phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πόσο είπαμε πάει τελική η G1, και πόσο καιρό περίπου κάνει να 'ρθει;
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Από που ; Αυτά που ξέρω: Gamer-land, τιμές πολύ καλές για Ελλάδα αυτή τη στιγμή, παραλαβή MSI 970 έως τις 15/10(Δηλαδή μεθαύριο), τα μεταφορικά είναι 3 ευρώ. Hardwareversand επίσης πολύ καλές τιμές, 12 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα, αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αν σας ενδιαφέρει αγορά από εκεί, με δικό σας ρίσκο, μπορεί να μπλέξετε άσχημα. Mindfactory πολύ καλές τιμές, 30 ευρώ τα μεταφορικά για Ελλάδα αλλά αργεί πολύ από ότι έχω ακούσει(1 μήνα περίπου) να έρθει το προϊόν. Τα υπόλοιπα εδώ στο Ελλαδιστάν τα ξέρετε και δεν συμφέρει κανένα.
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 G1 970 από Gamer Land πόσο τελική και πόσες μέρες να έρθει εδώ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 397 ευρώ τελική και λογικά αν έχουν μείνει κομμάτια και δεν τα 'χουν κλείσει όλα(Χλωμό δηλαδή) τέλος της εβδομάδας θα την έχεις.Αλλά τα 397 είναι πολλά.
naruto14 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 397 ευρώ τελική και λογικά αν έχουν μείνει κομμάτια και δεν τα 'χουν κλείσει όλα(Χλωμό δηλαδή) τέλος της εβδομάδας θα την έχεις.Αλλά τα 397 είναι πολλά. Εσύ πως και έτσι κατέληξες στην MSI? Δεν φοβάσαι το θέμα με τα ανεμιστιράκια?
@crysis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εσύ πως και έτσι κατέληξες στην MSI? Δεν φοβάσαι το θέμα με τα ανεμιστιράκια? ΔΕΝ εχουν ολες οι παρτιδες προβλημα με το ανεμιστηρακι. ηταν η πρωτη φουρνια μονο.
EddieObscurant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 απο εδω εχει παραγγειλει ποτε κανενας? γιατι βλεπω καλες τιμες. http://www.computeruniverse.net/products/90569096/msi-geforce-gtx-970-gaming-4g.asp ναι ειναι γνωστο μαγαζι έχω παραγγείλει πολλες φορές 1
@crysis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ναι ειναι γνωστο μαγαζι έχω παραγγείλει πολλες φορές να σε ρωτησω μιας και σε βρηκα. οι αναγραφομενες τιμες στα προιοντα ειναι με φπα ή οχι? και τελος ποσα περιπου ειναι τα μεταφορικα?
EddieObscurant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 να σε ρωτησω μιας και σε βρηκα. οι αναγραφομενες τιμες στα προιοντα ειναι με φπα ή οχι? και τελος ποσα περιπου ειναι τα μεταφορικα? με φπα ειναι (επελεξε χώρα ελλαδα γιατι καθε χώρα έχει διαφορετικο φπα, αλλα για ελλαδα μας το δίνει 19%), πάνω δεξια μπορεις να επιλέξεις τη γλωσσα να ειναι στα αγγλικά με απλο ταχυδρομιο ειναι 11,5 ευρώ και +3,5 ευρω με paypal +5,5euro με πιστωτικη/χρεωστικη, bank transfer δωρεαν οπως και το sofort banking που δεν ξερω τι ειναι με courrier ups ειναι 24,5 ευρώ συν ολα τα παραπανω για τους τροπους πληρωμής εχω παραγγειλει μόνο με courrier ups αρκετες φορες καθως μέχρι πριν ένα χρονο δεν αφήνανε απλο ταχυδρομιο για ελλαδα γιατι ειχαν μεγαλο αριθμο δεμάτων που χανόντουσαν (τους ειχα ρωτήσει) αλλα τον τελευταιο χρόνο το έχουν ξανα ενεργοποιήσει αν και δεν ετυχε να παραγγείλω 1
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Από που ; Αυτά που ξέρω: Gamer-land, τιμές πολύ καλές για Ελλάδα αυτή τη στιγμή, παραλαβή MSI 970 έως τις 15/10(Δηλαδή μεθαύριο), τα μεταφορικά είναι 3 ευρώ. Hardwareversand επίσης πολύ καλές τιμές, 12 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα, αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αν σας ενδιαφέρει αγορά από εκεί, με δικό σας ρίσκο, μπορεί να μπλέξετε άσχημα. Mindfactory πολύ καλές τιμές, 30 ευρώ τα μεταφορικά για Ελλάδα αλλά αργεί πολύ από ότι έχω ακούσει(1 μήνα περίπου) να έρθει το προϊόν. Τα υπόλοιπα εδώ στο Ελλαδιστάν τα ξέρετε και δεν συμφέρει κανένα. ...παραλαμβάνω σήμερα τελικά πρώτα ο θεός,και ακόμα απαντάνε στα email μου χαχαχα Οκ από επικοινωνία δεν το έχουν ούτε κατά διάνυα ,αλλά απατεώνες δεν είναι..και στους χρόνους τους σωστοί.
pappous_soulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Έχω ψηθεί άσχημα για την 970 STRIX. Υπάρχει πουθενά με λιγότερα από 390 ευρώ; 2
panther_512 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ΔΕΝ εχουν ολες οι παρτιδες προβλημα με το ανεμιστηρακι. ηταν η πρωτη φουρνια μονο. Αυτό δεν το ισχυρίζεται κανένας και σε καμία περίπτωση η MSI. H MSI περιμένει να παραλάβει τα κομμάτια που έχουν το πρόβλημα για να κάνει διερεύνηση. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής. Μία από τις υποθέσεις είναι πρόβλημα από το αυτοκόλλητο που είχαν βάλει. Όμως υπάρχει μία αναφορά ακριβώς του ίδιου προβλήματος σε ASUS STRIX. Συνεπώς δέν ξέρουμε ακόμα τί συμβαίνει με το πρόβλημα των ανεμιστήρων και μπορεί και να μήν μάθουμε ποτέ. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Γι'αυτό να αγοράζετε τις κάρτες σας από μαγαζιά που έχουν σωστό after sales για να μήν μπλέξετε. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Γι'αυτό να αγοράζετε τις κάρτες σας από μαγαζιά που έχουν σωστό after sales για να μήν μπλέξετε. Ετσι ακριβως, καλυτερα να πληρωσεις και ενα αντιτιμο αν χρειαστει και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου, οτι η δουλεια σου θα γινει υπευθυνα και με ανθρωπους επαγγελματιες, παρα να πας να γλυτωσεις το 20αρικο σαν πιτσιρικας που του λειπει το χαρτζηλικι, και μετα να τρεχεις και να μην φτανεις.
dsp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Σωστος , και αν ειναι αγορα απο εδω να μπορεις σε περιπτωση buzz noiz να την πας αμεσα. Έχω ψηθεί άσχημα για την 970 STRIX. Υπάρχει πουθενά με λιγότερα από 390 ευρώ; Για αθηνα κατω απο 399 που την εχει το e-shop δεν την εχω βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα