qsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Εμένα δυστυχώς η βελτίωση δεν ήταν εξίσου "ολοκληρωτική" στο long bench (στο short φαίνεται ομαλότερο όπως στους υπόλοιπους εδώ έσα) και συνεχίζει να τον εμφανίζει σαν 840 σκέτο (ενώ είναι σίγουρα evo, don't ask!)Κι εγώ long έτρεξα & ποσταρα, αλλά θέμα με το πώς τον βλέπει το bench δεν είχα Τα νούμερα σου πάντως φαίνονται μια χαρά, το ζητούμενο είναι να μην έχεις drops σχεδόν στο μηδέν, αν κάποια αρχεία χρησιμοποιούνται την ώρα του test είναι λογικό να έχεις κάποιες πτώσεις Με χαμηλότερο το 200αρι σε ένα τυχαίο σημείο δε λες ότι έχεις πρόβλημα, αν κάποιος έχει τον ssd σε sata 2 αυτό είναι σχεδόν το ταβάνι του
chrisde Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μαγκες help τρεχω το προγραματακι και η διαδικασια σταματα στο 15% και μου πεταει το εξης μυνημα if you use a third party storage driver, then this software may not work properly... Για όσους έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε αυτό που έκανα και εγώ: Και μετά αν θέλετε βάλτε το όπως ήταν πριν... 2
Physiciant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες έχω κανα δυο ερωτησούλες. Έχω τον 840 Pro 256GB και έχω αρκετούτσικα drops. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Επίσης σε μερικούς που έχουν και εκείνοι 840 Pro, στο πλαίσιο κάτω δεξιά βγάζει η ονομασία είναι διαφορετική(γράφει Samsung SSD 840 PRO Seri DMX0). Το firmware που έχω είναι το DMX06B0Q(Intel sata 3 connector/ACHI Mode/Full performance) Ο δικός μου http://gyazo.com/a0436ee17965c825c2f4905b0c33c607 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2014 από Physiciant
Darth Revan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για όσους έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε αυτό που έκανα και εγώ:1.png Και μετά αν θέλετε βάλτε το όπως ήταν πριν... Εκανες και reboot μολις έβαλες τους Microsoft Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2014 από Darth Revan
FORIS78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μαγκες εκανα ολα οσα μου προτεινατε και αποτελεσμα κανενα..ειχα μια τελευτεα ελπιδα να κοτσαρω τον ssd σε ενα λαπτοπ που εχω με core i3 για καλη μου τυχη το λαπτοπακι ανοιξε με τον ssd απο το desktop εκανα το update και ολα καλα σας ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας παιδια
yanc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Για όσους έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε αυτό που έκανα και εγώ:1.png Και μετά αν θέλετε βάλτε το όπως ήταν πριν... Για όσους έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε αυτό που έκανα και εγώ: 1.png Και μετά αν θέλετε βάλτε το όπως ήταν πριν... Ωραιος, ειχα κολλησει αν κα ακολουθησα κατα γραμμα το pdf. Λογικα τωρα ξαναπερναω τους drivers της AMD ή κανω update με αυτους της Microsoft? Eφτιαξε η κατασταση με το firmware παντως...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ποστάρω κι εγώ.... Έχουμε και λέμε: Firmware update + Restoration έγιναν όλα φυσιολογικά, έκανα και τα απαραίτητα restart και μπήκα πάλι στα Windows για να bench-άρω. Ξανακάνω μετά ένα restart και κολλούσε το σύμπαν μέσα στα Windows. Restart και πάλι το ίδιο. Και στο restart έκανε τρέλες (έκανε πολλά περισσοτερα δευτερόλεπτα και σαν να άναβε και να έσβηνε συνέχεια το DVD-RW). Μέχρι και στο shutdown είχα πρόβλημα, πατούσα shutdown και ενώ έβγαινε από τα Windows (έσβηνε κι η οθόνη) δεν έσβηνε το pc. Ανοίγω ξεσυνδέω τον 1 σπό τους 2 WD της υπογραφής και το DVD-RW και μπαίνει φυσιολογικά. Σβήνω, τα ξανασυνδέω, ξαναμπαίνω και όλα πάλι κομπλέ μέχρι και τώρα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως μετά το Restoration υπήρξε κάποιο conflict με τους drivers της Intel (RST, latest πάντα). Κάτι άλλο software-ικό δε μου έρχεται τώρα. Όσο για τα αποτελέσματα των benches; Σίγουρα βελτιώθηκαν αρκετά (στα γραφήματα, γιατί στο μάτι το ίδιο -σφαίρα- μου φαίνεται), αλλά δε μπορώ να πω ότι έχω και τόσο καθαρή εικόνα όσο και στα γραφήματα των υπολοίπων που βλέπω εδώ. Ορίστε μερικά δικά μου για να καταλάβει ο λαός: Quick Tests: Long Tests: (Το 2ο που βυθίζεται στο 0 δεν είναι και πολύ αξιόπιστο γιατί ήταν στη φάση με τα κολλήματα.) Από την εμπειρία μου, πιθανολογώ ότι δεν θα τη βγάλουν όλοι αναίμακτα με την ιστορία αυτή. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2014 από GiOrGoSk21
chrisde Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Εκανες και reboot μολις έβαλες τους intel?Ναι φυσικά. Της Microsoft είναι. Ωραιος, ειχα κολλησει αν κα ακολουθησα κατα γραμμα το pdf. Λογικα τωρα ξαναπερναω τους drivers της AMD ή κανω update με αυτους της Microsoft? Eφτιαξε η κατασταση με το firmware παντως... Εγώ ξανάβαλα της amd πάλι διότι είναι drivers της motherboard και θεωρώ ότι είναι καλύτεροι.
manos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 παιδια για απλους ssd 840 έχει βγει τίποτα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 δεν νομίζω
starconvict Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς μάλλον είμαι από τις εξαιρέσεις αφού στα bench δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά. (μήπως είναι και χειρότερα όσον αφορά τη σταθερότητα!) Πριν Μετά
8elwADSL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Βελτιώθηκε κάπως πάντως,sata2 να υποθέσω ε;
nick0lis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Βελτιώθηκε κάπως πάντως,sata2 να υποθέσω ε; Ποιο sata 2 αδερφέ ..... sata3......amd fx990
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα