redhotstef Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οι γιατροι λογικα, για να περασουν Ιατρικη, ηταν αριστουχοι μαθητες. Στο δημοτικο η πλειοψηφια των αριστουχων στην Αντιγραφη και την Ορθογραφια σχεδιαζαν αριστα γραμματα. Υπηρχαν και καλλιτεχνικοι χαρακτηρες στους οποιους πειραματιστηκαμε ολοι μας κατα την γραφη στο περασμα των χρονων. Αλλα το σημερινο φαινομενο των λεξεων και γραμματων που δεν διαβαζονται, σε διαφορες συνταγες κτλ που δινουν οι γιατροι στους ασθενεις, δεν μπορω να καταλαβω το γιατι συμβαινει. Επισης εχει φαση και το φαινομενο στο οποιο δινεις στον φαρμακοποιο το ακαταλαβιστικο χαρτακι που σου εδωσε ο γιατρος, και αυτος καταλαβαινει αμεσως τι γραφει(την ονομασια του φαρμακου πχ η και διαφορες αλλες λεξεις)! Γιατι οι γιατροι επιμενουν να κανουν κακα γραμματα; Ειναι καποιο μυστικο της σχολης; Απο την βιασυνη (αν και θα ταν λογικο δεν ισχυει πολλες φορες); Τι λετε; 3
g_alkis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οι μεγάλες απορίες συνεχίζονται στο ινσομνια 2
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οι φαρμακοποιοι καταλαβαινουν τα γραμματα (ή έστω στο περίπου και από την ασθένια αν αναγράφεται) γιατι βλεπουν ποιος γιατρος (συνηθως της γειτονιας) υπογραφει τη συνταγη.
redhotstef Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οι μεγάλες απορίες συνεχίζονται στο ινσομνια Μπηκα στο προφιλ σου. Μαλλον αλλος εχει θεμα να τρολαρει συνεχως σε θεματα αλλωνων.. 1
Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αλήθεια, γιατί είναι τρολλοτόπικ;Και εγω την έχω αυτή την απορία.
Grey Warden Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα πάει στο φαρμακείο πρόσφατα για κάτι φάρμακα της θείας μου και είχα γράψει το όνομα της στο οποίο ήθελε να εκδοθεί η απόδειξη. Και έλεγα στους φαρμακοποιούς αν μπορούν να διαβάσουν τα γράμματα μου γιατί δεν κάνω καλά γράμματα και μου λένε ΄΄τι αγχώνεσαι, εδώ διαβάζουμε τον γιατρών΄΄. Δεν το είχα σκεφτεί.
johnbond Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγώ έχω την ίδια απορία... Παίζει να μην έχω δει ποτέ γιατρό να γράφει με καλά γράμματα..
Gtr34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει τυχει να παρω τηλ τον γιατρο επειδη ο φαρμακοποιος δεν μπορουσε να διαβασει την συνταγη. 2
dimitrisOP Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 εχει μαθημα η ιατρικη σχολη για την καλλιγραφια των συνταγων 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τον προηγούμενο χειμώνα που έτρεχα σε γαστρεντερολόγο και μου έγραψε φάρμακα, είχε αρκετά προσεγμένα γράμματα στην σύνταγη. Πάντως η πλειοψηφία δεν γράφει καλά.
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν κρυφά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις