asusz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας εχω τον επεksergasti 4770k και την μητρικι asus z87 εκανα μια αποπειρα να κανο ενα overclocking stin cpu δηλαδι απο 3500 τον εχω παει στα 4400 και εχω το προγραμμα aida64 και μου δειχνει το μυνημα cpu throttling max 15% overheating detected εινε καλο η κακο΄΄΄;;;; εννοω οτι το max 15 εινε υπερβολικο απο την κανονικι θερμοκρασια.΄΄;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Throttling είναι η διαδικασία που κάνει ο επεξεργαστής για να προστατευθεί, χαμηλώνει ρολόγια και volts για να αποφύγει την ζημιά από υπερθέρμανση.. συνεπώς δεν έχεις επιτυχημένο OC.Τι θερμοκρασίες πιάνει ο επεξεργαστής και τi ψύκτρα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 αφου τον εχο παει στα 4400 μου γραφει cpu throttling max 15% overheating detected τι σιμενει αυτο΄΄ δεν το βλεπει στα 4400 δηλαδη; τι εννοεις οτι δεν εχο επιτυχυμενο over clocking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 καταρχήν το oc απο που το έκανες; πόσο τάση έχεις δώσει; τι θερμοκρασίες έχεις; ποια ψύκτρα έχεις; το oc δεν γίνεται έτσι εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Throttling είναι η διαδικασία που κάνει ο επεξεργαστής για να προστατευθεί, χαμηλώνει ρολόγια και volts για να αποφύγει την ζημιά από υπερθέρμανση.. συνεπώς δεν έχεις επιτυχημένο OC. Το ότι bootαρες με 4.4 δε σημαίνει ότι είναι επιτυχημένο, γι'αυτό άλλωστε τρέχεις και τα tests (AIDA που αναφέρεις). Μπορεί να τον πας 4800 και να bootάρεις, και στο δευτερόλεπτο πάνω σε test να freezάρει το μηχάνημα, να κάνει επανεκκινήσεις, να έχεις θερμοκρασίες κλπ. Απάντησα στο ερώτημα σου. Αλλά πρέπει να μας αναφέρεις τις θερμοκρασίες που έχεις, γιατί μπορεί απλά να έκανε ένας πυρήνας spike και να "έφτασε" υψηλή θερμοκρασία και απλά το AIDA το θεώρησε ως overheating. Καλό θα ήταν να αναφερθεί γενικά το hardware καθώς και τις ρυθμίσεις σου στο BIOS (Volts,Adaptive/Manual κλπ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 λεει cpu core 1 42.0 core 2 44 core 3 45 core 4 41.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Την ώρα που τρέχει το τεστ πρέπει να μας πεις τις θερμοκρασίες. Πες μας και την ψύκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 εινε τις μαμας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Για να λέει throttling σίγουρα ανεβάζει πολύ τις θερμοκρασίες...Όταν είναι να κάνεις overclock , πρέπει να τις ελέγχεις και αυτές , όχι μόνο να τρέχεις stress test... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 εχο βαλει να τρεχει το προγραμμα mininum maxinum average cpu 38 87 32.0 cpu core1 40 100 51.7 cpu core2 42 100 54.6 cpu core 3 42 100 58.3 cpu core 4 39 100 56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ε άστον τον κακόμηρο στην ησυχία του.. Ο επεξεργαστής σου ψήνεται και γίνεται αυτό που σου αναφέρω στο πρώτο μου μήνυμα. μην τον ζορίζεις, δεν επαρκεί για τέτοιες χρήσεις η stock, πάρε μια aftermarket και μετά ανεβάζεις τα ρολόγια..Και καλό θα ήταν να ρίξεις αρκετό διάβασμα για να έχεις επιτυχημένο OC, δεν είναι και φθηνός ο επεξεργαστής σου...Οι θερμοκρασίες είναι επικίνδυνες, εγώ μέχρι 70 δέχομαι να φτάνει ο επεξεργαστής, άντε 75. Κατέβασε τον στα stock ρολόγια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 emena se ti orio exei paei sta 75;;;; diladi;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εσένα έχει πάει στα 100...Εφόσον είναι stress test και πάνω από 80 να πάει δε λέει κάτι , αλλά όχι να ξεπερνάει και τους 90... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 σε εμενα που πιγε στα 100 τι σιμενει αυτο΄΄¨΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ότι πρέπει να αφήσεις το overclock μέχρι να βάλεις ψύκτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα