreen υπάρχουν διάφορα θέματα να δοκιμάσεις. Εγώ έχω βάλει αυτό -> http://zhuti.xiaomi.com/detail/f402865a-e7cd-4376-8738-ce64a1c14564

Μάλιστα επειδή πρόσφατα ενεργοποιήθηκα και σαν designer στο MIUI, το εν λόγο θέμα το έχω μεταφράσει και σύντομα θα ανέβει στα ελληνικά, όπως και άλλα σιγά-σιγά

Δημοσ.

Στο δοκίμασε αυτό, βλέπω μια απλή ROM. Καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Το link είναι για AOSP Rom, πράγμα που σημαίνει όσο πιο πολύ καθαρή rom. Πιο καθαρή δεν θα βρεις. Θεωρείται η πιο γρήγορη, γιατί είναι απλή. Και μετά εσύ πειραματίζεσαι.... Γι' αυτό σου έδειξα το link.

Δημοσ.

Σαν dGB δεν θα είναι.

Πιστεύω και με MIUI με απλή προτεραιότητα των Apps, δεν θα χάνει πολλά GB of RAM.. τουλάχιστον όχι τόσο (με 2GB RAM τονίζω) για να αλλάζω ROM. Εσύ τι λες; (όταν σου λέω πως είμαι εν μέρη ελαστική - δε θα δω διαφορά με τέτοια specs, παραδέξου το - μιλάμε πετάει)

Όσον αφορά το lock screen σου, δείχνει πολύ όμορφο.. προσπάθησα.. αλλά μάλλον σκαλώνω στο ότι πρέπει να πληρώσω 1 Yen. Να το δώσω σε σένα και να μου το πάρεις εσύ το Lock screen;

Να π.χ Opera έχει ήδη.. αλλά λέω να το αγνοήσω αντί να το κάνω uninstall..

..και να δοκιμάσω αυτό το Dolphin που όλοι λένε πως έχει το ταχύτερο engine.

Εσύ τι λες; :P

Δημοσ.

Σαν dGB δεν θα είναι.

Πιστεύω και με MIUI με απλή προτεραιότητα των Apps, δεν θα χάνει πολλά GB of RAM.. τουλάχιστον όχι τόσο (με 2GB RAM τονίζω) για να αλλάζω ROM. Εσύ τι λες; (όταν σου λέω πως είμαι εν μέρη ελαστική - δε θα δω διαφορά με τέτοια specs, παραδέξου το - μιλάμε πετάει)

Όσον αφορά το lock screen σου, δείχνει πολύ όμορφο.. προσπάθησα.. αλλά μάλλον σκαλώνω στο ότι πρέπει να πληρώσω 1 Yen. Να το δώσω σε σένα και να μου το πάρεις εσύ το Lock screen;

Να π.χ Opera έχει ήδη.. αλλά λέω να το αγνοήσω αντί να το κάνω uninstall..

..και να δοκιμάσω αυτό το Dolphin που όλοι λένε πως έχει το ταχύτερο engine.

Εσύ τι λες; :P

Εγώ το κατέβασα δωρεάν.... Πάντως ανεβάζω την δωρεάν ελληνική έκδοση του και σε λίγο θα μπορείς να το κατεβάσεις στα ελληνικά. Δεν είναι αναγκαστικό να αλλάξεις σε AOSP και η MIUI είναι πολύ καλή και πολύ δυνατή. Εγώ από μνήμη, φορτωμένο με ένα κάρο εφαρμογές, είμαι στα 800-900ΜΒ περίπου και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Γνώμη μου είναι βάλε την τελευταία ελληνική και ψάξτο έτσι. Έχει πολύ δουλειά και η miui, μην την βλέπεις έτσι.

Δημοσ.

Για να νιώσω λίγο τη δομή. Στο System 2 έχει μόνιμα ένα Κινέζικο MIUI; Ή κάνει ένα Κινέζικο auto-deploy MIUI σε περίπτωση blackout;
Τελικά τον άκουσα τον Chios, και του έβγαλα λίγο τα μάτια με τη WIUI, Vanir και την AOSP.

Τελευταία ερώτηση και δε ξαναρωτάω τίποτα, ever. Scout's honor.

Εφόσον είχα γεμίσει apps την πρώτη (έτσι για ένα Preview), και μετά τις άλλες 2 ROMs.. είχα τη φαεινή ιδέα να αδειάσω την SD για Clean start.
Εκεί γνώρισα το δεύτερο System γιατί διέγραψα παραπάνω αρχεία απ' όσα θα έπρεπε και το πρώτο προφανώς δεν ένιωθε.

Τα Κινέζικα είναι στο System 2. Θα επαναφέρω το Multi 4.11.7 στο System 1.

α. Χρειάζεται να κάνω κάτι για το System 2; Ή απλά Erase από το CWM Recov;
β. ΕΙΝΑΙ Clean start έτσι όπως* τα έχω κάνει στο 100%;

γ. Τη πρώτη ερώτηση στην αρχή του post μου. Τι ρόλο βαράει το System 2, απλά Dual OS; Ή έχει κάποιο κόλπο για Anti-brick ξέρω γω και πως λειτουργεί ακριβώς;

*Για να μη σας κουράσω με τα τυπικά: Wipe Data & Fac / Wipe Cache / Wipe Dalvik / Format System 1 είναι η τελική διαδικασία που έκανα, μετά απ' όλα τα παραπάνω δηλαδή.

Αν μου απαντήσετε με σιγουριά όλα τα παραπάνω, θα είναι όντως σαν να μου λέτε καλή νέα ζωή με το νέο σου MI.

Υ.Γ: Δε ξέρω για τη Clockwork αλλά το ανερχόμενο αστέρι θα είναι το WIUI V6 Stable του Linuxx. Δεν είδα να το έχει βγάλει ο τύπος ακόμα. Κρίμα και θα ήταν δυνατό ξεκίνημα.

Δημοσ.

Για να νιώσω λίγο τη δομή. Στο System 2 έχει μόνιμα ένα Κινέζικο MIUI; Ή κάνει ένα Κινέζικο auto-deploy MIUI σε περίπτωση blackout;

Τελικά τον άκουσα τον Chios, και του έβγαλα λίγο τα μάτια με τη WIUI, Vanir και την AOSP.

Τελευταία ερώτηση και δε ξαναρωτάω τίποτα, ever. Scout's honor.

Εφόσον είχα γεμίσει apps την πρώτη (έτσι για ένα Preview), και μετά τις άλλες 2 ROMs.. είχα τη φαεινή ιδέα να αδειάσω την SD για Clean start.

Εκεί γνώρισα το δεύτερο System γιατί διέγραψα παραπάνω αρχεία απ' όσα θα έπρεπε και το πρώτο προφανώς δεν ένιωθε.

Τα Κινέζικα είναι στο System 2. Θα επαναφέρω το Multi 4.11.7 στο System 1.

α. Χρειάζεται να κάνω κάτι για το System 2; Ή απλά Erase από το CWM Recov;

β. ΕΙΝΑΙ Clean start έτσι όπως* τα έχω κάνει στο 100%;

γ. Τη πρώτη ερώτηση στην αρχή του post μου. Τι ρόλο βαράει το System 2, απλά Dual OS; Ή έχει κάποιο κόλπο για Anti-brick ξέρω γω και πως λειτουργεί ακριβώς;

*Για να μη σας κουράσω με τα τυπικά: Wipe Data & Fac / Wipe Cache / Wipe Dalvik / Format System 1 είναι η τελική διαδικασία που έκανα, μετά απ' όλα τα παραπάνω δηλαδή.

Αν μου απαντήσετε με σιγουριά όλα τα παραπάνω, θα είναι όντως σαν να μου λέτε καλή νέα ζωή με το νέο σου MI.

Υ.Γ: Δε ξέρω για τη Clockwork αλλά το ανερχόμενο αστέρι θα είναι το WIUI V6 Stable του Linuxx. Δεν είδα να το έχει βγάλει ο τύπος ακόμα. Κρίμα και θα ήταν δυνατό ξεκίνημα.

Αν και μπαίνεις σε πολύ τεχνικά, έχουμε και λέμε...το system 1 είναι ένα κλώνος του 2. Πάντα είναι ενεργό ένα από τα δύο. Όταν χαλάσει/χτυπήσει το ένα, ενεργοποιείται το άλλο. Δεν νομίζω να μπρείς να έχεις την δυνατότητα dual boot από το ένα σύστημα στο άλλο, δεν το ξέρω κιόλας να γίνεται. Αν θέλεις σωστά ελληνικά, βάζεις την ελληνική MIUI. Η αγγλική έχει πρόβλημα με την γραμματοσειρά. Αν δεν θέλεις ελληνικά, βάλε ότι θέλεις. Αν βάλεις ελληνική, έχει ειδική εφαρμογή για update (OTA updater) και βλέπεις τις αναβαθμίσεις ΜΟΝΟ από εκεί, αλλά αναβαθμίζεις από του συστήματος ;)

Δημοσ.

Δεν έχει OTA του κεντρικού site δηλαδή;

Ή εννοείς δεν έχει την εφαρμογή / apk "Updater" μέσα στο λειτουργικό που είχε.. με το ένα κλικαμπλ κουμπάκι πάνω δεξιά.
Αλλά πως γίνεται να μην το έχει των κεντρικών;

Δημοσ.

Το smartφώνι είναι καλύτερο από σεξ και βία μαζί.

Ευχαριστώ τους Users αυτού του θρεντ που με οδήγησαν στην κινητή αμβροσία εν ονόματι Mi3.
Κλείνω σχεδόν μια εβδομάδα μαζί με Developer's MIUI6 (main) και AOSP σε Dualboot, και καθημερινά πάω να τρακάρω χαζεύοντας το από όλες τις απόψεις, έτσι όπως είχα και τη δυνατότητα τώρα πια να το διαμορφώσω στο κομμάτι Sw. Περί ορέξεως ίσως και το ομορφότερο κινητό που έχω δει από κοντά (+ θεϊκή κατασκευή) και φαντάζομαι τα μόνα που θα του πήγαιναν υποκειμενική κόντρα κατασκευής/στυλ θα ήταν το Z2, M8 και το iShit6.

Σαστίζει κόσμο, λέμε.

• Like 2
Δημοσ.

Να πω για τις 3 ROM που έβαλα, τις επιδόσεις του, 

Να κάνω MI3 topic; Γιατί ολόκληρο Review, μεστό, με αρχή - μέση - τέλος και τα συναφή δε βλέπω να χρησιμεύει από το δικό μου nickname.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...