Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας.παραγγειλα επιτελους απο vickmall με western union γιατι με το paypal μου εβγαζε σφαλμα..και περιμενω...μου εδωσαν τρακ νουμερο..μπαινω στην σελιδα αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει τπτ Free Shipping - SG Post -Registered Airmail  ..με το νουμερο αυτο..εχω μια ερωτηση αν τελικα μου ερθει το κινητο τι σιμ περνει?εχω την μεγαλη εγω.πρεπει να την κανω micro sim?

Δημοσ.

γειας σας.παραγγειλα επιτελους απο vickmall με western union γιατι με το paypal μου εβγαζε σφαλμα..και περιμενω...μου εδωσαν τρακ νουμερο..μπαινω στην σελιδα αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει τπτ Free Shipping - SG Post -Registered Airmail  ..με το νουμερο αυτο..εχω μια ερωτηση αν τελικα μου ερθει το κινητο τι σιμ περνει?εχω την μεγαλη εγω.πρεπει να την κανω micro sim?

Σε 2-3-4 μερες εμφανιζεται το tracking.

Kανονικη sim παιρνει.

Δημοσ.

τα χρηματα τα πηραν ιδια μερα..μιλησαμε ολα καλα μου παν..μου το εστειλαν την παρασκευη απλα δεν εμφανιζεται το τρακινκ..

Δημοσ.

Καλό είναι αφού σου έρθει, να περάσεις μία βόλτα από την κοινότητα της MIUI για να περάσεις την ελληνική MIUI6 -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/BoardList/

Πότε περνάς την ελληνική miui υπάρχει κάποιος λόγος

Δημοσ.

αυτη ειναι και οι δικη μου απορια..γιατι να περασω αλλη ρομ εφοσον θα μου ερθει με multilanguage kit kat 4.4?

Δημοσ.

αυτη ειναι και οι δικη μου απορια..γιατι να περασω αλλη ρομ εφοσον θα μου ερθει με multilanguage kit kat 4.4?

Πότε περνάς την ελληνική miui υπάρχει κάποιος λόγος

Και η ελληνική kit kat είναι. Έχει καλύτερη υποστήριξη θεωρώ και είναι με λιγότερα προβλήματα. Η τελευταία είναι εδώ -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-4-9-12-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1

Δημοσ.

Στο ερώτημα δεν απάντησες ομως, τεσπα ο καθε ενας μπορει να κανει οτι θελει στο τλφ του.

Εμενα παντως το ΜΙ3 που ειχα παρει πριν απο 4-5 μηνες δεν εχει κανένα πρόβλημα και μια χαρα παιζει με αυτην που εχει επάνω

Δημοσ.

Το θέμα με τα updates των ROM έχει καταντήσει αηδία γενικά. Το δικό μου με την 4.2.2 stock είναι. Δε βρίσκω το λόγο να πάω στην 4.4.2. Θα μου βελτιώσει τη μπαταρία; Πόσο δηλαδή; Ήδη βγάζει 2 μέρες με surfing μέσω 3G και κανα παιχνιδάκι και 4ήμερο με πιο ήπια χρήση και wifi. Να μου το κάνει πιο γρήγορο? Δεν υπάρχει το παραμικρό lag και είναι σταθερότατο. Οι εφαρμογές δε θέλουν νεότερη έκδοση οπότε ποιος ο λόγος?

Αν βγει μια ολική αναβάθμιση (το android L θα είναι φαντάζομαι) και βελτιώνει πολλούς τομείς τότε ναι θα αναβαθμίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...