Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχιζει ιστοριουλα οποτε παρτε κανα ποπκορν και αραξτε... *Μη το κλειδωσετε mods, δειτε ως το τελος*

Λοιπον που λετε εχω εναν ''gaming'' υπολογιστη κοντα στα 4 χρονια κομματι-κομματι απο τον ξαδερφο μου ο οποιος ειναι Αγγλια και δε θα ερθει ελλαδα για αρκετο διαστημα και με εχει αφησει εδω περα με ενα πισι... Τονιζω απο τωρα οτι ειμαι αχρηστος με αυτα τα πραγματα ΕΙΔΙΚΑ με το hardware και δε μπορω να κανω καμια ''αγνωστη'' αλλαγη που θα μου πειτε να κανω αν κανω, μονος μου. Λοιπον Ο υπολογιστης καλα κρατουσε μεχρι που πριν κατι μηνες εβγαλε κατι artifacts οταν επαιζα.. κατεβασα το asus gpu tweak και εκανα κατι αλλαγες σε gpu clock, voltage κλπ και εφτιαξα το προβλημα... πριν λιγους μηνες εμφανιζοταν παλι συχνα πυκνα οχι κατι φοβερο... τωρα ομως παιζει να εκαψα κατι καταλαθος χρησιμοποιωντας το asus gpu tweak ή με το contro lcatalyst center της amd που πειραζα διαφορα εκει για overdrive που ελεγε κλπ... Οποτε Μπαινω στα ερωτηματα

1) Πως θα δω αν ειναι overclock κατι απο ολα αυτα?
2) Οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες, Μπορει να εχει καει κατι?
3) Πως μπορω να δω αν εχω καψει κατι?
4) Ποιος μπορει να με βοηθησει εις βαθος και να παμε Skype κλπ? Μπορω να προσφερω ανταμοιβη αν λυσουμε το προβλημα + καθαρισουμε τον υπολογιστη μαζι γιατι οπως ειπα εγω δεν ξερω απο αυτα ουτε θελω να μαθω
5) Η καρτα που εχω ειναι παλια amd radeon hd 6900 αλλα ειναι οκ για να παιζω μονο cs:go και dota 2 se very low settings.....
6) Επισης τι ρυθμισεις πρεπει να εχω ρε παιδια στα clock, voltage,power target,memory clock κλπ.. Οσο λιγοτερο , τοσο λιγοτερη ζημια ?
εδω κατι φωτογραφιες και το πισι ειναι ανοικτο 5 ωρες ηδη με ζεστη! μια χαρα δεν ειναι?

post-268742-0-10829200-1412091454_thumb.jpg

post-268742-0-88328000-1412091457_thumb.jpg

post-268742-0-68846600-1412091461_thumb.jpg

post-268742-0-18155100-1412091467_thumb.jpg

post-268742-0-18730700-1412091471_thumb.jpg

Επεξ/σία από GoDRiC-
Δημοσ.

το προβλημα μου το λεω εδω : http://www.insomnia.gr/topic/543489-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%AE-%CE%BD%CE%AD%CE%BF/ 

και δε χρειαζεται να κλειδωσεις ουτε το ενα ουτε το αλλο, .. διαφορετικο πραγμα ζηταω στο ενα διαφορετικο στο αλλο

Δημοσ.

Δώσε πληροφορίες αν έχεις πρόβλημα με artifacts τι ακριβώς να βοηθήσουμε.

Γενικά μιλώντας θα καταλάβεις αν εχεις κάψει τίποτα οσο αφορά την κάρτα γραφικών αν εχεις artifacts αν ζεστένεται πολυ η κάρτα οσο αφορά τις θερμοκρασίες μπορείς να τις δεις με το hwmonitor , οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στην κάρτα εξαρτάται απο την κάρτα πρώτο και τον εξαερισμό του κουτιού , καλές θερμοκρασίες θεωρούνται σε idle οι 45 47 βαθμοί και σε παιχνίδια κτλπ σε stress κατάσταση οι 70 βαθμοί ειναι καλά.

Υ.Γ : Μιλάω για αυτο το θέμα που το άνοιξες και 2η φορά εδω Πώς θα καταλάβω αν έχω κάψει οτιδήποτε;  σε διαφορετική κατηγορία και το αλλο που λές το άνοιξες σε αλλη κατηγορία επίσης 2η φορά Support to the worst guy. δεν βοηθάει να ανοίγουμε ίδια θέματα σε διαφορετικές κατηγορίες 1 φτάνει.

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες παρολα αυτα εχω artifacts στα παιχνιδια και οταν κλεινω το dwm.exe απο τη διαχειρηση εργασιων, εχω λιγοτερα artifacts γενικως εκτος gaming... εκανα κατι πειραματα βασικα και δε ξερω αν εχω καψει κατι ή οχι παρολα αυτα οι θερμοκρασιες ειναι οκ οπως ειπα... κυριως θελω να μου απαντηθουν αυτα που εγραψα στην αρχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...