Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας!Είμαι κάτοχος του turbo-x A15HC εδώ και 2 χρόνια.Καταρχήν , θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ νέους drivers και bios για το λαπτοπ μου.Είναι της Pegatron Coroporation A15HC σε αναζήτηση που έκανα σε σχετικό site του πλαίσιο δεν το εντοπίζει.Το όλο θέμα το ψάχνω για ένα πρόβλημα που έχουν τα εσωτερικά ηχεία (σταματούν να λειτουργούν μετά απο 1 λεπτό περίπου).Το δεύτερο θέμα που έχω , είναι ένα σπασμένο σιδεράκι στην βάση του πληκτρολογίου , με αποτέλεσμα να μην κουμπόνει καλά το πλήκτρο απο την μια μεριά.Πως μπορώ να βρώ το εν λόγω πληκτρολόγιο στο e-bay γιατί στο πλαισιο απ'όσο έχω ακούσει γδέρνουν στην τιμή και συν του ότι μπορεί να το πάω για πληκτρολόγιο και να μου λένε πως έσπασε και κάτι άλλο μεσα στην βάση κ.τ.λ κ.τ.λ. και δεν έχω όρεξη να τσακόνομαι.Τέλος θα ήθελα να πω , πώς είμαι πολύ απογοητευμένο απο την αγορά του (κακή ποιότητα υλικών) και δεν προτείνω σε κανέναν αγορά turbo-x.
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα φιλαρακι...εχει κανα δυωρο που ψαχνω και νομιζω με αυτο εδω θα βρεις ακρη,οσον αφορα τους drivers τουλαχιστον...Διαβασε το πολυ προσεκτικα και εφαρμοσε το,εχω την αισθηση οτι θα τα καταφερεις... http://www.pcsteps.gr/233-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89-drivers/ Ο τυπος αυτος τα εξηγει πολυ αναλυτικα και δεν θα δυσκολευτεις πιστευω.
stevedri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 αφου εισαι απογοητευμενος γιατι θες να το φτιαξεις? πουλα το να βρεις την υγεια σου και το παθημα να γινει μαθημα που πηρες τουβλο χ...... 1
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 αφου εισαι απογοητευμενος γιατι θες να το φτιαξεις? πουλα το να βρεις την υγεια σου και το παθημα να γινει μαθημα που πηρες τουβλο χ...... Δεν πειραζει,οτι εγινε εγινε,ας κανει την δουλεια του με τους drivers σε πρωτη φαση και ας μας πει αργοτερα αν τα καταφερε.
tasos555 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 σου βρήκα πληκτρολόγιο άλλα είναι λίγο τσιμπημένο 46 http://www.saver.gr/eidos.aspx?kod=A15HC%20Keyboard
apostol1s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 η πουλα του η αγορασε ενα πληκτρολογιο εξωτερικο το πιο φθηνο.εαν τα turbox αρχισουνε με προβληματα δεν σταματανε με τιποτα
DarkThanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα με τα εσωτερικά ηχεία είναι το chip ήχου, υπερθερμένετε και σταματά ο ήχος. Βρίσκετε κάτω από την επιφάνια του ποντίκιού (το παθένουν όλα μετά τον πρώτο χρόνο). Για ανταλακτικά ειπάρχουν και από την "Medion" στην αγγλία και την "Casper" στην τουρκία. 1
iagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Για όσους ψάχνουν μια λύση στο θέμα, έφτιαξα τον παρακάτω οδηγό DIY. Θάνο, σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Σε αναφέρω και στον οδηγό. http://www.insomnia.gr/topic/624456-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-diy-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-laptop-turbo-x/']
makis406 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη εχω βαρεθει να ακουω βλακειες κα γενικοτητες για τα turbo-x ''εαν τα turbox αρχισουνε με προβληματα δεν σταματανε με τιποτα''' το παθένουν όλα μετά τον πρώτο χρόνο'' Το συγκεκριμενο laptop το εχω 6 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα,με καθημερινη χρηση,εαν δεν προσεχει κανεις τα πραγματα του χαλανε . Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από makis406
rofl Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, makis406 είπε Επειδη εχω βαρεθει να ακουω βλακειες κα γενικοτητες για τα turbo-x ''εαν τα turbox αρχισουνε με προβληματα δεν σταματανε με τιποτα''' το παθένουν όλα μετά τον πρώτο χρόνο'' Το συγκεκριμενο laptop το εχω 6 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα,με καθημερινη χρηση,εαν δεν προσεχει κανεις τα πραγματα του χαλανε . κι εγω οταν εχω τοσο καλη εμπειρια με ενα brand, συνηθως ξαναπαιρνω. προσωπικα δεν μπορω να πω. απο turbo x δεν μου εχει χαλασει ποτε τιποτα. Spoiler απ την αλλη δεν εχω αγορασει και ποτε τιποτα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από rofl
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, makis406 είπε Επειδη εχω βαρεθει να ακουω βλακειες κα γενικοτητες για τα turbo-x ''εαν τα turbox αρχισουνε με προβληματα δεν σταματανε με τιποτα''' το παθένουν όλα μετά τον πρώτο χρόνο'' Το συγκεκριμενο laptop το εχω 6 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα,με καθημερινη χρηση,εαν δεν προσεχει κανεις τα πραγματα του χαλανε . Πέρα απο το ξεθάψιμο του θέματος, σεβαστή η στατιστική σου αποτύπωση, αλλά ΕΝΑ στατιστικό δείγμα, δεν μπορεί να εναντιωθεί στη μάζα. Βλέπε το δάσος και οχι το δέντρο. Το ότι σε εσενα βγήκε σκυλί, απλά να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ πολύ τυχερό. Σε αντιστοιχία, εχω θείο που έχει κινητό mls και πινει νερό στο όνομα του brand. Είναι ΕΝΑΣ ενάντια στους εκατοντάδες που για να υποστηρίξουν "ντεμεκ ελληνική" εταιρεία αγόρασαν mls και οι περισσότεροι τώρα τραβανε τα μαλλιά τους. Αγοράζω τακτικά απο το πλαίσιο αλλά σε δικά τους brand, μονο χαρτικά και είδη γραφείου. Για ηλεκτρονικά μονο NON tuvlo-X Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από isay 1
ss13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, isay είπε Πέρα απο το ξεθάψιμο του θέματος, σεβαστή η στατιστική σου αποτύπωση, αλλά ΕΝΑ στατιστικό δείγμα, δεν μπορεί να εναντιωθεί στη μάζα. Βλέπε το δάσος και οχι το δέντρο. Το ότι σε εσενα βγήκε σκυλί, απλά να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ πολύ τυχερό. Σε αντιστοιχία, εχω θείο που έχει κινητό mls και πινει νερό στο όνομα του brand. Είναι ΕΝΑΣ ενάντια στους εκατοντάδες που για να υποστηρίξουν "ντεμεκ ελληνική" εταιρεία αγόρασαν mls και οι περισσότεροι τώρα τραβανε τα μαλλιά τους. Αγοράζω τακτικά απο το πλαίσιο αλλά σε δικά τους brand, μονο χαρτικά και είδη γραφείου. Για ηλεκτρονικά μονο NON tuvlo-X Αυτά δικαιλογούνται λόγω οικονομικής στενότητας πιστεύω , αν ήταν πριν από 20 χρόνια , δεν θα υπήρχε άνθρωπος με Tublo x στο σπίτι του , μη ξεχνάς πως ο Έλληνας είναι περιορισμένης αντίληψης ( δεν αναφέρομαι στον άνθρωπο που του απάντησες , αλλά στο σύνολο γενικά ) π.χ του λες του άλλου ' τι ωραία που πέρασα στον Άγιο Δομήνικο ' και σου απαντάει το Θεικό ' Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει ' ωραίος ο πατριωτισμός ( κι εγώ μέχρι το κόκκαλο είμαι πατριώτης ) αλλά άλλο ο πατριωτισμός άλλο το στένεμα του μυαλού , απλά ο Έλληνας δεν έχει την ωριμότητα να πει ό,τι ο γείτονας έχει κάτι καλύτερο από αυτόν , από εκεί ξεκινάνε όλα , του λες ' ωραία η Porsche ' και σου λέει καλύτερο είναι το ' Ibiza ' , βάλε τον σε μια βάρκα και πέτα τον στους καρχαρίες , Χριστός Ανέστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα