Προς το περιεχόμενο

Never Settle - κουπόνι για δωρεάν παιχνίδια με αγορά AMD κάρτας γραφικών

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

AMD Reward program never settle the GREEK SCAM?

περιμένω από visionstudio την r9 280x της gigabyte.

Πριν την πάρω,είχα δει την προσφορά της AMD,με το

AMD Reward program never settle

Είχα μιλήσει τηλεφωνικά πριν μια βδομάδα(15/9) όταν πήγα να κάνω την παραγγελία με τον υπεύθυνο πωλήσεων,και μου είπε ότι δικαιούμαι το κουπόνι,και ότι περιμένουν να τους έρθουν από τους προμηθευτές και αν έπαιρνα την κάρτα,και τους έδινα το email μου θα μου το στέλνανε σκαναρισμένο..
Οπότε στις παρατηρήσεις όπως μου ζήτησε έβαλα το email και σημείωση για το κουπόνι..
Οκ έτσι και έγινε,και μίλησα σήμερα με τον ίδιο υπεύθυνο πωλήσεων και μου είπε ότι αύριο περιμένουν την κάρτα να τους πάει για να μου την στείλουν,και τον ρώτησα για τα κουπόνια,και μου πε δεν έχει έρθει κάτι,και ότι ίσως να έρθουν αύριο,αλλά δεν ήξερε αν θα τους τα στείλουν όντως αύριο.Και μου πέταξε ένα ωραίο,ότι μερικές φορές δεν του στέλνουν καν κουπόνια..

Και αυτό με έβαλε σε σκέψεις,τί να κάνω;Να τους πω ότι δεν παίρνω την κάρτα αν δεν μου στείλουν το κουπόνι;Αλλά θα μου πουν ότι θα μου το στείλουν μετά,αν όμως δεν γίνει ποτέ αυτό;;;

ήδη βρίσκω στο ebay τα gold κουπόνια με 30€

http://www.ebay.com/itm/AMD-NEVER-SETTLE-FOREVER-Gold-Code-/281447037831?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41878cfb87

και διαβάζοντας εδώ ίδια περίπτωση από το ΠΛΑΙΣΙΟ,είπα να ονομάσω έτσι το θέμα.

Υπάρχει κάπου να απευθυνθούμε;Να διαμαρτυρηθούμε ;

πέρα από εδώ

http://www.amd4u.com/radeonrewards/ticket

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως εγώ που είχα πάρει από το Πλαίσιο την Sapphire R9 280 3GB μια χαρά είχε το κουπόνι μέσα. Και μάλιστα στην αρχή δεν μου το έδωσε αλλά πριν προλάβω να του πω το παραμικρό το θυμήθηκε μόνος του και το έφερε. 

Προσωπικά θα έλεγα να μην πάρεις την κάρτα χωρίς το κουπόνι. 

Μην πάρεις την κάρτα χωρίς το κουπόνι.

Είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν. Όπως είπα και στην άλλη συζήτηση, Αγγλία είτε το πέρνεις μαζί με την κάρτα σε ένα φάκελο, είτε σου το στέλνουν μέσω email την ημέρα που δίνεις την παραγγελία, όπως έγινε και με την κάρτα που πήρα την περασμένη εβδομάδα.

FYI H πραγματική αξία είναι μεγαλύτερη από 30 ευρώ γιατί 2 από τα 3 παιχνίδια που έχει το gold κοστίζουν τα διπλάσια.

(Star Citizen & Alien Isolation).

• Like 1

Πάντως εγώ που είχα πάρει από το Πλαίσιο την Sapphire R9 280 3GB μια χαρά είχε το κουπόνι μέσα. Και μάλιστα στην αρχή δεν μου το έδωσε αλλά πριν προλάβω να του πω το παραμικρό το θυμήθηκε μόνος του και το έφερε. 

Προσωπικά θα έλεγα να μην πάρεις την κάρτα χωρίς το κουπόνι. 

φίλος μού είπε,ότι και εκείνος από πλαίσιο δεν το πήρε αμέσως,τους ζόρισε αρκετά και μετά από μια βδομάδα του το έστειλαν.

Αλλά αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά,να τους πάρω το πρωί να τους δηλώσω ότι την κάρτα δεν την παίρνω χωρίς το κουπόνι.

Μόλις έστειλα και ticket στην AMD,και PM στο fb page της και αναμένω απαντήσεις.

Πολύ περίεργο αυτό με το Πλαίσιο πάντως, αυτά περί on-line παραγγελίας είναι μούφες. 

Μην την πάρεις χωρίς, το κουπόνι δίνει πολύ καλά - και ακριβά - παιχνίδια. 

Πολύ περίεργο αυτό με το Πλαίσιο πάντως, αυτά περί on-line παραγγελίας είναι μούφες. 

Μην την πάρεις χωρίς, το κουπόνι δίνει πολύ καλά - και ακριβά - παιχνίδια. 

ε ναι στο παλικάρι από πλαίσιο του λένε αυτά,σε εμένα λένε δεν ξέρουν πότε θα έρθει το batch με τα νέα κουπόνια ή αν δεν τους πάνε καθόλου..

Δεν είναι τα παιχνίδια,είναι το promo και ότι σαν καταναλωτές το δικαιούμαστε,όχι να πάνε να φάνε τα κουπόνια και να βγάλουν λεφτά από κει!

To visionstudio πάντως δεν ήταν επίσημος συνεργάτης της κίνησης αλλά εφόσον σου παν οτι δικαιούσαι εξαρχής...

πως το ξέρεις αυτό;

τους ρώτησα και μου είπανε ότι φέρνουν και ότι το δικαιούμαι..σήμερα υπήρξε αυτή η φράση ''μερικές φορές δεν μας φέρνουν''

εγώ θα το γράψω αν και δεν ξέρω να θα σε βοηθήσει

όταν αγόρασα την 7770 απο πλαίσιο κ εγω,είχε ΜΕΣΑ στο κουτί το κουπόνι και μάλιστα το κουτί ήταν σφραγισμένο.

Εγώ φίλε σε παρόμοια περίπτωση είχα επικοινωνήσει με το you.gr (από όπου αγόρασα την κάρτα) και αφού τους έδωσα την παραγγελία μου μου στείλαν τους κωδικούς πριν καν παραλάβω. Άριστη εξυπηρέτηση εκεί.

• Like 1

πως το ξέρεις αυτό;

τους ρώτησα και μου είπανε ότι φέρνουν και ότι το δικαιούμαι..σήμερα υπήρξε αυτή η φράση ''μερικές φορές δεν μας φέρνουν''

Πλαίσιο και you (info quest) είναι καταστήματα που τα είχε μέχρι πρόσφατα και η ίδια η amd στη λίστα με τους participating vendors στο site.

Όλα τα σχετικά υπάρχουν στο FAQ και στα terms and conditions που χουν στο site.Κάποιες αγορές έχουν προτεραιότητα (για να μη πω οι περισσότερες) απέναντι στην ελληνική αγορά.Δεν δίνει με όλες τις κάρτες κουπόνια η amd και αυτό είναι λογικό.Εσύ βέβαια αν σου είπαν από την αρχή οτι θα πάρεις,να το απαιτήσεις.Να ξέρεις οτι έχουν πάρει παιχνίδια και άτομα που στείλαν mail στην amd με παράπονα πάντως.

Πλαίσιο και you (info quest) είναι καταστήματα που τα είχε μέχρι πρόσφατα και η ίδια η amd στη λίστα με τους participating vendors στο site.

Όλα τα σχετικά υπάρχουν στο FAQ και στα terms and conditions που χουν στο site.Κάποιες αγορές έχουν προτεραιότητα (για να μη πω οι περισσότερες) απέναντι στην ελληνική αγορά.Δεν δίνει με όλες τις κάρτες κουπόνια η amd και αυτό είναι λογικό.Εσύ βέβαια αν σου είπαν από την αρχή οτι θα πάρεις,να το απαιτήσεις.Να ξέρεις οτι έχουν πάρει παιχνίδια και άτομα που στείλαν mail στην amd με παράπονα πάντως.

κατάλαβα..Εννοείται,οι ίδιοι μου το είπανε όταν πρωτομιλήσαμε.Το πρωί θα τους καλέσω και θα τους πω,ότι αν δεν παίξει κουπόνι,δεν παίζει και να πάρω την κάρτα.

τους έστειλα στην amd,αλλά μου απάντησαν να επικοινωνήσω με το μαγαζί,που να μην τους έλεγα ότι το έχω κάνει ήδη....απάντηση καρμπον για να γυρίσουν τα μυαλά ανάποδα έδωσαν,αλλά δεν τους απάντησα ακόμα.

εγώ θα το γράψω αν και δεν ξέρω να θα σε βοηθήσει

όταν αγόρασα την 7770 απο πλαίσιο κ εγω,είχε ΜΕΣΑ στο κουτί το κουπόνι και μάλιστα το κουτί ήταν σφραγισμένο.

Εμένα πάντως στο Πλαίσιο μου το έδωσαν σε χωριστό φάκελο, δεν ήταν μέσα στην κάρτα. 

Τηλεφωνώ από τις 10 στο vision,αλλά δεν το σηκώνει κανείς...

Σε περίπτωση που μιλήσω να τους πω άκυρη η κάρτα ή κρατήστε την μέχρι να έρθουν το κουπόνια;

ή όντως θα μου το στείλουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...