Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Αλλαξα παστα στον επεξεργαστη και ενω φαινεται οτι δουλευει δεν εχω καμια ενδειξη στην οθονη και μου γραφει μονο no input signal go to power save. Δεν μου βγαζει την ενδειξη αυτη κουνοντας το ποντικι αλλα μονο με το κουμπι εναρξης της οθονης.

Τι μπορει να πηγαινει στραβα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει αν δεν κουμπωσε καλα η ψυκτρα?οταν λες δουλεύει τι εννοείς?ανάβει ο υπολογιστης αλλα η οθονη δειχνει οτι δεν παιρνει σημα απο καπου?

Δημοσ.

Δειχνει να δουλευει αλλα η οθονη νεκρη. Βλεπω ομως οτι δε λειτουργει ο σκληρος οπως γινεται παντα στην εκκινηση των windows.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει αν δεν κουμπωσε καλα η ψυκτρα?οταν λες δουλεύει τι εννοείς?ανάβει ο υπολογιστης αλλα η οθονη δειχνει οτι δεν παιρνει σημα απο καπου?

Μια χαρά σχέση έχει. Σε ένα παλιό pentium D που είχα δεν είχε κουμπώσει καλά και σταματούσε να στέλνει σήμα στην οθόνη. Πως γίνεται? Μα το θεό δεν έχω ιδέα αλλά έγινε

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά σχέση έχει. Σε ένα παλιό pentium D που είχα δεν είχε κουμπώσει καλά και σταματούσε να στέλνει σήμα στην οθόνη. Πως γίνεται? Μα το θεό δεν έχω ιδέα αλλά έγινε

παιζει ναι...και σε εμενα σε εναν με socket 939 ειχε παθει τα ιδια.με λιγη πιεση βεβαια ολα οκ.ακομη δουλευει το σκυλι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...