Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο υπολογιστης δεν ειναι για πολλα (εχει τα χρονακια του) και η δουλεια που θα κανει (8χρ κοριτσι) youtube,ζωγραφικη,cs,minecraft κλπ.

Επισης το τροφοδοτικο παρολου καινουργιο (ξυλωμενο απο αλλον υπολογιστη) ειναι ενα 450w τουβλο.

Για τα χρηματα που σκεφτομαι ειναι κανενα 70-80 ευρω με τα μισα για κανενα επεξεργαστη και τα υπολοιπα ενα δεύτερο σκληρο δισκο ssd128gb (βλεπω ενα στο eshop στα 51 ευρω)

Νομιζω οτι με αυτα τα δυο οτι θα παρει εναν αερα-φρεσκαδα για την χρηση που θελω......

Για phenom ii δεν βλεπω κανεναν στης αγγελιες ,και κατι που ειχε δει το ματι μου ηταν πολυ ακριβα..

Λογικα θα τον δωσει ο φιλος σημερα αυριο με το μονο που μενει ειναι ενα bios update ,που δεν γνωριζω να κανω :-) .

Δημοσ.

Αν έχεις ακόμα τον 3500 ναι αξίζει με τα χίλια.

Τώρα δεν ξέρω για την τιμή του αν είναι καλή.

Αφού θες να κάνεις όσο πιο φθηνή αναβάθμιση γίνεται, εγώ δεν θα έβαζα ssd. Σίγουρα μεγάλο boost, αλλά η μικρή δεν θα καταλάβει και σοβαρή διαφορά. Αυτή παιχνιδάκια θέλει να παίζει, όχι να κάνει benchmark.καλύτερα βάλε τον επεξεργαστή, ή κάποιον άλλο και ένα τροφοδοτικό της προκοπής. Και στο μέλλον ίσως κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Συνφωνο απολυτα μαζι σου.Απλως ο ssd πιστευω οτι θα τον κρατησω και για αλλο συστημα ,οταν αυτος παραδωση ....

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τελικα τον αγορασα των επεξεργαστη (  AMD Phenom X4 9500 - HD9500WCJ4BGD  ) και θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας πως γινεται bios update για την μητρική  asus m3n78 . Βλεπω το αρχειο που θα  κατεβασω  αλλα την υπολοιπη διαδικασια τιπ.

Επισης μπορω να κανω το bios update με τον παλιο επεξργαστη ωστε οταν ερθει απλως κουμπονω η πρωτα τον βαζω επανω και μετα τα υπολοιπα.

Αν έχεις ακόμα τον 3500 ναι αξίζει με τα χίλια.
Τώρα δεν ξέρω για την τιμή του αν είναι καλή.
Αφού θες να κάνεις όσο πιο φθηνή αναβάθμιση γίνεται, εγώ δεν θα έβαζα ssd. Σίγουρα μεγάλο boost, αλλά η μικρή δεν θα καταλάβει και σοβαρή διαφορά. Αυτή παιχνιδάκια θέλει να παίζει, όχι να κάνει benchmark.καλύτερα βάλε τον επεξεργαστή, ή κάποιον άλλο και ένα τροφοδοτικό της προκοπής. Και στο μέλλον ίσως κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών

Τελικα θα σε ακουσω και δεν θα παω σε ssd αλλα σε μια λιγο ποιο δυνατη καρτουλα που βρηκα στης αγγελιες (gt 630 2gb ddr3)

Λογικα θα εχει μια διαφορα απο την hd5450.Το μονο που με φοβίζει ειναι το τουβλο τροφοδοτικο....  

Δημοσ.

Τελικα τον αγορασα των επεξεργαστη (  AMD Phenom X4 9500 - HD9500WCJ4BGD  ) και θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας πως γινεται bios update για την μητρική  asus m3n78 . Βλεπω το αρχειο που θα  κατεβασω  αλλα την υπολοιπη διαδικασια τιπ.

Επισης μπορω να κανω το bios update με τον παλιο επεξργαστη ωστε οταν ερθει απλως κουμπονω η πρωτα τον βαζω επανω και μετα τα υπολοιπα.

Κατεβασε Link.png Site: αυτο , στη σελιδα 71 και μετα εχει αναλυτικες οδηγιες για bios update! Το update θα το κανεις με τον επεξεργαστη που εχεις τωρα και μετα θα βαλεις τον αλλο!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας, το συστημα μου εχει ως εξής:

Case (Κουτί): Full ATX

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Intertech FP750

http://www.inter-tec...mid=203&lang=de

* Motherboard (Μητρική):gigabyte h81 d2v

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel G3258 (OC 3.7)

* RAM (Μνήμη συστήματος): 8gb ddr3 Kingston Fury

* GPU (Κάρτα γραφικών): Ati Radeon 4890

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung 24'' 1980*1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win7

Σκεφτομαι να αναβαθμίσω την GPU με μια R9 380 για να παιξω και κανα παιχνίδι.

Το PSU μου είναι αρκετο? ή θα πρέπει να το αλλάξω με κανα 80 plus ?

Το παρακάτω που είναι φθηνο και 80 plus gold αξίζει?

http://www.skroutz.g...-600W-Gold.html

Επισης στο συγκεκριμμενο m/b μπαινει και i5 από ότι ξερω αν και δεν συνισταται. Θα έχω θεματα αν βάλω ή θα κανει downgrade αι δεν θα μου δωσει όλη την δυναμη του?

Δημοσ.

Κατεβασε Link.png Site: αυτο , στη σελιδα 71 και μετα εχει αναλυτικες οδηγιες για bios update! Το update θα το κανεις με τον επεξεργαστη που εχεις τωρα και μετα θα βαλεις τον αλλο!

Ευχαριστω πολυ.

Μαλλον με τον δεύτερο τροπο θα τον κανω (οχι μεσα απο windows).Μαλιστα πριν απο μερικους μηνες ειχα κανει παλι την ιδια διαδικασια για την καρτα γραφικων που ειχα βαλει hd5450.

Καμια γνωμη για την αγορα της GT630?? 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.

Μαλλον με τον δεύτερο τροπο θα τον κανω (οχι μεσα απο windows).Μαλιστα πριν απο μερικους μηνες ειχα κανει παλι την ιδια διαδικασια για την καρτα γραφικων που ειχα βαλει hd5450.

Ναι καλυτερα ειναι να το κανεις με usb!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.

Καμια γνωμη για την αγορα της GT630?? 

Καλύτερα να κοιτούσες καμμιά δυνατότερη.

Καλημέρα σας, το συστημα μου εχει ως εξής:

Case (Κουτί): Full ATX

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Intertech FP750

http://www.inter-tec...mid=203&lang=de

* Motherboard (Μητρική):gigabyte h81 d2v

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel G3258 (OC 3.7)

* RAM (Μνήμη συστήματος): 8gb ddr3 Kingston Fury

* GPU (Κάρτα γραφικών): Ati Radeon 4890

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung 24'' 1980*1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win7

Σκεφτομαι να αναβαθμίσω την GPU με μια R9 380 για να παιξω και κανα παιχνίδι.

Το PSU μου είναι αρκετο? ή θα πρέπει να το αλλάξω με κανα 80 plus ?

Το παρακάτω που είναι φθηνο και 80 plus gold αξίζει?

http://www.skroutz.g...-600W-Gold.html

Επισης στο συγκεκριμμενο m/b μπαινει και i5 από ότι ξερω αν και δεν συνισταται. Θα έχω θεματα αν βάλω ή θα κανει downgrade αι δεν θα μου δωσει όλη την δυναμη του?

Γιατί κάνεις thread hi jack? 

Δημοσ.

Τελικα εκατσα και εβαλα σημερα τον επεξεργαστη ,και με την ευκαιρια ενα καθαρισμα του κουτιου.

Η διαφορα του ενος επεξεργαστη(μονοπυρινο) σε σχεση με τον καινουργιο (4 πύρινο ) ειναι χαοτικη. Απλως δεν υπαρχει

Τα παιχνιδια τυπου c.s ,lol , και κατι φλας τα παει νερακι και η μικρη μεσα στην τρελη χαρα.Επισης παιζουν και τα βιντεο τωρααπο το youtube σε πληρη οθονη χωρις το παραμικρο κολημα.

Εκανα και ενα ελενχο για θερμοκρασιες επεξεργαστη και οχι μονο και ειμαστε ΟΚ

Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι η αξιολογιση των windows7  που πριν την αλλαγη επεξεργαστη εδινε 4,5 στην μνημη και τωρα πηγε στο 7,οπως πηγε και τιμη του επεξεργαστη ( 4,2 -7)

Κρατουσε ο επεξεργαστης την δυναμη της μνημης?????

Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει να κατσω τωρα, να κανω ενα φορματ τον υπολογιστη (βαριεμε αφανταστα)  και να περασω τα windows 7 64bit  εναντι τα 32bit  που εχω τωρα.....

Θα δω καποια διαφορα προς το καλυτερο?

Παντως τωρα τα windows βλεπουν 3,5gb απο τα 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...