Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν ήταν τότε η προσφορά του  παλσίου στον EVO που με έκανε να τον προτιμήσω, τον PLEXTOR θα είχα πάρει για το ubuntu.

Τον θεωρώ μακράν τον ποιοτικότερο ssd,

Από παλιά δεν διαφωνήσαμε ποτέ σε αυτό,απλά ήταν η τιμή του που είχε αρκετή διαφορά,σε αυτή την τιμή 128GB κ με την ζημιά που έκανε σε όλους μας η sams όμως είναι super.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι επαναλαμβανόμενο βρε δεν είναι μια κ έξω..   ;)

Δε νομίζω ότι κάνει την ίδια δουλειά με το HDTach.. και δε νομίζω έχει σημασία αν είναι επαναλαμβανόμενο ή ξερό.
το Tach διαβάζει όλα σου τα αρχεία, και φτιάχνει το γράφημα, στα παλιά είναι χαμηλό, στα νέα ή στον ελεύθερο χώρο υψηλό.

Αυτό δε μπορεί να αναπαρασταθεί με έναν αριθμό, όπως 400MB/s.. είτε average είναι είτε peak.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ακούω για μια προσφορά στο Πλαισιο που ολοι λετε. Ποσο είχε ο σκληρός τότε δηλαδή?

Αν θυμάμαι καλά, όσο τώρα αλλά τότε κόστιζε κάπου στο 100άρικο κανονικά.

Δημοσ.

Παιδιά μην αγχώνεστε το πρόβλημα θα λυθεί με Firmware Upgrade δεν μπορεί να το αφήσει έτσι η Samsung.

Έχω τον Samsung EVO ένα χρόνο και δεν είδα καμιά διαφορά στο Laptop μου στην απόδοση. 

Screenshot_2014_09_23_19_21_13.png

Τώρα παράγγειλα τον Samsung 850 PRO για τον iMAC μου. Επειδή εμφανίστηκε ένα bug δεν σημαίνει ότι ο δίσκος είναι για πέταμα. 

https://www.youtube.com/watch?v=BEvqrprA2NQ&list=UUZYM2VlgkS4nsha6WPUsTJA

• Like 1
Δημοσ.

Quick bench(sata3)

Screenshot_78_png_grhgoro_png.png

Long bench(sata3)

Screenshot_78_png_argo_png.png

info

Screenshot_79.png

για την "ιστορία" και μόνο κάνω πόστ,ελπίζω να κάνει τα "μαγικά" της εκεί στην κορέα,και να έρθουμε στα ίσια μας! ;)

Δημοσ.

Βλέπωντας τις εικόνες στους samsung evo πρόσεξα οτι ολοι εχετε σχεδόν Samsung SSD 840 EVO 120G EXT0 ενω ο δικός μου ειναι Samsung SSD 840 EVO 120GΒ ΕΧΤ0ΒΒ6Q , ειναι άλλη παρτίδα ή μηπως για αυτο εχει διαφορά σε σχέση με τους αλλους στο γράφημα ; :unsure:

Εμένα που γράφει ATA SAMSUNG SSD 840 BB6Q ενώ είναι EVO , μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί εμφανίζεται έτσι?

ontopic --> κι εγώ πιστεύω ότι με το firmware update θα λυθεί το ζήτημα, μην σας πω ότι μπορεί να μας τους αντικαταστήσουν και με pro (no trolling)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυο αγορασμένοι από την προσφορά του Πλαισίου...

Στην πράξη δεν παρατήρησα κάτι το περίεργο...

post-66821-0-53513600-1411511594_thumb.jpg

post-66821-0-81370800-1411512355_thumb.jpg

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Απ' ότι διάβασα στο overclock.net που έβγαλε το θέμα, το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στο wear leveling. Όταν μετακινεί pages από το ίδιο αρχείο, βάζει πολλές στο ίδιο μπλοκ και έτσι μειώνεται η δυνατότητα του να διαβάζει παράλληλα. Λογικά κάτι τέτοιο λύνεται μεσω firmware αλλά να δούμε πόσο καλή λύση θα είναι.

Δημοσ.

Και εγω κατοχος ενος Evo απο την προσφορα του πλαισιου.

3 σεναρια παιζουν,

Firmware update και ολα καλα.

Εντολη αντικαταστασης δισκου απο την Samsung.

Η Samsung κανει την παπια, δεν βγαζει firmware, ουτε προχωραει σε αντικατασταση και τον τρωμε στην μαπα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την στιγμή που αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα η 3η περίπτωση δεν παίζει...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...