stratigos24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Κόλλημα πάντως που μετά από το ένα τρέξημο του disk fresh έδειξε λίγο καλύτερα και έφτιαξε και το διάγραμμα και μετά από άλλο ένα disk fresh έδειξε πολύ καλύτερα, ανέβηκε και ως 400, έφτιαξε και άλλο το διάγραμμα και το average πήγε στο 385 που δεν το είχα ξαναδεί ποτέ στο hd tach τόσο ψηλά.
RTW4ever Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Για να δράσει το DiskFresh πρέπει να το τρέχετε σε write mode, όχι σε read only. Επίσης μια φορά μόνο είναι αρκετή για να έχει αποτέλεσμα, και αυτό κάθε 3-4 μήνες, αλλιώς θα διαλύσετε το δίσκο σας από τις επανειλημμένες εγγραφές. Δέστε μερικές σελιδες πιο πίσω σε αυτό το νήμα, από την 60 και μετά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αλλιώς θα διαλύσετε το δίσκο σας από τις επανειλημμένες εγγραφές. πόσα κάνει δλδ?
stratigos24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) αλλιώς θα διαλύσετε το δίσκο σας από τις επανειλημμένες εγγραφές. Ναι, τώρα τρόμαξα μην πάθει κάτι ο άριστος δισκάκος μου... Τρέχω τώρα σε write mode (δηλαδή απλά δεν επέλεξα το ''read only'') και πάτησα just refresh. Ενημερώνω... Edit: Ένας άλλος σε ξένο φόρουμ πριν από λίγο είπε ότι πήρες τον δικό του τον Αύγουστο από Άμαζον και σκέφτεται να το στείλει πίσω, διάβασε και σε άλλα φόρουμς και επιτυχείς επιστροφές... Edit 2: Μετά από ένα τέστ με το disk fresh (χωρίς να έχω επιλέξει το read only) έτρεξα 5 φορές το hd tach με κενό 1-2 λεπτού το κάθε τέστ και αφού έκλεινα το hd tach μετά από λάθε τεστ και το ξανα άνοιγα: Bλέπουμε ότι υπάρχει μια άνοδος λοιπόν αλλά σε επίδοση δεν είναι όπως θα τον είχαμε χωρίς καθόλου πρόβλημα (όπως θα ήταν δηλαδή μετά από φορμάτ ή όπως ήταν μετά το restoration tool). Έκανα και ένα άλλο πείραμα που επιβεβαιώνει τα παραπάνω (ότι ναι μεν κάνει κάτι το disk fresh, αλλά δεν γίνεται σαν να μην έχει καθόλου πρόβλημα κλπ). Στα εικονικά πιάνα που φορτώνω (έχω βάλει βίντεο σε προηγούμενες σελίδες) είχα δει ότι από εκεί που στην αρχή τα φόρτωνε τάπα (μετά το φορματ δηλαδή που είχα κάνει τον Δεκέμβριο και είχα βάλει και το restoration tool), τελευταία είχε αρχίσει να τα φορτώνει αρκετά πιο αργά. Και σήμερα και εχθές τα δούλεψα πάλι είδα ότι τα φόρτωνε αργά (από εκεί που κανονικά έπρεπε να κάνει 1 δευτερόλεπτο να φορτώσει το κάθε πιάνο έκανε 6. Τώρα μετά το disk fresh κάνει 3 ξέρω γω.. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από stratigos24
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μια χαρά φαίνεται τώρα, χωρίς πρόβλημα. Που βλέπεις το πρόβλημα; Έτσι όπως είναι (έχοντας επιλέξει το C:) πατάω Refresh; Πόση ώρα κάνει;
stratigos24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ναι μεν δείχνει πιο καλά από πριν, ναι μεν το γράφημα έφτιαξε σε σχέση με το πως είχε γίνει πριν (αλλά δεν έγινε και σαν την πρώτη μέρα που ήταν ευθεία γραμμή) ναι μεν κάνει 3 δευτερόλεπτα αντί για 6 που έκανε πριν αλλά έτσι μια φορά δεν τα φόρτώνει όπως τα φόρτωνε μετά το φορματ. Ε κάνει λίγη ώρα αλλά μη φανταστείς.. 5 - 10 λεπτά... δεν είδα ακριβώς. Δες πώς τα φορτώνει τώρα μιας και κατάλαβες από το πιο πάνω βίντεο πως θα έπρεπε να τα φορτώνει: 1
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εκεί που φορτώνει τα νούμερα ε;Στο πρώτο είναι έτοιμα, σαν να μην φορτώνει καθόλου. Σωστά κατάλαβα; 1
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εγώ το καταλαβαίνω νομίζω στο Boot Time. Στα προγράμματα που φορτώνουν κάτω δεξιά. Steam, Razer Synapse, Skype, εκτυπωτής, One Drive, CoreTemp, GeForce Experienc, utorrent.
stratigos24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δεν το έχω με λειτουργικό πάνω (με φώτισε ο Θεός) αλλά σε πιστεύω. Από εκεί και πέρα για να το πω και απλά αυτό που φαίνεται στα βίντεο μου. Όταν πατάω να φορτώσει ένα όργανο από αυτά, φορτώνονται κάποιοι ήχοι που συνήθως στα πιάνα που έβαλα παραπάνω είναι γύρω στα 130mb. Όταν λοιπόν ένας σκληρός ssd λέει ότι έχει read 350πχ δεν πρέπει να του πάρει πάνω από μισό δευτερόλεπτο να φορτώσει αυτά τα δείγματα.
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Την πατήσαμε με τον δίσκο. Δεν περίμενα ότι η Samsung θα είναι τόσο σάπια πάντως. Έβγαλε Firmware και το πρόβλημα δεν λύθηκε. Φοβερό αν το σκεφτείς. Μας έκλεψε στην ουσία τα χρήματα μας. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Την πατήσαμε με τον δίσκο. Δεν περίμενα ότι η Samsung θα είναι τόσο σάπια πάντως. Έβγαλε Firmware και το πρόβλημα δεν λύθηκε. Φοβερό αν το σκεφτείς. Μας έκλεψε στην ουσία τα χρήματα μας. έχει ανακοινώσει ότι θα βγάλει κι άλλο πάντως...
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ναι ε;Αν το λύσει μια για πάντα το θέμα τότε θα είμαι μια χαρά μαζί της. Αν όχι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 το θέμα είναι μην φάει fail και με το 2ο και πάει σε 3ο κτλπ και στο τέλος ξεμείνετε από εγγύηση...
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Γιατί αν είναι Fail και το δεύτερο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εγγύηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα