thelos257 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλησπερα μου αρχικα σημερα αποφαφησα να αλλαξω την καρτα γραφικων μου αφου μου εμφανιζε αλλα χρωματα διαφορετικα και οχι νορμαλ ετσι και εγω την αλλαξα αλλα εβγαλα καποια συρματα απο την μητρικη που δεν ξερω καν που να τα βαλω και αν μπαινουν καπου. Η μητρικη μ πλακετα ειναι MSI MS-7512 τι να κανω ρε παιδια πως θα λυσω αυτο το θεμα προσπαθω τρεις ωρες πανω του και τα βλεπω ολα νορμαλ εβγαλα τα συρματα των σκληρων και τα ξανα εβαλα αλλα ματαια τωρα αναβει ο υπολογιστης κανει για λιγο ενα θορυβο και κλεινει μετα ξανα το ιδιο και δεν διχνει πανω στην οθονη τιποτα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 θες να μας δείξεις τι έβγαλες; τι σου έχει μείνει και γενικότερα τις υπόλοιπες υποδοχές που έχεις γιατι με τέτοια μακαρονάδα δεν βγαίνει άκρη. 1
Federacion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν λες σύρματα εννοείς καλώδια; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
thelos257 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 θες να μας δείξεις τι έβγαλες; τι σου έχει μείνει και γενικότερα τις υπόλοιπες υποδοχές που έχεις γιατι με τέτοια μακαρονάδα δεν βγαίνει άκρη. Ξανα δες τις εικονες που ανεβασα τωρα. Αναλυτικα δεν ξερω που μπαινουν αυτα τα συρματα και αν μπαινουν καπου: Όταν λες σύρματα εννοείς καλώδια; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ναι καλωδια δες τις εικονες που ανεβασα. Και οι υποδοχες εδω PCI: δεν ξερω αν εβαλα στο σωστο μερος την καρτα γραφικων αλλα εκει ταιριαζε. η nvidia 9500gt που ειχα εμπαινε στο παρακατω μερος δηλαδη εκει που ειναι το μπλε το δευτερο οχι στο πρωτο που εβαλα αυτην την νεα μου καρτα γραφικων nvidia 210 GT.
Demon Lord Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό φίλε μου ή σε κ'άποιο φίλο σου που ξέρει τι να βάλει που... Καλύτερα έτσι γιατί μπορεί να κάνεις κάποια ζημιά αφού δεν ξέρεις. 1
thelos257 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό φίλε μου ή σε κ'άποιο φίλο σου που ξέρει τι να βάλει που... Καλύτερα έτσι γιατί μπορεί να κάνεις κάποια ζημιά αφού δεν ξέρεις. Να το παρω και να πληρωσω ;;;;;;;;;; Δεν μπορειτε να με βοηθησετε ρε παιδια ; δεν ειναι καμια φιλοσοφια στο κατω κατω.
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι φιλισοφία αλλά από το κακό χαμό που έχεις με τα καλώδια δεν βγάζει άκρη κανείς. Αυτό που κρατάς είναι τροφοδοσία για τους σκληρούς δίσκους. Μπαίνει μόνο από την μια πλευρα και δοκίμασέτο σε όσους σκληρούς έχεις, λογικά δεν μπουτάρει το μηχάνημα γιατί δεν τροφοδοτείς τον κεντρικό σου σκληρό. Βάλε όσα τέτοια έχεις σε όσους σκληρούς δεν έχουν. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ο θόρυβος ειναι beep? Αν ναι τσεκαρε τα beep codes στου web. Επίσης Σταθερό το χέρι οταν βγάζουμε φωτό... 3
Pa0ki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά έτσι όπως τα έχεις μπερδέψει, η πιο απλή λύση είναι να τα αποσυνδέσεις όλα, να τα ξεμπλέξεις και να τα ξανασυνδέσεις από την αρχή Αν δεν ξέρεις, ακολούθα τον οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ viper2005 sent me here 3
soteras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 βλεπω εχεις βγαλει ολα τα κουμπια απο τι μιτρικη και τα εχεις συνδεσει οπου να ναι μια καθαρη φωτο βγαλε τους σκληρους αλλα πολυ καθαρη γτ αυτες ειναι λιγακι Επίσης αν δεν ξέρεις πολλά ή δεν καταλαβένεις πολλά απο αυτά που λέμε πιο καλα ειναι το δει τεχνικος γτ ενα λαθος να γίνει παει 1
pigeon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Laptops: HP Pavilion 17-e050sv (04/10/2013) - HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv (new Laptop 24/12/2013) - iMac 21.5 (Apple iMac 21.5" - ME086Z/A) (8/5/2014) - Media player B351 (Android SmartTV media player) 10/6/2014 - Smartphone Apple iPhone 4s 8GB Μαύρο (5/06/2014)-(15/9/2014-With iOS8) - APPLE iPad mini - 16 GB, WiFi & Cellular, Black (6/7/2014) - Tablet 10.6" MICROSOFT Surface 32GB + άσπρο πληκτρολόγιο Touch Cover (31/07/2014) - LENOVO G50-70 Core i5 NEW LAPTOP (24/08/2014) Να το παρω και να πληρωσω ;;;;;;;;;; Δεν μπορειτε να με βοηθησετε ρε παιδια ; δεν ειναι καμια φιλοσοφια στο κατω κατω. Φτωχούλης ε; Το πας και στο φτιάχνουν σε 15'. Δεν είναι καμιά φιλοσοφία στο κάτω κάτω.. 10
thelos257 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Φτωχούλης ε; Το πας και στο φτιάχνουν σε 15'. Δεν είναι καμιά φιλοσοφία στο κάτω κάτω.. Τελικα δεν ειχα αλλη επιλογη αφου τα νευρα μου σπασανε το πειρα. Αρχικα μου ειπαν οτι με αποχερετησε η μητρικη πλακετα (MSI 75-12) και ο επεξεργαστης (Intel core 2 quad q8300) και πως θα ηθελα 200 ευρω για να παρω αλλα και να μου τα εβαλαν πανω μετα εκατσε το ενα το παιδι απο τους δυο τον αποσυναρμολογησε τα εβγαλε ολα απο πανω ολα δεν αφησε τιποτα και δοκιμαζε να τα συνδεε μετα κατεληξε οτι το προβλημα ηταν το τροφοδοτικο αντε εβαλε αλλο τροφοδοτικο πανω μετα που εβαλε τον πρωτον σκληρο δισκο (αυτον με τα windows εχει και αλλα 2-3 διαμερισματα) πηγαινει να τον αναψει δεν αναψε μετα εβγαλε το καλωδιο του HD Audio την μπαταρια του BIOS και ξεκινησε μετα τα εβαλε πισω αυτα οπως ηταν και παλι ξεκινησε προσπαθουσε να βρει τα windows στο τελος το εκανε φορματ μου περασε windows 7 professional with sp1 english x86 και το αφησε μεσα αποψε (οπως εμας τους ανθρωπους που παμε στα νοσοκομεια και μας κρατανε μεσα ετσι ειναι και οι υπολογιστες) αυριο ως το απογευμα υπολογιζω να τον εχω και ευχομαι ας ελπιζω να μην μου δημιουργησει αλλο προβλημα ρε παιδια γιατι εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου οχι για τον υπολογιστη αλλα για τα δεδομενα μου για τους 7 σκληρους δισκους που εχω. Εκανε και καποιες αλλαγες στο BIOS απο οσο ειδα εκει ενταρξη ευχομαι ως αυριο το απογευμα να το εχω και θα το δουλευω για μια εβδομαδα για να βεβαιωθω οτι ολα πανε ρολοι. βλεπω εχεις βγαλει ολα τα κουμπια απο τι μιτρικη και τα εχεις συνδεσει οπου να ναι μια καθαρη φωτο βγαλε τους σκληρους αλλα πολυ καθαρη γτ αυτες ειναι λιγακι Επίσης αν δεν ξέρεις πολλά ή δεν καταλαβένεις πολλά απο αυτά που λέμε πιο καλα ειναι το δει τεχνικος γτ ενα λαθος να γίνει παει Δεν καταλαβενω πολλα φιλε μου και δεν εχω ουτε υπομονη με αυτα τα καλωδια δυστοιχως ή μπορει να μην μπορω να μην ξεχωριζω που παει το καθε τι και ασε εχω και την περιεργια γιατι παει εκει και τι κανει ; Εχουμε κατι να διαβαζω για να μαθαινω και για το BIOS επισης. Καλα το φορματ ειναι το μονος που ξερω να κανω να περναω drivers προγραμματα αντε αντε και να αλλαξω και σκληρους δισκους αιντε καλα και να βγαζω καρτες PCΙ και να προσθετω ως εκει ομως τα αλλα ευχομαι να τα μαθω στο πανεπιστιμειο στον δευτερον μου χρονον σε αυτον που κανω δηλαδη.
thelos257 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ολα οκ παιδια μου αλλαξαν το τροφοδοτικο και ολα λειτουργουν κομπλε: και η νεα καρτα γραφικων εδω: και το τροφοδοτικο μου εδω. και η αποδηξη 60 ευρω πηγαν δεν πειραζει χαλαδι....
Demon Lord Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 60€ για αυτό το τρφοδοτικό και τα εργατικά; Το τροφοδοτικό μόνο του πόσο πήγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα