Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι το νούμερο που με προβληματίζει, αλλά το "evo"! Ο 850 evo είναι οκ;

Όχι ρε αρχηγέ. Πάρε κάτι άλλο. Μας πήδηξε η Samsung και θα πας να της ξαναδώσεις λεφτά; Αμαρτία!
  • Like 4
Δημοσ.

Εκτός από την Samsung,μας πήδηξαν και όλοι αυτοί που με μανία μας πρότειναν και μας προέτρεπαν να πάρουμε τον Evo!!! 

• Like 6
Δημοσ.

Ο δικος μου παντως εκανα τεστ τη προηγουμενη βδομαδα και παλι καλα ηταν μια χαρα.

Μηπως ξαναθελει τη διαδικασια μπας και στρωσει?

Δημοσ.

Ρε παιδια, για να καταλαβω, ενας απροβληματιστος ssd πρεπει να δινει εντελως ευθεια γραμμη στο παραπανω τεστ? Γιατι και ο δικος μου ο intel κατι τετοια κανει...  :ph34r:

Δημοσ.

Ενταξει δεν είναι και άχρηστος ο ssd επειδή έβγαλε ένα bug δεν νομίζω να βλέπει κανείς διαφορές σε πραγματική χρήση πριν και μετά το fix πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα.

O ταπεινός μου Sandisk Ultra Plus σε Sata2 με 4 μήνες εγκατεστημένο λειτουργικό.

157da9v.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δίκιο έχεις. Περίπτωση gtx970 . Τελικά η μόνη λύση είναι να το αγνοήσεις και να συνεχίσεις μέχρι να τα φτύσει τελείως.

Αλλά και αυτή η ευθεία σου σύντροφε , μεγάλη πρόκληση.

• Like 3
Δημοσ.

Τι να πω ρε παίδες... Κι εγώ τον τεστάρω σε τακτά χρονικά διαστήματα από το fix και μετά αλλά είμαι τσίτα μέχρι τώρα.

Προ ολίγων λεπτών:

Quick Benchpost-67410-0-69474400-1423100709_thumb.jpg

Long Bench

post-67410-0-51301900-1423100733_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από την Samsung,μας πήδηξαν και όλοι αυτοί που με μανία μας πρότειναν και μας προέτρεπαν να πάρουμε τον Evo!!! 

Αυτό ακριβώς,αν ρίξεις μια ματιά στο "Νεα συστήματα και αναβαθμίσεις" στα τοπικ προ λίγων μηνών θα δεις να προτείνεται μανιωδώς ο 840evo λες και αυτοί που τον πρότειναν τα έπαιρναν από την sammy.

Από τότε απορούσα γιατί γίνεται αυτό λες και δεν υπάρχουν άλλες αξιόλογες εταιρίες (Crucial,Sandisk).

Ο 840 evo παραμένει ένας καλός ssd και μην ανησυχεί τόσο τους κατόχους του αυτό το bug μόνο στα bench φαίνεται.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...