Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! το σύστημά μου είναι το παρακάτω
cpu : fx6300

gpu: gigabyte nvidia 660 oc

mobo: asus m5a97 

psu: thermaltake berlin 530w

ram: 8gb στα 1600 αλλά δεν θυμάμαι μάρκα

ssd: samsung evo 840

Θα πάρω τα πράγματα από την αρχή. Παρατήρησα κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω στην οθόνη παίζοντας (dota2 και 2k14) ,σαν να κάνει νερά αλλά σε γραμμές, δηλαδή σαν να περνάει μια γραμμή για δέκατα του δευτερολέπτου και να κάνει μια περίεργη σύσπαση. Το έκανε πολύ σπάνια και δεν έδωσα σημασία. Να πω οτι αυτό άρχισε τον τελευταίο μήνα.

Σήμερα το πρωί το pc έκανε πολύ ώρα να ανοίξει (1-2 λεπτά) ενω συνήθως κάνει 30 δευτερολεπτα

και σήμερα το βράδυ πήγα να παίξω dota2 και ξεκίνησε, αλλά από την επιλογή των παικτών σκάλωνε, αλλά όχι σαν lag που οφείλεται στη σύνδεση, αλλά σαν να μην το σήκωνε. Ξεκίνησε το παιχνίδι και συνέχισε να σκαλώνει οπότε έκανα restart όπου πάλι έκανε αρκετή ώρα να ανοίξει. Τι μπορεί να φταίει; Μπορώ να κάνω κάποιου είδους τεστ για να δω την κατάσταση της κάρτας;

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε,

Μιας και έχουμε την ίδια μητρική έχω έρθει σε αντίστοιχη κατάσταση όταν είχα βάλει την κάρτα γραφικών στην 2η υποδοχή(την x4),αν την έχεις εκεί κάνε τον κόπο και βάλε την στην μπλέ υποδοχή.Το τρεμοπαιγμα που περιγράφεις αν είναι αυτό που φαντάζομαι το έχω ακόμα και σήμερα εγώ,δλδ όταν ανοίγω κάποιο παιχνίδι στα σκούρα χρώματα παρατειρώ κάποια "νερά" αλλά χωρίς αυτό να επηρεάζει τις επιδόσεις και δίχως κολλήματα.

Δημοσ.

ισως να μην ειναι στο hardware το προβλημα αλλα να εχεις κολληση καποιο ιο ... κανε scan με τον antivirus (αν δεν εχει κατεβασε ενα free) και scan με το malwarebytes ( επισης αν δεν το εχεις κατεβασε το free ειναι και αυτο) 

Δημοσ.

αρχικά να πω ότι και γω σκεφτηκα ότι μπορεί να είναι ιος και έκανα σκαν με το avast και όντως μου βρήκε 7 ιους και τώρα θα κατεβάσω το malwarebytes. το άλλο περίεργο είναι ότι πέρα απο ssd έχω άλλους 2 σκληρούς. εναν απο αυτούς τον έχω απο το 2006 και το health του ήταν 100%, αλλά έπεσε χθες στο 99. Την κάρτα γραφικών την έχω στη μπλε υποδοχή, αλλά το pc το έχω εναμιση χρόνο και πρωτη φορά τα κάνει αυτά. κατεβαζω malware και θα σας πω

edit

Εκανα σκαν με το malware και έσβησε αρκετούς ιους, αλλά στο restart που έκανα πάλι σκάλωσε στην εικόνα των windows αρκετή ώρα. Δηλαδή ενώ η εικόνα των windows είναι έτοιμη (δηλαδή δεν κουνιέται τίποτα) αργεί. Να αρχίσω διαδικασίες για format ; :P

Δημοσ.

Παιδια σος! εκανα φορματ και δεν βρισκω τους drivers του ρουτερ (techincolor td5130) τους οποιους τους κατεβασα απο το σιτε της φορθνετ και για καποιο λογο ειναι σε .img φορματ και δεν ανοιγει ουτε με poweriso ουτε με daemon tools ουτε με τιποτα τετοιο. Μπορεί κάποιος να το ανοιξει το αρχειο και να τους ανεβάσει κάπου;

Δημοσ.

Λοιπον, αρχικά να πω ότι για το ιντερνετ ηθελε restart το ρουτερ -.-

Απο εκει και περα νομιζω οτι προκειται περι καρτας για το εξης γεγονος

Μετα το φορματ εκανα ρησταρτ στο πισι 2 φορες, πριν εγκαταστησω τους drivers της καρτας γραφικων, και δεν υπηρξε κανενα σκαλωμα. Μετα την εγκατασταση των drivers πάλι τα ίδια. 

Να πω οτι η οθονη που σκαλωνει ειναι αυτη 
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fbagussukoco.files.wordpress.com%2F2012%2F12%2Fwindows7bootscreen.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fwindows%2Fforum%2Fwindows_7-system%2Funable-to-boot-windows-after-net-framework-cleanup%2F7c01a73c-f8b9-4e75-bc47-84af55029948%3Ftab%3Dquestion%26status%3DAllReplies%26status%3DAllReplies&h=768&w=1024&tbnid=5bK0UmDG-3_LWM%3A&zoom=1&docid=QH-c_EH55bV5zM&ei=wZAcVIy0GsfgOOLRgdAP&tbm=isch&ved=0CCoQMygAMAA&iact=rc&uact=3&dur=2310&page=1&start=0&ndsp=28

με γεματα τα παραθυρα. νομιζω δηλαδη οτι δεν ειναι λογω "φορτωσης" των windows.
Μπορει να λεω μπαρουφες, αλλα αυτα παρατηρω :P

Επισης το tearing δεν φαινεται σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου. απλα θα περασει, χαμηλα μια γραμμη που θα κανει tearing για μικρη διαρκεια και θα το κανει σπανια. οπως θα το κανει και οταν κανω scroll down σε browser. Να παρω msystem (απο εκει αγορασα την καρτα) να τους πω οτι θελω να την παω πισω;

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα έκανα περίπου 2 λεπτά να ανοίξει ο υπολογιστής. χτες το βραδυ επίσης όταν τον έκλεισα μου έβγαλε bsod. Το θεμα είναι ότι έκανα φορματ, αρα το ενδεχόμενο ιού το αποκλείουμε ε;

Δημοσ.

Το bsod σού έχει κάποιον κωδικό αν προλαβες και ιδες ποιος ήταν με ένα Google search θα δεις τι ακριβώς είναι αυτό που σου πετάει την μπλε οθόνη.

Δημοσ.

Παιδιά για κάποιο περίεργο λόγο απο χτες το απόγευμα σταμάτησε το tearing και ανοίγει και γρήγορα το pc. Δεν έκανα τίποτα. Τον άφηνα ανοιχτό όλη μέρα γιατί με εκνεύριζε που έκανε πολύ ώρα να ανοίξει, αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Το θέμα είναι ότι είχα πάρει τα msystems και μου είχαν πει να παω αύριο την κάρτα. να την παω ή να το αφήσω μέχρι για κανα 2-3 μέρε να δω αν θα έχουμε πάλι τα ίδια;

Δημοσ.

Παιδια οποιος το βλεπει και εχει εστω μια ιδεα ας βοηθησει. Στο τελευταιο μηνυμα εγραψα οτι σταματησαν ξαφνικα τα προβληματα, αλλα τελικα ηταν προσωρινο. Το πηγα στα msystems την πεμπτη και μου ειπα οτι δεν τους εβγαλε καποιο προβλημα. Στην πραξη ομως εγω εβλεπα οτι υπαρχει προβλημα σε καθημερινη βαση. Βρηκα και ενα παρομοιο θεμα (www.insomnia.gr/topic/399402-προβλημα-με-γραφικα-στα-ξαφνικα/) , οπου υπηρχε το ιδιο περιπου προβλημα. Μου ειπαν αν θελω να στειλουν την καρτα στην αντιπροσωπεια αλλα εγω χρειαζομαι τον υπολογιστη και δεν εχω αλλον. Επισης μου ειπαν οτι δεν νομιζουν να βρει η αντιπροσωπεια καποιο σφαλμα. Τι κανω απο δω και περα? Τον κραταω με τα προβληματα που ειχε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...