Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δια ταύτα.. 

Τα φουρφουρια φτάνουν μέχρι 2500rpm

Εγώ τα συνδεσα στην μητρική με ενα 3πιν αντάπτορα και έχω 1700rpm

Ανέβασα τον 4790k x47 στο turbo.

Έτρεξα το cinebench 2 φορες και έφτασα μέχρι 84c

Αυτά.

post-227308-0-90854700-1420888656_thumb.png post-227308-0-39330000-1420888670_thumb.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από θόρυβο στις 1700??

Εκτός κουτιού που την έχω γιατί το έστειλα για αντικατάσταση, πολύ ανεκτός από εμένα που είμαι του ""silent"

Για να σου δώσω μια στάθμη μεγέθους,λίγο παραπάνω από την G1 σε idle mode.

..Και μια διευκρίνησή εγώ δεν στρεσάρω ποτέ τα Pc προσπαθώ να προσομοιώνω διάφορες αληθινές καταστάσεις,και παρακολουθώ την θερμοκρασία του για μέρες,σε real life λοιπόν δεν έχω δει πάνω από 55c μέχρι στιγμής.

post-227308-0-16853600-1420930711_thumb.jpg

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Περαστικα με την ψυχτρα guys. Ενα μηνα μετα πηρα πισω τα λεφτα μου. Μετα απο διαρροη και απο πολλαπλα ραγισματα που εγιναν απο αλλαγες θερμοκρασιας. Το πλαστικο ειναι ποιοτικα χαλια. Προσεξτετο. Eπισης η μερα με την νυχτα απο την H100i που εχω τωρα. Και απο θερμοκρασιες και κυριως απο θορυβο αντλιας.

Μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό που γράφεις,όχι τόσο για τα ραγίσματα,όσο για τον θόρυβο της αντλίας..

Η δική μου δεν ακούγεται καν.. ακούστηκε ελάχιστα στην αρχή μέχρι να βγει ο αέρας από το ψυγείο,από εκεί και πέρα σιγή.

Να σημειώσω μήπως έχουμε καμιά διαφορά ότι της έχω δώσει direct ρεύμα από molex.

Επίσης δεν ξέρω αν είδες τον πίνακα που εχω ανεβάσει,μιας και έχουμε τον ιδιο επεξεργαστή θα ηταν χρήσιμο ν'ανεβασεις ενα αντίστοιχο screenshot,δηλαδή στα 4.7 με 1700 στροφές στα φουρφουρια..

Φιλε μου δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος. Οπως ειπα ειμαι με την h100i στα 4.8 και με τους ανεμιστηρες στους 1350 που ειναι το μαξ τους.

CTMyOGP.png

kYxxTNC.png

Δεν χρειάζεται είναι εμφανές ότι αν είναι στα 4.8 το παλικάρι έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Η διαφορά μας φυσικά έγκειται (αν δεν κάνω λάθος) στο Voltage εγώ το έχω απείραχτο,ενώ το παλικάρι το oc το έχει κάνει πιο ολοκληρωμένο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...