panther_512 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Οκ ευχαριστω και απο την στιγμη που θελει να βαλεις αυτι για να το ακουσεις και δεν το κανει παντα, τοτε δεν αξιζει διοτι μπορει η αλλη λεμε να κανει και περισσοτερο. Γιατι απο τι διαβαζω ολες οι καρτες σε αυτην την κατηγορια κανουν αλλα το ποσο ακουγονται ειναι το θεμα. Ετσι? Η κανω λαθος? Έτσι είναι. Ξέχασέ το και παίξε κάνα παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Με την asus 970 αυτόν εδώ το θόρυβο κάνει (από άλλο κάτοχο της κάρτας το βιντεο) https://www.youtube.com/watch?v=zGytGL8NxR4 Όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να κάνω κάτι, μέσα στην ώρα ακούγεται coil whine (''ένα σφύριγμα'') για περίπου 10sec και σταματάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τωρα αυτο ειναι φυσιολογικο που το κανουν οι καρτες? (coil whine) Θα ηταν καλυτερα να επιστραφει πιστευετε μια τετοια περιπτωση? Μου προκαλει εντυπωση παντως γιατι αυτο συνηθως συμβαινει στις reference gpus και στις πρωτες παρτιδες τους. Eιναι παραξενο που συμβαινει σε αλλες υλοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τωρα αυτο ειναι φυσιολογικο που το κανουν οι καρτες? (coil whine) Θα ηταν καλυτερα να επιστραφει πιστευετε μια τετοια περιπτωση? Μου προκαλει εντυπωση παντως γιατι αυτο συνηθως συμβαινει στις reference gpus και στις πρωτες παρτιδες τους. Eιναι παραξενο που συμβαινει σε αλλες υλοποιησεις. Δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικο, εμενα μου φαινεται καπως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 τελικα και μενα κανει λιγο ανοιξα απο περιεργεια το κουτι κ εβαλα ενα παιχνιδι και κανει λιγο,βεβαια οταν εχω κλειστο το κουτι δεν ακουγεται τιποτα,ουτε κ αν κολλησω το αυτι μου επανω στο κουτι,λετε να την επιστρεψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Oι πιο πολλοι απο οτι διαβαζω, λενε οτι το κανει οταν η gpu πιανει μεγαλο αριθμο σε frames, προφανως δλδ σε benchmarks το κανει αυτο. Σε gaming φαση, αποκλειεται να ακουγεται αυτος ο θορυβος. Αλλα ναι, ειναι unacceptable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εμενα δεν το κανει καμια απο τις δυο, αλλα η αληθεια ειναι οτι εαν το προβλημα δεν ειναι εντονο και το ειχα δεν θα τις αλλαζα. Συνηθισμενη κατασταση στις gpu δεν ξερω γιατι γιγαντωθηκε ετσι τον τελευταιο καιρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τις 970 εχεις? Γιατι στις 980 δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 δεν ακουγεται καθολου με κλειστο το κουτι,και με ανοιχτο ακουγεται αν πας κοντα και παλι ακουγεται λιγο,εγω εβαλα το son of rome και το δοκιμασα γυρω στα 60 frames δηλαδη,θα τραβηξω αργοτερα βιντεακι να το ακουσετε και εσεις γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια σε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλα αν δεν σου ακουγεται με κλειστο το κουτι κλαιν.. Απο εκει και περα εγω θα ηθελα να ξερω αν ειναι λογος αυτος για rma. Γιατι αν δεν τρωει dmg η gpu, και ο θορυβος ειναι μικρος, ε δεν υπαρχει λογος να ανησυχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 με κλειστο κουτι δεν ακουγεται καν η καρτα ειναι εντελως αθορυβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τις 970 εχεις? Γιατι στις 980 δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο. Ναι τις G1 δεν ακουγεται καθολου με κλειστο το κουτι,και με ανοιχτο ακουγεται αν πας κοντα και παλι ακουγεται λιγο,εγω εβαλα το son of rome και το δοκιμασα γυρω στα 60 frames δηλαδη,θα τραβηξω αργοτερα βιντεακι να το ακουσετε και εσεις γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια σε λιγο Μην ασχολεισαι καν.. Enjoy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ναι απλα μην κανει κανα προβλημα στο μελλον,θα τρaβηξω και ενα βιντεακι αργοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι λογικα δεν θα εχεις θεμα. Εnjoy it. Εγω ακομα πρεπει να περιμενω τις καινουριες φουρνιες για την msi gtx 970 που ενδιαφερομαι. Να δουμε που θα μας παει ολη αυτη η ιστορια με τις διαθεσιμοτητες. Αν και ειναι γενικο το προβλημα, και δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 To HV έφερε πάντως http://www.hardwareversand.de/en/4096+MB/179486/MSI+GeForce+GTX+970+Gaming+4G%2C+4GB+GDDR5.article Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα