Mpouko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα το πρωί παρέλαβα μια Gigabyte 280x rev 1 από έναν συνφορουμιτη. Επειδή το τροφοδοτικό μου βγάζει μόνο 1 6 pin και δεν βγάζει 8pin και έξοδο, σύνδεσα σε 2 μολεξ ενα ανταπτορα για 6pin και τράβηξα από εκει με αλλον ανταπτορα 8pin.Το τροφοδοτικό μου είναι της πλάκας γιατί καικε το βασικό και βρήκα κάτι οικονομικο ίσα ίσα να ανοίξει το pc. http://www.e-shop.gr/deer-dr-8500btx-500w-12cm-fan-p-PER.663428 Απλά θέλω να γνωρίζω αν φταίει η πατέντα με τα καλώδια η το τροφοδοτικό επειδή όταν είναι συνδεδεμένη η 280x και παω να ανοιξω το pc δεν περνει καθόλου μπροστά. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικο φταιει... και μονο που δοκιμασες να την συνδεσεις πανω σε αυτο το τροφοδοτικο ρισκαρεις την ζωούλα της. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πιθανόν και τα δύο. Και το τροφοδοτικό είναι της οκάς, αλλά και η πατέντα με τα molex έχω δεί ουκ ολίγες φορές να οδηγεί σε προβλήματα. Αυτά τα καλώδια δεν είναι για να τροφοδοτούν κάρτες γραφικών, ειδικά αυτές που τραβάνε και πάνω από 200W σε load, αλλά ανεμιστήρες και σκληρούς. Με ενσωματωμένη ή με άλλη κάρτα παίζει το pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 με αλλη! την gt 430 αλλα δεν χρειάζεται ξεχωριστό ρεύμα εκείνη τι τροφοδοτικό μου προτείνετε να πάρω παιδία...? κάτι συγκεκριμένα, δοκιμασμένο σε ενεργόβορες κάρτες? ώστε είναι φυσιολογικό που δεν ανταπόκριθηκες καθόλου ο υπολογιστής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 το xfx650 ή G650M coolermaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό είναι συμαντικό κομμάτι του συστήματος.Εμένα το τροφοδοτικό μου είναι πιο ακριβό απο την κάρτα μου (βέβαια αυτό θα αλάξει με την καινούρια κάρτα που θα πάρω) αλλά όχι και τροδοδοτικό 20 € για κάρτα 270 € για όνομα του θεού. Εγώ προτείνω αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38956&cat=17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ανάλογα με το budget, υπάρχουν και τροφοδοτικά. Εγώ θα έβαζα 650άρι και golden αυτό http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709. Αν το budget δεν φτάνει υπάρχουν και πιό οικονομικές επιλογές, όπως το G650M που πρότεινε ο donalhioy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ωραία ευχαριστώ πολύ παιδιά. κατι τελευταία... είναι λογικό που δεν ανταπόκριθηκε καθόλου το σύστημα με την γραφικών πάνω όταν πήγα να το ανοίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό είναι συμαντικό κομμάτι του συστήματος.Εμένα το τροφοδοτικό μου είναι πιο ακριβό απο την κάρτα μου (βέβαια αυτό θα αλάξει με την καινούρια κάρτα που θα πάρω) αλλά όχι και τροδοδοτικό 20 € για κάρτα 270 € για όνομα του θεού. Εγώ προτείνω αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38956&cat=17 +1 TS αν είχες ποιοτικό τροφοδοτικό θα γλύτωνες τη φασαρία,ούτε θα είχες πρόβλημα με τα molex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 σύμφωνω απολύτως παιδιά και ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. απλά θέλω να ξέρω αν είναι λογικό που δεν ανταπόκριθηκε καθόλου το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ειναι λογικο ... το τροφοδοτικο δεν μπορει να δώσει το ρευμα που χρειαζεται το συστημα για να εκκινήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλη μία ψήφος για το SuperFlower ως brand και κυρίως κοίτα να αγοράσεις το 750W. Έχω το 1000W Platinum εδώ και μήνες, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ πολύ παιδιά ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 να μην ανοίξω άλλο θέμα,έχω από χτες την r9 280x της gigabyte rev2 πέρα από το bf4 και το titanfall και τα 2 στα ultra,με 1080p και φίλτρα,παίζει χωρίς κανένα κόλημα με στα8ερά fps 40-70,το tf εντάξει κολημένα 60. υπόλοιπο σύστημα, i5 2500k 8gb sata3 64mb cache WD black caviar thermaltake 750w, είχε καλώδια από μόνη του για να τροφοδοτήσω την κάρτα,και δεν έβαλα τα extended που είχε μέσα. Σε παιχνίδια όπως,wolfenstein,dayz SA,dayz mod,arma3,με τα γραφικά 1080p medium ή low,χωρίς φίλτρα, τα fps πάνε σα τρελά με αποτέλεσμα να κολάω, 80-60-10-30-80-45-60 κάπως έτσι. Όλα steam games και originale.(Μήπως φταίει ότι έπεφτε η γραμμή κάθε τόσο και ξανασυνδεόταν το steam;Αλλά πχ όταν έπαιξα dayz SA/mod ήμουν online κανονικά..) Ακόμα άλλα 2 παιχνίδια που έχω μέσα στο pc δεν τα έχω δοκιμάσει. Πιο πριν με την 6870 δεν είχα κάποιο τέτοιο θέμα. (drivers,dx έχω περασμένα) χωρίς mantle έπαιζα,σε directx ήμουν Ίσως να βιάστηκα να σας γράψω,αλλά αν είναι να έχει πρόβλημα η κάρτα,να φύγει χτες κιόλας για αλλαγή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ίσως και να είναι αυτό εδώ το process που τρέχει τόσο πολύ,χωρίς να ξέρω γιατί http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911-5.html http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911-6.html άσχετα που είναι για ssd,πάντα τα κλείνω τα superfetch.. και απότι είδα δεν ανεβαίνει αυτό,αν και είναι άλλο process Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2014 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα