Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελω την βοηθεια σας γιατι εχω προβλημα με το pc μου 

το συστημα μου ειναι :
i7 4770k - stock
asus z87 - a 

msi 7970 lightning boost edition - stock
και τροφοδοτικο xfx pro 650w

λοιπον το pc δεν εκλεισε χρονο ακομα αλλα απο την στιγμη που το εκανα ειχα προβλημα με το LOL http://www.insomnia.gr/topic/505444-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-new-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/δεν βγαλαμε ακρη τοτε

Μετα

μου εκανε αυτο μερικες φορες http://www.insomnia.gr/topic/522513-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/δεν μου το εκανε ξανα απο τοτε 

Τωρα μετα απο update τις καρτας γραφικων με το προγραμμα τις AMD (Automatically Detect and Install)

οταν παιζω LOL ειναι ποιο ασχημα τα πραγματα απο ποτε ποιο πολλα φλασαρισματα μια φορα μου εχει πεσει το FPS στα 30 για λιγα δευτερολεπτα χωρις να εχω κανει κατι....

σκεφτομαι να κανω φορματ και να τα περασω ολα απο την αρχη εσεις τι λετε ? ειναι θεμα drivers η windows η καρτα θελει να μας τρελανει ?
συγνωμη αν σας κουρασα :P θαμε ευγνωμον αν καποιος μπορει να με βοηθησει πραγματικα γιατι δεν το εχω χαρη το pc ολο προβληματα μου κανει (ακουγετε και το ανεμιστιρακι στο PSU) :'(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κοιτα συνηθως αυτο το προβλημα σημαινει οτι η καρτα σου ετοιμαζεται να τα τιναξει. αν ειναι καινουργια σχετικα ή την εκανες overdrive και τα ρυθμισες ολα στο μax και η καρτα τα ειδε ολα κωλλυομενα ή οτι σηκωσε υπερβολικη θερμοκρασια. Αν ειναι παλια τοτε δεν χρειαζεται αναλυση. Αν την καλυπτει η εγγυηση κανε αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...