Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γιατροι λογικα, για να περασουν Ιατρικη, ηταν αριστουχοι μαθητες. Στο δημοτικο η πλειοψηφια των αριστουχων στην Αντιγραφη και την Ορθογραφια σχεδιαζαν αριστα γραμματα. Υπηρχαν και καλλιτεχνικοι χαρακτηρες στους οποιους πειραματιστηκαμε ολοι μας κατα την γραφη στο περασμα των χρονων. Αλλα το σημερινο φαινομενο των λεξεων και γραμματων που δεν διαβαζονται, σε διαφορες συνταγες κτλ που δινουν οι γιατροι στους ασθενεις, δεν μπορω να καταλαβω το γιατι συμβαινει.

Επισης εχει φαση και το φαινομενο στο οποιο δινεις στον φαρμακοποιο το ακαταλαβιστικο χαρτακι που σου εδωσε ο γιατρος, και αυτος καταλαβαινει αμεσως τι γραφει(την ονομασια του φαρμακου πχ η και διαφορες αλλες λεξεις)!

Γιατι οι γιατροι επιμενουν να κανουν κακα γραμματα; Ειναι καποιο μυστικο της σχολης; Απο την βιασυνη (αν και θα ταν λογικο δεν ισχυει πολλες φορες); Τι λετε;

• Like 3
Δημοσ.

Οι φαρμακοποιοι καταλαβαινουν τα γραμματα (ή έστω στο περίπου και από την ασθένια αν αναγράφεται) γιατι βλεπουν ποιος γιατρος (συνηθως της γειτονιας) υπογραφει τη συνταγη.

Δημοσ.

Οι μεγάλες απορίες συνεχίζονται στο ινσομνια

Μπηκα στο προφιλ σου. Μαλλον αλλος εχει θεμα να τρολαρει συνεχως σε θεματα αλλωνων..

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάει στο φαρμακείο πρόσφατα για κάτι φάρμακα της θείας μου και είχα γράψει το όνομα της στο οποίο ήθελε να εκδοθεί η απόδειξη. Και έλεγα στους φαρμακοποιούς αν μπορούν να διαβάσουν τα γράμματα μου γιατί δεν κάνω καλά γράμματα και μου λένε ΄΄τι αγχώνεσαι, εδώ διαβάζουμε τον γιατρών΄΄. Δεν το είχα σκεφτεί.  :-D

Δημοσ.

Τον προηγούμενο χειμώνα που έτρεχα σε γαστρεντερολόγο και μου έγραψε φάρμακα, είχε αρκετά προσεγμένα γράμματα στην σύνταγη. Πάντως η πλειοψηφία δεν γράφει καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...