mary Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνα με αναφορές του Ρώσικου ιστότοπου CNews, 4,93 εκατομμύρια Gmail κωδικοί δημοσιεύτηκαν την Τρίτη σε Ρώσικο Bitcoin forum.Εκπρόσωπος τύπου της Google δήλωσε στο The Next Web πως "η ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την εταιρεία". Τόνισε δε, πως δεν υπάρχουν αποδείξεις πως το σύστημά τους έχει εκτεθεί, αλλά αν ορισμένοι λογαριασμοί έχουν εκτεθεί, η Google θα λάβει περαιτέρω μέτρα και θα βοηθήσει τους χρήστες της να ασφαλίσουν τους λογαριασμούς τους. Μετά τη δημοσίευση στο εν λόγω forum, η οποία και τελικά αφαιρέθηκε, οι διαχειριστές έχουν διαγράψει τους κωδικούς από τα αρχεία κειμένου, αφήνοντας ορατά μόνο τα ονόματα χρηστών. Επιπλέον, ο χρήστης που δημοσίευσε το αρχείο ισχυρίζεται πως περίπου το 60% αυτών είναι έγκυρα. Σε μια γρήγορη ανάλυση του αρχείου, παρατηρείται πως περιλαμβάνει κυρίως λογαριασμούς από Αγγλία, Ισπανία και Ρωσία. Φαίνεται επίσης πως η λίστα αυτή είναι ένας συνδυασμός άλλων λιστών που πάρθηκαν παλαιότερα. Επομένως, πολύ πιθανόν να εμπεριέχονται σύνδεσμοι προς ιστότοπους που δε σχετίζονται με το Gmail ή άλλες υπηρεσίες της Google, ιδιαίτερα αν οι χρήστες έχουν το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό σε άλλους λογαριασμούς. Ως αποτέλεσμα, η διαρροή αυτή πιθανότατα επηρεάζει σημαντικά λιγότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες. Πολύ πιθανόν επίσης αρκετοί να άλλαξαν κωδικό, όπως και μερικές εγγραφές να είναι από μη ενεργούς λογαριασμούς, από διπλούς ή παλιούς λογαριασμούς. Αν θέλετε να ελέγξετε αν ο λογαριασμός σας βρίσκεται στη λίστα των διαρροών, μπορείτε να επισκεφτείτε το isleaked.com και να εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Η Google έχει ξεκινήσει τη παροχή περαιτέρω ασφάλειας στους λογαριασμούς χρηστών που εκτέθηκαν, όπως και τις συνήθεις συστάσεις για τη προστασία τους. Τέλος, η εταιρεία συστήνει την ενεργοποίηση της δυνατότητας επαλήθευσης σε δυο βήματα. Site: TheNextWeb
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Copy-paste απο εδω: Βtw για την Gmail database με τους 5εκ. λογαριασμους που κανει βολτες: Google: No compromise, likely massive phishing database Και ενα αξιοπιστο site για να ελεγξετε εαν υπαρχει προβλημα με το δικο σας account #ωνασουγ@μησω googleΗρεμα. Ας μαθουμε τι ακριβως εγινε και μετα ξεκιναμε το κραξιμο. 5
SIP1995 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλη μία τζάμπα διαφήμιση για το Outlook της Microsoft. 1
billys07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 πάντως το δικό μ λέει το βρήκαν αλλα ο κωδικός που μου δείχνει(2πρώτα γράμματα-αριθμούς) είναι 5μήνες παλιός... οποτε κλαιν... 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλη μία τζάμπα διαφήμιση για το Outlook της Microsoft. . Ποιος χρησιμοποιεί Outlook το Σωτήριον Έτος 2000 + 14; 6
gεεckin0s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλη μία τζάμπα διαφήμιση για το Outlook της Microsoft. ότι να ναι
Muchacho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 . Ποιος χρησιμοποιεί Outlook το Σωτήριον Έτος 2000 + 14; (outlook.com aka πρωην hotmail) 6
stp1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχουν τους δικούς μου χαρά στο κουράγιο τους. Θα τους σπάσουν τα νεύρα από τις διαφημίσεις. 5
Deargr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αρχισαν οι Ρωσοι να χτυπαν ηλεκτρονικους στοχους οπως η google ...χμμμμ
gatokoritso Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ευτυχώς δεν είμαι στα χτυπημένα μαιλ αλλά καλού κακού θα βάλω νέο κωδικό.
Captain Nemo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα μου βγάζει Oh no — pwned!Pwned on 1 site αυτό είναι καλό; τι σημαίνει;
11demian111 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Εμένα μου βγάζει</p> <p> </p> <p>Oh no — pwned!<br><br> Pwned on 1 site</p> <p> </p> <p>αυτό είναι καλό; τι σημαίνει;</p> Στην θεση σου θα αλλαζα κωδικους απο παντου:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα