Προς το περιεχόμενο

Εύρεση fake profile στο facebook

Web_Nerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικα δημιουργειται ενα κολοσσιαιο εργο για την προστασια των FB χρηστων. Βεβαια προς το παρον τσεκαρει ποσα ποστ εχει το account αν εχει cover και αλλα πραγματα που μπορεις να τα δεις με γυμνο ματι ΑΛΛΑ συντομα θα εχει ΑΙ και σουπερ στρατιωτικη τεχνολογια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

if (fb_timeline_years.childNodes.length < 4) fake_points += 2;

if (fb_source.indexOf('coverEmptyWrap') > 0) fake_points++;

if (fb_source.indexOf('profilePic silhouette img') > 0) fake_points += 2;

if (fb_source.indexOf('_gs6') == -1) fake_points += 2;

τέτοιο heuristic είχα πολλά χρόνια να δω!!

Εγώ το λέω εδώ και χρονία. Ο τύπος είναι διαμάντι στο marketing.

Ότι κάποια blog δημοσίευσαν ένα Καμμένο δελτίο τύπου δε λέει κάτι...

Αστέρι στο μάρκετινγκ είσαι όταν πουλάς... κι όχι όταν ξεφτιλιζεσαι!

Ότι κάποια blog δημοσίευσαν ένα Καμμένο δελτίο τύπου δε λέει κάτι...

Αστέρι στο μάρκετινγκ είσαι όταν πουλάς... κι όχι όταν ξεφτιλιζεσαι!

Ρε έχω πετύχει άρθρο στη καθημερινή...

Ρε έχω πετύχει άρθρο στη καθημερινή...

Όταν το copy paste έχει καταντήσει εθνικό σπορ λογικό είναι να βλέπεις άσχετα άρθρα παντού...

Έχω δει και χειρότερα! Αναδημοσιεύσεις από κουλούρι κλπ :)

το δοκίμασα σε 4 fake προφίλ στο facebook που τα βρήκε και τα 4 Original. Αφού η εφαρμογή δεν δουλεύει γιατί τόσος χαμός; Γιατί προωθήθηκε εξ αρχής; Αυτό ο δημιουργός της δεν το είδε πριν την βγάλει προς τα έξω; 

Για τον ίδιο λόγο που ούτε εσύ έκανες μια αναζήτηση να δεις τι εστί Δελλαπόρτας (GOD - Localhost LTD - Bull - Pandoo)... και έκανες εγκατάσταση το αποτυχημένο plugin :) :)

• Like 1

Συνήθως όταν βάζουμε μια εφαρμογή απλά την τεστάρουμε αν δουλεύει...δεν μας ενδιαφέρει ποιος την έφτιαξε. Αν δουλέψει τότε μπορεί να μας κινήσει το ενδιαφέρον να ψάξουμε και τον δημιουργό...έτσι δεν είναι;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Τι λες τώρα!! βγήκες σε αυτή τη φοβερή εκπομπή; Αλήθεια σε ποιο τοπικό κανάλι είναι;

Και στα μεγάλα κανάλια να σε βγάλουν δε σημαίνει ότι έκανες επιτυχία, αλλά ότι είναι άσχετοι οι δημοσιοκάφροι!! 

• Like 1

Για τα λεγόμενα του φαντασμένου (στη μέση) δε σχολιάζω, είναι γραφικός εδώ και χρόνια. Δεν αντεξα να δω ολο βιντεο γιατί η ασχετίλα των παρουσιαστών με τις (κλασσικές) αερολογίες του δελλαπορτα ήταν φονικός συνδυασμός για τα αυτιά μου. 

Μερικές ατάκες που πρόλαβα:

• «Αγαπώ τον τόπο μου και γύρισα», ενω πριν κάποιους μήνες έβριζε την Ελλάδα και ελεγε οτι πήγε Καναδα
  • «Μέρος των fake profiles ειναι παιδόφιλοι», δηλαδή εγω που εχω δυο fake fb profiles (πέρα απο το κανονικό) είμαι παιδέρας; ΤΙ ΑΚΟΥΩ! (παρεπιπτόντως και τα 2 fake profile το πρόγραμμα του δελλαπορτα τα βλέπει original)
  • O τίτλος που γραφει απο κάτω «Ο κερκυραίος που καθαριζει το facebook». ΕΛΕΟΣ!
  • «Απορώ που μετά απο τόσα χρόνια δεν υπαρχει τετοια εφαρμογή για ελεγχο των fake profiles». Υπάρχει ρε μάγκα εδω και πάρα πολλά χρόνια και λέγεται λογική σκέψη. Βλέπεις το profile και κρίνεις αν ειναι fake. 
  • «Με εχουν απειλήσει, με διαβαλουν απο κοινωνικά μεσα να σταματήσω...» ΔΕΝ σε διαβαλουν να σταματήσεις να προγραμματίζεις, αλλά να σταματήσεις να γράφεις και λες αερολογίες
  • Like 2

• «Απορώ που μετά απο τόσα χρόνια δεν υπαρχει τετοια εφαρμογή για ελεγχο των fake profiles». Υπάρχει ρε μάγκα εδω και πάρα πολλά χρόνια και λέγεται λογική σκέψη. Βλέπεις το profile και κρίνεις αν ειναι fake. 

Τα πες όλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...