Προς το περιεχόμενο

Lg G2 vs Samsung Galaxy Note 3 Neo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε δίλλημα folks!για αυτό και ζητώ την γνώμη σας!Και τα 2 κινητά μου φαίνονται αστέρια..το sammy βεβαια εχει μεγαλύτερη οθόνη και είναι στα όρια του αποδεκτού (για μενα) απο την άλλη το lg βλέπω πως εχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και σαν οθόνη και σαν επεξεργαστικύ ισχύ και σε πολλά!Για αυτο παρακαλώ τους κατέχοντες να μου δώσουν το φώς τους,μήπως και καταλήξω σε ένα απο τα 2!Απο tech specs εχω δει πάνω κατω τι παίζει και στα 2 το θέμα ομως δεν ειναι τι λένε τα χαρτιά αλλα το user experience!

Δημοσ.

Αφού έχεις αποφασίσει ανάμεσα σ' αυτά τα δύο, το καλύτερο είναι να πας σε ένα κατάστημα και να τα δεις από κοντά, να ζητήσεις να σου δείξουν και κάποιες ιδιαίτερες λειτουργίες που έχει το καθένα και μετά να αποφασίσεις. 

Γιατί, από δω και πέρα, είναι θέμα πολύ προσωπικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Γυρω στα 300 ευρω πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα deals ...για αυτο και για αυτα τα 2..το lg να πω την αληθεια το εχει ενας φιλος και μου ειπε πως δεν εχει μεινει και απολυτα ευχαριστημενος,για αυτο και ανοιξα το thread,μιας και στα user opinions σχεδον παντου το g2 παρουσιαζεται αψογο...εγω να πω την αληθεια μου θελω να παιζω και κανενα δυνατο game στο επομενο κινητο μου,και απο τη μια το 6 core note 3 με τον exynos,και απο την αλλη το 4 core lg me ton snapdragon,ποιο πιστευετε οτι θα συμπεριφερεται πιο ''ανετα'' σε κατι τετοιο ?απο οτι ειδα benchmarks ειδα το g2  πιο δυνατο..

Δημοσ.

Υπάρχει ένα συγκριτικό review εδω:

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-vs-LG-G2-first-look_id52074

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το game playing από τις επαγγελματικές εφαρμογές και τις δυνατότητες που σου προσφέρει το stylus του Samsung, τότε η επιλογή σου προφανώς θα είναι το G2. Το καλύτερο όμως είναι - επιμένω - να μην ακούς τις γνώμες των άλλων (αφού έχεις καταλήξει σε ένα από τα δύο) και να τα δεις από κοντά, να τα πιάσεις στα χέρια σου, γιατί, όπως και να το κάνουμε, εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, υπάρχει και κάτι που λέμε "προσωπικό γούστο". Εμένα ας πούμε μου αρέσει πάρα πολύ το design που έχουν τα smartphones με γωνίες, όπως το δικό μου, το iNew V3 και όχι το στρογγυλεμένο design της Samsung. Αυτό όμως είναι τελείως υποκειμενικό. Ή μπορεί, όταν τα πιάσεις στα χέρια σου, να σου φανεί πολύ μεγάλο το Samsung, ή αντίθετα πολύ μικρό το LG (ή πιο ελαφρύ το ένα, ή πιο λεπτό το άλλο και πάει λέγοντας...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο συγκριτικο που εβαλες anorax  ηταν κατατοπιστικοτατο,αυριο θα παω να δω και τα 2 κινητα απο κοντα..και οποιο μου ταιριαξει καλυτερα στο ματι αυτο θα παρω..αν και τελικα το g2 ειναι οντως ανωτερο σε ολα τα specs.η αρχικη μου επιλογη ηταν το One plus one αλλααααα

Επεξ/σία από Hi_ProO
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...