Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 v7 Nat Strict Type 3 Destiny Ps4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ και εκλιπαρω για τη βοηθεια σας! Παιζω (εχω λιωσει για την ακριβεια) με το destiny για ps4 και οποτε κανω login μου εμφανιζει nat strict type 3 και οτι μπορω να εχω αποσυνδεσεις! Πραγμα που εχω οχι πολυ συχνα βεβαια αλλα ειναι λιγουλακι εκνευριστικο! Αυτο που θελω ειναι ενα καλο παιδι να μου κανει ενα guide-οδηγο να καταφερω να κανω Port forward και type1 η type2 το ιντερνετ μου για το destiny!! Για την ιστορια εχω φορθνετ συνδεση και ρουτερ αυτο του τιτλου! ητοι thomson tg585 v7 !! Ευχαριστω και περιμενω!!!!

Δημοσ.

πρέπει να μπεις από τελνετ στο ρουτερ. τον κωδικό τον ξέρεις αρχικά? μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις με τον κωδικό μέσω τελνετ?

αν καταφέρεις και μπείς μετά είναι δυο εντολές που τις έγραψα στο απο κάτω topic απο το δικό σου (νομίζω δηλαδή, στο PS3 αυτό ήταν το πρόβλημα)

:connection bind application=CONE(UDP) port=3478
:saveall
Δημοσ.

Αρχικα τους κωδικους θα τους βρω απο τον παροχο δεν υπαρχει προβλημα. Το τελνετ αν θες εξηγησε μου λιγο. Βεβαια αν γινεται θελω να εισαι σιγουρος για το τι θα γραψω μην κανουμε καμια ζημια. Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Αρχικα τους κωδικους θα τους βρω απο τον παροχο δεν υπαρχει προβλημα. Το τελνετ αν θες εξηγησε μου λιγο. Βεβαια αν γινεται θελω να εισαι σιγουρος για το τι θα γραψω μην κανουμε καμια ζημια. Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

καλή τύχη. να σου πώ οτι το TG788vn που έχω εγώ αναγκάστηκα να το "σπάσω" δύο φορές (μια για κάθε firmware) για να καταφέρω να ρυθμίσω απλά πράγματα γιατι το είχαν κλειδωμένο και δεν δίναν τον κωδικό.

από το τελνετ μπορείς να ρυθμίσεις πράγματα που δεν γίνεται να ρυθμίσεις από τον browser. ζημιά δεν γίνεται, και να κάνεις κάτι που θα χαλάσεις τις ρυθμίσεις, με ένα reset απο το κουμπάκι πίσω γυρνάει στις αρχικές. απλά το τελνετ συνήθως είναι κλειστό και πρέπει να ανοίξει πρώτα με άλλο τρόπο. οπότε ξεκινάμε απο το να βρείς τον Administrator κωδικό του ρουτερ.

Δημοσ.

για να μπεις στο Telnet απο command prompt πρεπει να κανεις

telnet 192.168.1.254

απο default τα στοιχεια ειναι username Administrator με α κεφαλαιο και password τιποτα.δεν εχουν καμια σχεση με τα στοιχεια της συνδεσης σου οποτε αδικα θα παρεις τον Provider.αν τα εχεις αλλαξει θα ειναι τα ιδια στοιχεια που βαζεις για να μπεις στο 192.168.1.254. αν δεν τα θυμασαι κανεις Hard reset και  ξανασεταρεις το ρουτερ χωρις να βαλεις κωδικο οποτε απο telnet μπαινες μετα με τα στοιχεια που εγραψα πιο πανω.για να σεταρεις το ρουτερ δεν χρειαζεται να κανεις τo wizard.απλα πας 192.168.1.254 broadband connection.internet serviices και βαζεις τα στοιχεια.γιατι οι μισοι τρεχουν το wizard και σε καποιο σημειο ρωταει στοιχεια για το ρουτερ περα απο αυτα για την συνδεση και οι μισοι μπερδευονται και βαζουν και εκει τα ιδια στοιχεια με την συνδεση και κλειδωνουν και το ρουτερ.πρωτα νομιζω ζηταει του παροχου και μετα της συνδεσης/

προσοχη επισης σε firewall σε pc και ρουτερ.

αν δεν υπαρχει η εντολη Telnet γιατι στα 7αρια δεν υπαρχει απο default τοτε.

http://www.wikihow.com/Activate-Telnet-in-Windows-7

οτι και να κανεις λαθος φτιαχνεται με ενα Hard reset και απλα ξαναπερνας τα στοιχεια της forthnet και φτιαχνεις το wifi.

καλή τύχη. να σου πώ οτι το TG788vn που έχω εγώ αναγκάστηκα να το "σπάσω" δύο φορές (μια για κάθε firmware) για να καταφέρω να ρυθμίσω απλά πράγματα γιατι το είχαν κλειδωμένο και δεν δίναν τον κωδικό.

από το τελνετ μπορείς να ρυθμίσεις πράγματα που δεν γίνεται να ρυθμίσεις από τον browser. ζημιά δεν γίνεται, και να κάνεις κάτι που θα χαλάσεις τις ρυθμίσεις, με ένα reset απο το κουμπάκι πίσω γυρνάει στις αρχικές. απλά το τελνετ συνήθως είναι κλειστό και πρέπει να ανοίξει πρώτα με άλλο τρόπο. οπότε ξεκινάμε απο το να βρείς τον Administrator κωδικό του ρουτερ.

το v7 εχει ανοιχτο το telnet ακομα και με το firmware της forthnet οσο θυμαμαι.και καλο θα ηταν να βαλει το 8.χ.χ.χ αντι για το 7.χ.χ.χ που ισως φοραει απο default.στο v8 και μετα ειναι κομμενο το telnet λογω οτι παιζουν με tr-069 για το αυτοματο σεταρισμα.

αλλιως ναι πρεπει να κατεβασει το config στο Pc να ανοιξει το Telnet και να το ανεβασει και μετα να μπει.η να περασει την εντολη απευθειας μεσα στο config Και να το ανεβασει.

Δημοσ.

1ον Σας ευχαριστώ για το χρονο σας 2ον αππ σαιτ portforward.com καταφερα και εκανα καποιες ports που ελεγε οτι πρεπει να κανεις για ps4. Δλδ πορτ 80,443 και καποιες αλλες. Κατα δευτερον μπηκα στι παιχνιδι (destiny ps4) και μου ελεγε οτι παλι εχω strict nat και θα εχω θεματα. Μετα ανοιγω το internet status απο ps4 μου λεει οτι στο nat εχω nat2 (το καλο nat) ενω πριν ειχα nat3 (το κακο nat) οποτε εγινε επιτυχως portforward στο ps4. Τωρα με το παιχνιδι παλι εχω θεματα οποτε θα ψαξω μηπως φταιει κατι αλλο. Να υπενθυμίσω οτι απλα ζητάω portforward στο ps4 λογω destiny! Κατα τα αλλα το ρουτερ και η συνδεση μου παει κομπλε και δεν αντιμετωπίζω αλλο προβλημα!

Δημοσ.

για να μην εχουμε διο θεματα και τα κανω copy paste διαβασε και τις τελευταιες 2 σελιδες σε αυτο το θεμα.

http://www.insomnia.gr/topic/444016-thomson-tg585-v8-nat-strict/page-7

παλι για destiny και Ps4 γραφουμε.

1ον Σας ευχαριστώ για το χρονο σας 2ον αππ σαιτ portforward.com καταφερα και εκανα καποιες ports που ελεγε οτι πρεπει να κανεις για ps4. Δλδ πορτ 80,443 και καποιες αλλες. Κατα δευτερον μπηκα στι παιχνιδι (destiny ps4) και μου ελεγε οτι παλι εχω strict nat και θα εχω θεματα. Μετα ανοιγω το internet status απο ps4 μου λεει οτι στο nat εχω nat2 (το καλο nat) ενω πριν ειχα nat3 (το κακο nat) οποτε εγινε επιτυχως portforward στο ps4. Τωρα με το παιχνιδι παλι εχω θεματα οποτε θα ψαξω μηπως φταιει κατι αλλο. Να υπενθυμίσω οτι απλα ζητάω portforward στο ps4 λογω destiny! Κατα τα αλλα το ρουτερ και η συνδεση μου παει κομπλε και δεν αντιμετωπίζω αλλο προβλημα!

απλα ειναι λιγο παραξενο στο ιντερνετ να πεις nat 2 και στο παιχνιδi nat 3 εκτος αν το παιχνιδι θελει και καποιο αλλο Port.σε καθε περιπτωση κανε αυτα που θα δεις με την εντολη για το stun και την εντολη για dmz στην ουσια για το ps4 και θα εισαι οκ πιστευω.αν δεν εχεις προσβαση στο cli του v8 ή θα αλλαξεις firmware ή θα κανεις αλλαγη απο το config file για να αποκτησεις.ή αλλιως θα βαλεις την εντολη manual μεσα στο config και μετα θα κανεις Restore το config.το πιο καλο ειναι ή το πρωτο ή το δευτερο.

ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ V7 ΟΠΟΤΕ το telnet ειναι ηδη ανοιχτο.

αν εχεις τo firmware 7.x.x.x και δεν πιασουν οι εντολες αναβαθμισε το στο 8.2.7.7 της forthnet.Που για μενα οτι και να γινει αναβαθμισε το ρουτερ στην τελευταια εκδοση γιατι ειδικα η 7.χ.χ.χ ειναι πολυ παλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...